Kv çeyiz dizilmiş evde kalmak istiyor ne yapmaliyim?

Gel kal bizde denmis yani neden kaliyor ceyiz serilmis evde saygi duymasi lazim karsidakine birgun degilki uzunda bir sure bence coook sacma kalmasi ve israrla tutturmasi

Somut şeylere bu kadar anlam yüklerseniz soyut konularda tökezlersiniz,benden söylemesi.
Cümbür cemaat gelip kalınmayacak ya, sadece annesi değil mi kalacak kişi?Bu kadar büyütme.
Eminim kv kalırken rahat olmicak onun içinde zor olacak bizde de kalmak istemiyor. Bazen diyorum sen gelme anne o zaman dememi mi bekliyor ?

Yapacak bir şey yok. Ya hayatta bırakmam konu komşu bizi ayıplar diyip annenizin evinde kalmasına ikna edeceksiniz ya da kalacak yeni gelin evinde. Haklısınız sizden önce bu kadar uzun süre kalması saçma. Ama düğün arifesi herkes gergin olur. Pireyi deve yapmayın. Nişanlınızla kötü olursunuz.

Bence sizde kalsın. Açıkça söyle eşyaları ilk ben kullanmak istiyorum diye

Bakın ben sert bir dille kalmasın demedim daha bunu nisanlima yansitmadim bile sizlere danisiyorum öyle bir olayla insanları Merhametsizlikle suclayamazsiniz kusura bakmayın .tabiki başka bir çare olmazsa kalicakmis kayınvalidem başımın üstünde de evimde de yeri var .

İyi de kalmasında ne sakınca var onu anlamadım ilk ben oturayım takıntısı mı var yani gidip sizin yatak odanızda yatağınızda yatacak hali yok demek ki sizde rahat edemeyecek. Ayrıca gelin bizde kalın diye teklif ettiniz mi? açılan bir koltuğunuzda bir çarşaf bir yastık yatar ne var ki sonra da yıkanır onlar. Gelin evi dokunulmazlığını şahsen ben anlamıyorum. O zaman sizde kalsın.

Aslında biraz da bizde kalmak istemiyor ya o uzuyor beni . Mesela abimin nişanı olduğu gün sabah gelicekmis akşam hemen gidecekmis o eve diyorum kalsın annen vakit geçirelim e yatılı kalmak istemiyor annem diyor .

illaki kalacak bi yer vardır. ben de doğru bulmuyorum kalmasını.

ben de vakti zamanında istememiştim evimde kalmasını , kına ve nikah arası 1 hafta olduğu için evine dönmek istemedi.
kaldı ki kalacak ev de vardı. nikahtan 2 gün önce de ben gittim ve eve gelince şok geçirdim . salonun bile düzenini değiştirmişti. mutfak dolaplarını kafasına göre değiştirmiş falan .
tabi sinirlendim öyle olunca. komple tekrar eski haline getirmiştim .
eğer ki odanıza girmeyecekse , herhangi bir şeyi değiştirmeyecekse yine de kalsın derim ama sanmıyorum yani illaki müdahale eder.

Bence kalmasında zarar yok. Nişan öncesi bu olayı büyütmeye de gerek yok. Kadın keyfine de gelmiyor, hem nişanlınızda yanında olacak.

Büyütmeyin derim

burada bu yazılanları görünce çok şaşırıyorum, valla nişanlıma göstereyim de azcık kadir kıymet bilsin. canım benim evim tutuldu, kuruldu, iki yere kira vermeyelim diye nişanlım yeni evde kalıyor, bir arkadaşı misafir oldu bir kere sonra aynı senin gibi kayınvalidem de gelecek ama bir kere bile aklıma gelmedi bunlar, başka nerede kalacaklar ki? ayrıca eşya dediğin nedir hepsi bir temizliğe bakar, valla bende isterdim ilk ben gireyim evime ama mecburen 3 ay önceden ev aktif bir şekilde kullanılmaya başlandı, nişanlım belim ağrıyor koltukta yatamam diye yatak odasını bile kullanmaya başladı mesela böyle şeyleri dert edip de nişanlınla aranı bozma, annemi istemiyor şimdiden demesin. ilk sen kullansan ne olacak onlar kullansa ne olacak. ki kadının da herşeye dokunacağını sanmıyorum, temizliğini de yapar gider bence. kafanı rahatlat ve hiç sallama bu durumu.

Aman takılmayın böyle ufak defek şeylere bence, illa ki kalmasını istemiyorsanız da çözüm bulunur mutlaka. Nişanlınız nerede kalıyor?

Nisanlim bekar evinden ayrıldı suan oturacagimiz eve geçti düğüne 1 aydan az vsr diyr mobilyalar var sadece
Ya ben onu da düşünüyorum 10 gün boyunca bir evde emanet gibi kalmasını istemiyorum . E evde rahat olsun derseniz benim kv eminim öyle müdahele edip karistiracak biri değil ama benim içime sinmiyor bu kalma olayı .

Hanımlar kalmasında sorun yok demiş ama benim arkadaşıma da kayınvalidesi böyle yapmıştı yani çeyiz için gelmişti evde kalmıştı kendine göre bi düzen yapmıştı kadın evde sonra arkadaşım çok sinirlendi,ben olsam umrumda olmaz da eğer siz bu konularda arkadaşım gibiyseniz umarım çok bi şeye karışmaz. Çeyize yardıma geliyordu değil mi?

Aslında biraz da bizde kalmak istemiyor ya o uzuyor beni . Mesela abimin nişanı olduğu gün sabah gelicekmis akşam hemen gidecekmis o eve diyorum kalsın annen vakit geçirelim e yatılı kalmak istemiyor annem diyor .

kayınvalideniz tam benim kafada,ben de kalamam hiç bir yerde.uzak şehirde düğünlere gidersem,günübirlik gider dönerim.
dönemeyeceksem,otel ya da pansiyon ayarlarlar bana.bu karakter meselesi,sizinle bir ilgisi yok ki,kalmıyor diye üzülüyorsunuz.

Normalde nisanlim ceyizden sonra eve gidecekti düğün hazırlığı için. Bizim buralarda çeyiz düzulur kapı çekilir gelin gelene kadar onun için bize bu iş tuhaf geldi .
Sizin oralarda öyleydi de,bazen şartlar uymuyor.Senin ailenin evindede 10 gün kalmak istememesi normal.Rahat edemez.Varsın kalsın yani nolacak.

Suan benim nisanlim da yatak Odamızı kullanıyor ama sadece mobilyalar var evin içinde . Biz aslında evi haziranin başında duzecektik nisanlim da onun için eve geçti sonra babam kalp krizi geçirdi ameliyat oldu onun için bu iş temmuza kaldı . Ve suan nisanlim boş bir odayı kullanıyor bir de yatak ta yatıyor .

Sizin oralarda öyleydi de,bazen şartlar uymuyor.Senin ailenin evindede 10 gün kalmak istememesi normal.Rahat edemez.Varsın kalsın yani nolacak.
Çözümü olmazsa kalsın tabiki . Ama beni düşündüren acaba kv anne sen gelme 10 gün burda yorulursun düğün hazırlığı yapamazsin dememi mi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…