Düğünümden yaklaşık 1 ay önce evim yerleşti. Annem ve babam temizliğe geldi. Annem, babam, kayınvalidem ve ben evi temizledik. Bu sürede annelerle birlikte bu evde kaldık. Sonra babam döndü, annem eşyalar gelince ve ev yerleşirken yine buradaydı. Yaklaşık -15 gün bu evde kaldık. Yeni eşyaların bulunduğu odaya girmedi. Salona geçip tv bile izlemedi. Bekar evinden kalan koltukları koyduğumuz boş odada gününü geçirdi. Bin kez ısrar ettim, yine de diğer odaya geçmedi. Öte yandan evin temizliği ve eşyaların yerleşmesi boyunca sürekli çeyizimdeki tabak çanağı kullandım. Bir kez bir de aman bunları ilk kez başbaşayken kullanalım demedim. Eşyalara bu kadar anlam yüklemeyin. Bugün var yarın yoklar. Ömrünüzün en heyecanlı ve en keyifli günlerini kendinize rezil etmeyin. Zaten çeyiz serilirken size gelin yatağı denen şeyi yaparlar. Kadının orada kalacak hali yok ya? Çok içinize sinmiyorsa bir odaya gider yatağını hazırlar, anne burayı senİn için hazırladım, dersiniz. Hem kadıncağızın gönlü olur hem sizin içiniz rahat eder.