• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ile yasamak

Eşime dedim asla kalmam dedi ben izne boşuna mı geliyorum dedi. Acik acik onlarla da konuştu benim esimse saygı duymak zorundasınız ben surekli sizle konuşamam deniz ile bir değilsiniz diye. Kıskanma sebebi bu işte annesinin efe beni ne zamn sık sık aramaya başladı evi aramadı değişti annesi
Kayınvalide de insan tıpkı sizin gibi hata yapabilir. Eşiniz arayı yapmayı bilememiş. Ne demek deniz ile bir değilsiniz demek anneye. Eş ve anne kıyas kategorisinde bile değildir.

Sen doğur besle büyüt, evlenince her fırsatta karınla tabi ki konuş, ama 2 dakika anneni de ara gönlünü al. Nankörmüş eşiniz.

Sizin de evladınız var büyüdüğünde anlayacaksınız. Hem eşinize, arada anneni de ara bi sesini duy gönlünü al kadın üzülüyor diyebilirdiniz.

Burda kimse kimseyi anlamıyor sorun burda fakat asıl kabahatli eşiniz.

Kayınvalide de insan tıpkı sizin gibi hata yapabilir. Eşiniz arayı yapmayı bilememiş. Ne demek deniz ile bir değilsiniz demek anneye. Eş ve anne kıyas kategorisinde bile değildir.

Sen doğur besle büyüt, evlenince her fırsatta karınla tabi ki konuş, ama 2 dakika anneni de ara gönlünü al. Nankörmüş eşiniz.

Sizin de evladınız var büyüdüğünde anlayacaksınız. Hem eşinize, arada anneni de ara bi sesini duy gönlünü al kadın üzülüyor diyebilirdiniz.

Burda kimse kimseyi anlamıyor sorun burda fakat asıl kabahatli eşiniz.
Maalesef yasadiklarimi bilseniz böyle demezsiniz inanin

KV ile oturuyorsunuz kendi evinizden bahsetmissiniz anlamadım.

Eşini seviyorsan değer görüyor ve değer veriyorsan ona, sakin birbirinizi yıpratmayın başkaları yüzünden

bu çalışma dönemi geçer gider...sonra sıkıntı yaşamayın
Belliki kayınvalideniz densiz biri ve ben şuna inanıyorum kesinlikle kıskanıyorlar adı kıskanmak mı bilmiyorum ama belki çekememezlik bilmiyorum eşinin sana olan ilgisini çekemiyordur...
Ben bunu gördüm kendi hayatımda kulağımla da duydum yani...
Biz eşimle gezmeye çıkıyoruz mesela kadının hemen yüzü düşüyor eee onun da kocası hayatta o da eşiyle çıksın yürüyüşe... ya bilmiyorum biz de mi böyle olucaz ilerde...

sakin kendinizi eşinizi yıpratmayın
Kafaya takmayın siz de bol bol şaka yapın :))

merak etmeyin eşiniz gelince der zaten kendi evimize geçelim diye...gerekiyorsa ağlayın :)))
Zaten geldikçe evimize gidiyoruz herseyim tam evde ama esim görevde akli burda kalsın diye pek belli etmiyorum herseyi. Mesela esim hediye yollamış kargo geldi cildirdi cikti suan kaynanam

Maalesef yasadiklarimi bilseniz böyle demezsiniz inanin
Yahu herkes bi şeyler yaşıyor, bende çok yıpratıcı şeyler yaşadım, üstelik benim kv sizinkini cebinden 1000 kere çıkarır. Kıskançlık kaynaklı çıkmış sizde sorunlar, onun öncesinde sıkıntı yoktu demişsiniz. Anne olarak aranıp sorulmak ister, onu da anlayın biraz. Eşiniz çok hatalı bu konuda.

Sizde bu kadar şikayetçi iseniz zaten kocanız da sizden yana, mesafe koyun olsun bitsin. Bu dünya imtihan dünyası öyle lay lay loy ile geçmiyor.

Keske evlenmeseydiniz. Ev var ama yuva yok koca yok
Madem kendi evinizde kalmanizi istwmiyor esiniz bari gidin kendi annenizle kalın
Bıktım ben bu kvyle gorumceyle ayni evde ayni binada oturmalardan ya olmuyor isteee.

Yaa gidin kalın evinizde Allah aşkına . Son cümleler benim delirmeme yeter herhlde basar giderim evime kitler kapımı otururum evimde. Kv ile üstelik 5 kişinin yanında neden kalayım evim dururken ..

Kendi eviniz güven vermiyorsa eşiniz geldiğinde daha güvenli bir eve taşının ve kv evinden bir an önce çıkın. Yoksa daha çok siniriniz bozulur üzülürsünüz. Ne işiniz var size o kadar laf sokan insanların yanında anlamadım.

Back