- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
-
- Konu Sahibi Toprakliyagmur
Bizde kalmak istemiyormus 1 gece dahi olsa kalmıyor bizde. Nişanlım bekar evinde kalıyordu .Uzak yoldan gelmis kadin kalacak kimsesi yoksa ya annenlerde kalacak ya da o evde. Annen desin o zaman bizde kalin olmaz ayip birakmam sizi fln. Nisanlin nerde kaliyodu bu zamana kdr
Normalde nisanlim ceyizden sonra eve gidecekti düğün hazırlığı için. Bizim buralarda çeyiz düzulur kapı çekilir gelin gelene kadar onun için bize bu iş tuhaf geldi .Bana göre yanlış düşünüyorsunuz, kayınvalideniz nerede kalsın istiyorsunuz otelde mi? Belki de ben yeni eşya yeni ev ilk benim kullanmam lazım mantığını anlamadığım için bana ters gelmiştir bilemiyorum. Kadın evde eşyaları zarar verecek değil ya.
Normalde nisanlim ceyizden sonra eve gidecekti düğün hazırlığı için. Bizim buralarda çeyiz düzulur kapı çekilir gelin gelene kadar onun için bize bu iş tuhaf geldi .
Ya gelsin bizde kalsın diyorum gelmiyor . Kuzenim in düğünu var nisanlim onun için gelecek o diyor ona da gelmem tek başına o evde kalicak .Kayınvalidenizle yakın oturuyor olsaydınız bu dediğiniz olabilirdi fakat kadın uzaktan gelecekmiş o yüzden sizin oralarda olan düzenin dışına çıkalabilir bir durum gibi geldi.
sizin oralar dediğiniz yer nereler?Normalde nisanlim ceyizden sonra eve gidecekti düğün hazırlığı için. Bizim buralarda çeyiz düzulur kapı çekilir gelin gelene kadar onun için bize bu iş tuhaf geldi .
Merhametsizlikle ne alakası var ben bizde kalmasını istiyorum .Çeyizlerinizi kullanacak hali yok ya..
Nolur sanki kalıverse..
Bu kadar merhametsiz, bencil olmayın..
Anne o..
Ogluyla kalamaz o zaman. Neden kalmak istemiyomus ev evdir iste. Daha simdiden sahiplenmis oglumun evi diye. Nisanliniz dusunemez boyle seyleri eminim erkekler dunyaya farkli yerlerden bakiyor. Siz sert olmadan nisanlinizla konusun annem gelsin bizde kalsin bak ayip bizim akrabalsr laf ederler kadini biraktilar diye annem babam uzuluyor bu duruma. Ben soyledim ama israr edemiyorum yanlis anlar diye sen biseyler yapsana de. Oyle seyler soyle ne kdr kotulersen o kdr ters teper nisanlinBizde kalmak istemiyormus 1 gece dahi olsa kalmıyor bizde. Nişanlım bekar evinde kalıyordu .
Merhametsizlikle ne alakası var ben bizde kalmasını istiyorum .