- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
-
- Konu Sahibi Toprakliyagmur
Ya orası sadece oğlunun değil benim de evim bizim evimiz bunu anlamalı saygı duyması bence ama nisanlim bile bunu idrak edemiyor kv nasıl etsin ki .ya işte bilemiyorum ben de, oğlumun evi deyip kalacak elbette, ama bir yandan da dediğim örnekler insanın içinde kalıyor.
doğrusu nedir ben de bilemedim.
sadece konu sahibini çok eşyacı olmakla suçlamayı doğru bulmuyorum.
ya işte bilemiyorum ben de, oğlumun evi deyip kalacak elbette, ama bir yandan da dediğim örnekler insanın içinde kalıyor.
doğrusu nedir ben de bilemedim.
sadece konu sahibini çok eşyacı olmakla suçlamayı doğru bulmuyorum.
Siz hem kayınvalide hem gelin olarak düşünebiliyorsunuz, anlıyorum.
Ama bence herkesten bu inceliği bekleyebiliriz.
Eğer ona sunulan teklifi kabul etmiyorsa, 10 gün önce gelmeme nezaketini göstermesi gerekir.
Yani oğlu ve gelininin evinde kalmak ona bir alternatif olarak sunulmamış neticede.
Kendi kendine vermiş bu kararı, ama vermemeli.
Ya orası sadece oğlunun değil benim de evim bizim evimiz bunu anlamalı saygı duyması bence ama nisanlim bile bunu idrak edemiyor kv nasıl etsin ki .
kv belli ki yeni çiftin evi diye değil, oğlumun yeni evi diye baktığı için emrivaki yapıyor.tabi ki kalmalı demiyorum.ben olsam kalmazdım diyorum.bence de erken gelmemeli,illa ki gelmesi gerekiyorsa,başka altarnatifler aramalı,otel pansiyon gibi.ama düşünemiyorsa da,yapacak bir şey yok.eşya,önemsiz.önemli olan kalp kırmadan,bu günleri atlatmaktır.
Kv den çok nisanlim sıkıntı yapıyor bunu ilk bana dedi bilmem ki canım hani yeni gelin evi nasıl olur dedim şimdi bana tavır yapıyor .Bence kalmamalı, bunu nasıl teklif ediyor anlamadım. Yeni evlinin bile evine gidilmez. Ev sahibi evde yokken nasıl gelinir? Yeni gelin evinde herşey güzelce dizilir, süslenir. Ne bileyim özeldir yani... Hem yatağında yatmayacağı ne malum?
Ben kayınvalide olsam ya gelmem ya gider otelde kalırım. Ne var ki?
Ben zaten olayı hiç eşya boyutuyla değerlendirmedim.tabi ki kalmalı demiyorum.ben olsam kalmazdım diyorum.bence de erken gelmemeli,illa ki gelmesi gerekiyorsa,başka altarnatifler aramalı,otel pansiyon gibi.ama düşünemiyorsa da,yapacak bir şey yok.eşya,önemsiz.önemli olan kalp kırmadan,bu günleri atlatmaktır.
Kv den çok nisanlim sıkıntı yapıyor bunu ilk bana dedi bilmem ki canım hani yeni gelin evi nasıl olur dedim şimdi bana tavır yapıyor .
10 gün yiyip içmesi, duş alması vs var. tüm odalar ve eşyalar mecbur kullanılacak. o evde yemek pişecek, temizlik yapılacak. illa ki dökülüp saçılacak.Su dünya malına bu kadar deger vermeyin ya. Kadin bi cekyatta yatacak iste. Bunun konu yapilmasi bile cok avamca.
Su yazdiklarinizi bir okuyun allah askina. E evet ne olmus yani? Temizleyip cuktiktan sonra sorun ne? Abartmayin. Isinize bakin. Ya bu konu avrupada asla konu bile olmaz. Bir adamlarda ki medeniyete bakin bir de bize. Cunku kafa hep fesatlığa calışıyor...10 gün yiyip içmesi, duş alması vs var. tüm odalar ve eşyalar mecbur kullanılacak. o evde yemek pişecek, temizlik yapılacak. illa ki dökülüp saçılacak.
hiç hoş değil bence.
Su yazdiklarinizi bir okuyun allah askina. E evet ne olmus yani? Temizleyip cuktiktan sonra sorun ne? Abartmayin. Isinize bakin. Ya bu konu avrupada asla konu bile olmaz. Bir adamlarda ki medeniyete bakin bir de bize. Cunku kafa hep fesatlığa calışıyor...
avrupa dedin ya cevap vermeme gerek kalmıyor. byeeSu yazdiklarinizi bir okuyun allah askina. E evet ne olmus yani? Temizleyip cuktiktan sonra sorun ne? Abartmayin. Isinize bakin. Ya bu konu avrupada asla konu bile olmaz. Bir adamlarda ki medeniyete bakin bir de bize. Cunku kafa hep fesatlığa calışıyor...