- 8 Eylül 2013
- 2.322
- 3.501
-
- Konu Sahibi Toprakliyagmur
Nisanlim suan oturacgimiz evde kalıyor bu ay başında geçti . Ama bos oda kullanıyornişanlınızın bekar evi varmış, neden orda kalmıyor? sizde de kalmak istemiyormuş. nedenini merak ettim. sonuçta annenlerle dünürler ve kalması gayet normal olurdu. iki ailenin arası nasıl?
Tabiki öyle demiyorum başımın üstünde yeri var ben sadece kv birden birw böyle birşey one atmasını anlamıyorum . Mesela 6 saat uzaklıkta gorumcesi var oraya da gidebilir ama nişanlımm hemen tavır alıyor . Bunu nasıl izah edebilirim diye danistim sizlereEger " oda benim annemdir bi dusunelim nasil olur baska" diyip bi care bulursan tamamdir. Hak veririm sana.
Ama " bononoo yoo, o evde kalinmiycak nerde kalirsa kalir beni ilgilenmez careyide ogluyla kendisi bulsn" diyosan haksizsin.
Bende bu işin manevi ve saygı boyutundaydim nisanlim bana annemle kalalim mi bile demedi biz annemle erkek kardeşimle kalcaz dedi . Saygı istiyorum bana danisilmasi lazımdıBen zaten olayı hiç eşya boyutuyla değerlendirmedim.
Daha manevi bir şeyden söz ediyorum.
Şahsi görüşüm incelik karşılıklıdır.
Bazen karşı taraf şansını çok zorluyor.
Çözümü olmazsa derken,çözümü varsa onu yapın o zaman.Ama çözüm senin ailenin evinde kalması değil.Çeyize gelmesi şart değil aslında.Nişanlın uygun bir dille senin dediğin şeyi diyebilir.Çözümü olmazsa kalsın tabiki . Ama beni düşündüren acaba kv anne sen gelme 10 gün burda yorulursun düğün hazırlığı yapamazsin dememi mi bekliyor
Kv den çok nisanlim sıkıntı yapıyor bunu ilk bana dedi bilmem ki canım hani yeni gelin evi nasıl olur dedim şimdi bana tavır yapıyor .
Su yazdiklarinizi bir okuyun allah askina. E evet ne olmus yani? Temizleyip cuktiktan sonra sorun ne? Abartmayin. Isinize bakin. Ya bu konu avrupada asla konu bile olmaz. Bir adamlarda ki medeniyete bakin bir de bize. Cunku kafa hep fesatlığa calışıyor...
Nisanlim suan oturacgimiz evde kalıyor bu ay başında geçti . Ama bos oda kullanıyor