- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.172
- Konu Sahibi hijabiqueen
Çok ilginç hakkaten, aşırı muhafazakar olmuyor muydu onlar, dudaktan öpme de nasıl bir ihtiyaç? neyse, eşinizin tepkisi çok güzel, siz hiç takılmayın.Hayır bebeğim Has be Has Erzurumlular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ilginç hakkaten, aşırı muhafazakar olmuyor muydu onlar, dudaktan öpme de nasıl bir ihtiyaç? neyse, eşinizin tepkisi çok güzel, siz hiç takılmayın.Hayır bebeğim Has be Has Erzurumlular
Hele dadaşın yaptıgına bah senn
acaba daha önceden eşinizi böyle öpüyormuydu ay vallahi delice ben olsam eşimi bi daha öpemezdim ıyyköz oğlu canım.
evet bana da çok ters böyle şeyler.
Annedir sevicek tabiki ama sınırı vardır
Çok esktrem gelmedi bana yabenim de aklıma ensest vs gelmedi de.
ama biz burada bebeklerin bile öpülmemesi gerektiğini konuşuyoruz da, 30 yaşında adamı hangi sevgi dürtüsü ile dudağından öpersin aklım almıyor.
hani annesi öpmek istemiştir bile diyemiyorum.
Yani dudaktan öptüklerine şahit olmadım, ama araplar da çok rahat insanlar. Dinen bir yanlışı yoksa tamamdır gibi...Arap'lar birbirlerini dudaktan mı öpüyorlarmış?
cesaretli demeyelim de patavatsızca bir davranış diyelim bence.Sizi, aile yapınızı bilmiyorum ama bence ordaki davranış sizi kızdırmak kıskandırmak için yapılmış olmalı... Bayağı cesaretliymiş hanımefendi... Ortamın huzursuz olması için yapılmış galiba
Çok ilginç hakkaten, aşırı muhafazakar olmuyor muydu onlar, dudaktan öpme de nasıl bir ihtiyaç? neyse, eşinizin tepkisi çok güzel, siz hiç takılmayın.
Ay abartmayin siz deacaba daha önceden eşinizi böyle öpüyormuydu ay vallahi delice ben olsam eşimi bi daha öpemezdim ıyyk
Hadi ya ilk defa duydum. İlginçmişYani dudaktan öptüklerine şahit olmadım, ama araplar da çok rahat insanlar. Dinen bir yanlışı yoksa tamamdır gibi...
Mesela akşam yemekteydik, bayağa bildiğin kalabalık bir sofra, kızın babası, abisi falan da var. Çok rahat memesini çıkarıp, bebeğini emzirebiliyor sofrada, hiç saklama ihtiyacı bile duymadan.
Ya da ne bileyim, karşıdan karşıya geçerken biri gelip elinizi falan tutabiliyor. Muhabbeti bol insanlar velhasıl
Bu çok çirkin bi itham ama kadın uygun olmayan bir şey yaptı diye evladina şehvet duyuyor imasi yapmakBu aralar kayınvalidelerin, kız annelerinin, yemeklerine gizlice biri azdırıcı damla filan mı damlatıyor acaba anlamadım gitti.
Iranlilar da öyleYani dudaktan öptüklerine şahit olmadım, ama araplar da çok rahat insanlar. Dinen bir yanlışı yoksa tamamdır gibi...
Mesela akşam yemekteydik, bayağa bildiğin kalabalık bir sofra, kızın babası, abisi falan da var. Çok rahat memesini çıkarıp, bebeğini emzirebiliyor sofrada, hiç saklama ihtiyacı bile duymadan.
Ya da ne bileyim, karşıdan karşıya geçerken biri gelip elinizi falan tutabiliyor. Muhabbeti bol insanlar velhasıl
öpüyor olamaz eşim oldum olası böyle vıcık vıcıklıktan sevilmekten hoşlanmaz.acaba daha önceden eşinizi böyle öpüyormuydu ay vallahi delice ben olsam eşimi bi daha öpemezdim ıyyk
EeewIranlilar da öyle
Kadınlara özel havuzlarda Nerede çıplak kadın varsa onlar oluyor
Hiç cekinmiyorlar