- 22 Aralık 2011
- 42
- 42
- 42
-
- Konu Sahibi Toprakliyagmur
Yok bende birlikte sadece 2 gun gecirdim.kayinpeder,gorumce ve kayinvalidem 1 ay kaldi.ama diyorum ya burada tavir onemli.ben yine de sorun etmezdim.Bakın siz kv ile birlikte kalmissiniz ve ev dizmek için ben annemlerle evi dizcem gitcem kv de bizden sonra 10 gün kalacak bu bence aynı şey değil .
Ne oldu yarandinizmi sanki??
Bence de konu sahibi haklı evlerinde ağırlamaya dünden razi oldukları halde inatla yeni gelin evinde kalinmaz!
Artık gelmiyor kv nasıl anladı beni darildimi kırıldı mı bilinmez beni gelin yerine koyup arayan yokki. Nişanlım da sabah gayet sevgi doluydu annem de anlar zamanla üzülme filan dedi . Oğlu düşünsün artık .
Siz eşya açısından bakmadigimi hala anlayamadiniz ben suan bende kendimi anlatmaya calismicam çünkü kimse anlamadi.Yaranıp yaranmamak diye bakmadım ben olaya..
O anda kalmaları gerekiyordu kaldılar..
Otele gitmelerini istemem sonuçta hayatımı birleştireceğim adamın ailesiydi..
3-5 gün için kalplerini kırmaya değmezdi..
Eşyadır bu nolacak ki?
Sonrasında ne oldu biliyor musunuz?
Yıllar sonra eşyalarımın hepsi yandı..
İyi ki de kırmamışım üç kuruşluk eşyalar için insanları üzmemekle, incitmemekle,,
Siz eşya açısından bakmadigimi hala anlayamadiniz ben suan bende kendimi anlatmaya calismicam çünkü kimse anlamadi.
Artık gelmiyor kv nasıl anladı beni darildimi kırıldı mı bilinmez beni gelin yerine koyup arayan yokki. Nişanlım da sabah gayet sevgi doluydu annem de anlar zamanla üzülme filan dedi . Oğlu düşünsün artık .
Eşyaları ilk kullanmaktan ziyade kendisine danışılmadan kafalarına göre plan yapılması ve nişanlısının dedikoducu kadınlar gibi ortalığı karıştırması. Konu sahibinin sorunu bu
Ben size daha önce söylemiştim size aslında sizin de haklı olduğnuzu..
O evde ilk yaşamak istediğinizi..
Duygusal baktığınızı ve bunun çok insani duygular olduğunu anlayabiliyorum..
O evde ilk olmak istiyorsunuz..
Herşeyi ilk siz kullanmak istiyorsunuz..
Benimsemek istiyorsunuz..
Kayınvalideyi ya da anneyi kıskanmak bile normal geliyor bana..
Ama şu anda böyle bişey sizi itici yapabilir..
Baştan böyle bir kriz yaşanırsa bunu düzeltmek zaman alabilir..
Ben de buna değmeyeceğini düşünüyorum..
Ve eşyaların çok da öneminin olmadığını da ayrıca..
adam ortalıktaki köprüleri yıktı tabi sevgi dolu olur önce nişanlını bir yont arada köprü kurmayı öğrensin bak ilerde başın çok ağrır..birde sen demiştin belkide gelme diyelim diye böyle bir karar aldı diye..belki kadına da bahane lazımdı.Artık gelmiyor kv nasıl anladı beni darildimi kırıldı mı bilinmez beni gelin yerine koyup arayan yokki. Nişanlım da sabah gayet sevgi doluydu annem de anlar zamanla üzülme filan dedi . Oğlu düşünsün artık .
nisanliniz ya cok salak ya da cok akilli gelecege dair yol yapiyor.Öyle bir ihtimal yok ya. Gelmesinler zahmet etmesin ler artık kv beni yanlış anladı gelmez evlenince de gelmem der nisanlim annemi istemiyorsun artık gelmez dedi
Eşyaları ilk kullanmaktan ziyade kendisine danışılmadan kafalarına göre plan yapılması ve nişanlısının dedikoducu kadınlar gibi ortalığı karıştırması. Konu sahibinin sorunu bu
Kavınvalideyi isteyen pozisyonda olsada çok takdir etmezler zaten. Ayrıca orası oğlunun evi falan değil. Orası oülunun yeni kurduğu ailenin evi. İyi olmuş bence öyle kafasına göre gelip gidemeyeceği bir ev olduğunu anlasın şimdiden. Ya ben anlamıyorum zaten bazı kadınların böyle hakkını savunan gelinlere cazgır gelin muamelesini. Ne yani sen kvne kendini ezdirdin diye o da mı ezdirsin.
ayrıca burada kayınvalideye yapılmış çok büyük bir ayıp var aynısını yengem anneme yapsa, bir daha gitme o eve der yollamazdım. kusura bakmayın da bu tür davranışlarınızın açıklamasını yapardım ama ağır kaçar. yok yeni gelin evi, yok yeni gelin, beynininizden uydurduğunuz tabirler.
ev orası alt tarafı ve gelecek insanda o evin sahibinin annesiydi. neyse artık gelmeyecekmiş ve konu sahibi de nişanlısından ayrılmayı düşünüyormuş. ne güzel kafalar bunlar valla tebrik ediyorum.