Kv çeyiz dizilmiş evde kalmak istiyor ne yapmaliyim?

şimdi aklıma geldi. evimde keyfi kaldıkları gibi (yaklaşık bir hafta)
çekmecelerimden unuttukları eşyalar çıkıyordu. çok sinir olmuştum.

Ya orası sadece oğlunun değil benim de evim bizim evimiz bunu anlamalı saygı duyması bence ama nisanlim bile bunu idrak edemiyor kv nasıl etsin ki .

Bence çok düşüncesizce bir davranış ,siz kalın deseniz bile onun yok kızım senin yeni evin olmaz demesi lazım. Ama o nu düşünecek biri değil bellki . Şu aşamada yapacak bişey yok. Kalsın artık. Son dakikada bi sorun çıkmasın. Çok büyük kavgalar olabiliyor bu dönemde. Son sizin keyfiniz kaçar..

tabi ki kalmalı demiyorum.ben olsam kalmazdım diyorum.bence de erken gelmemeli,illa ki gelmesi gerekiyorsa,başka altarnatifler aramalı,otel pansiyon gibi.ama düşünemiyorsa da,yapacak bir şey yok.eşya,önemsiz.önemli olan kalp kırmadan,bu günleri atlatmaktır.

Ya orası sadece oğlunun değil benim de evim bizim evimiz bunu anlamalı saygı duyması bence ama nisanlim bile bunu idrak edemiyor kv nasıl etsin ki .

ya onu diyorum ya, bunun idrakine ben ve eşim bile çok sonra varabildik
ama görmüş geçirmiş kişilerin bilmemesi diye bir şey olamaz bence,
biraz da onların düşünmesi gerekir konusuna ben de katılıyorum.

Bence kalmamalı, bunu nasıl teklif ediyor anlamadım. Yeni evlinin bile evine gidilmez. Ev sahibi evde yokken nasıl gelinir? Yeni gelin evinde herşey güzelce dizilir, süslenir. Ne bileyim özeldir yani... Hem yatağında yatmayacağı ne malum?

Ben kayınvalide olsam ya gelmem ya gider otelde kalırım. Ne var ki?

kv belli ki yeni çiftin evi diye değil, oğlumun yeni evi diye baktığı için emrivaki yapıyor.

hatta buna benzer bir konu okumuştum burada,
eşimi denemek için,
bak dedim bir arkadaşın nasıl bir derdi var,
şöyle demişti "ya ne düşüncesiz insanlar var, olur mu hiç öyle" falan filan.
sonra dedim ki "ama senin annen ve baban bizim odamızda kalmışlardı seni ziyarete geldiklerinde",
ha ha yüz ifadesi çok komikti.
yani bazen yaşarken fark edemiyorsun, hele ki işe senin ailen karıştığında, doğrusu o gibi geliyor. ama tarafsız bir olaya baktığında daha net görebiliyorsun.
eşim kabul ediyor mesela ailesinin doğru yapmadığını, ama gene o zamana dönsek yine aynı şekilde davranabilir.

Kv den çok nisanlim sıkıntı yapıyor bunu ilk bana dedi bilmem ki canım hani yeni gelin evi nasıl olur dedim şimdi bana tavır yapıyor .

Ben zaten olayı hiç eşya boyutuyla değerlendirmedim.
Daha manevi bir şeyden söz ediyorum.
Şahsi görüşüm incelik karşılıklıdır.
Bazen karşı taraf şansını çok zorluyor.

nişanlınızın bekar evi varmış, neden orda kalmıyor? sizde de kalmak istemiyormuş. nedenini merak ettim. sonuçta annenlerle dünürler ve kalması gayet normal olurdu. iki ailenin arası nasıl?

Kv den çok nisanlim sıkıntı yapıyor bunu ilk bana dedi bilmem ki canım hani yeni gelin evi nasıl olur dedim şimdi bana tavır yapıyor .

Onun değil senin tavır yapman lazım.
Hunharca kendi yorup özene bezene yerleştirdiğin eşyaları tabi ki ilk sen kullanmalısın.
Ev sahibi olmadan bi eve misafirliğe gidiliyo mu ?

Su dünya malına bu kadar deger vermeyin ya. Kadin bi cekyatta yatacak iste. Bunun konu yapilmasi bile cok avamca.
10 gün yiyip içmesi, duş alması vs var. tüm odalar ve eşyalar mecbur kullanılacak. o evde yemek pişecek, temizlik yapılacak. illa ki dökülüp saçılacak.
hiç hoş değil bence.

Eger " oda benim annemdir bi dusunelim nasil olur baska" diyip bi care bulursan tamamdir. Hak veririm sana.
Ama " bononoo yoo, o evde kalinmiycak nerde kalirsa kalir beni ilgilenmez careyide ogluyla kendisi bulsn" diyosan haksizsin.

10 gün yiyip içmesi, duş alması vs var. tüm odalar ve eşyalar mecbur kullanılacak. o evde yemek pişecek, temizlik yapılacak. illa ki dökülüp saçılacak.
hiç hoş değil bence.
Su yazdiklarinizi bir okuyun allah askina. E evet ne olmus yani? Temizleyip cuktiktan sonra sorun ne? Abartmayin. Isinize bakin. Ya bu konu avrupada asla konu bile olmaz. Bir adamlarda ki medeniyete bakin bir de bize. Cunku kafa hep fesatlığa calışıyor...

bu mantıkla konu sahibi fesatsa, kv ve eş adayı da fesattır diyebiliriz.

avrupa dedin ya cevap vermeme gerek kalmıyor. byee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…