- 10 Ağustos 2009
- 26.096
- 18.285
- Konu Sahibi Toprakliyagmur
Daha şimdiden istemiyorsun kv oho daha nelerine katlanacaksın alışsan iyi olur dua et beraber oturmadığına zaten evlilikler oğluna tahamülden çok anasına katlanmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ev sahibi yokken misafirmi kalirmis evde. Ceyizi serildigi icin istemiyor mesele esya degil. Bende olsam bende istemem.Sizde kalsinlar madem, davet edin. Ayrica kalsinlar ne var ki? Evinizin ilk misafiri gibi dusunun. Niye bu kadar abartiyorsunuz anlamadim, ilk milk diye yaa?
Diger yazinda nisanlim bekar evinde kaliyor demisdinSuan benim nisanlim da yatak Odamızı kullanıyor ama sadece mobilyalar var evin içinde . Biz aslında evi haziranin başında duzecektik nisanlim da onun için eve geçti sonra babam kalp krizi geçirdi ameliyat oldu onun için bu iş temmuza kaldı . Ve suan nisanlim boş bir odayı kullanıyor bir de yatak ta yatıyor .
Diger yazinda nisanlim bekar evinde kaliyor demisdin
Avrupa derken nereden bahsediyorsunuz? Hollandada Yatili misafir kabul etmezler yenir icilir otelde yatilir. Nekadarda uzakdan gelsede nekadar yakin akrabada olsa. Bahsettiginiz kisiler avrupada yasayan turklerse turkler heryerde ayni misafir perverligi yaparlar.Su yazdiklarinizi bir okuyun allah askina. E evet ne olmus yani? Temizleyip cuktiktan sonra sorun ne? Abartmayin. Isinize bakin. Ya bu konu avrupada asla konu bile olmaz. Bir adamlarda ki medeniyete bakin bir de bize. Cunku kafa hep fesatlığa calışıyor...
Tamam haklisinda kinayla dugun arasimi 12 gun yoksa Ev dizmeyle dugunun arasimi 12 gun ya sen biraz karisik yaziyorsun yada Ben hala uyanamadim. Senin nisanlinda sopa istiyo artik.Dönüşte kına dan sonra yani kaynanam gorumcem nisanlim birde kaynim ben yokken 12 gün evde kalacaklar ve bu bana hiç bir şekilde danisilmadi
Gelmezse gelmesin cokda lazimdi. Gelmiyorsada oglunun laf bilmezligi yuzunden gelmiyo sen istemiyorum kalmasinlar desen dahi gidip hemen yetistirmemesi lazimdi annesine kaldiki sen yapici konusmussun. Ayyy sinir oldum nisanlina okudukcaNisanlim bana diyor annem artık bize gelmez ben annemi biliyorum
Daha once açıklama yapmıştım biz 4 hazira da resmi nikah yapacaktik birde ev düzecektik kv de her ikisini de görmek için gelmek istedi ama hastalar ve ölümler olunca kaldı . Şimdi biz 10 temmuz deyince nisanlim da annesine öyle demiş oda haklı 10 gün içinde 2 kere git gel yapacak ben bunu düşünmedim en baştan sonra da dedim ki annen zahmet etmesin bu sefer de yanlış anlaşıldı .Bu konuda tek abes olan sey ceyiz dizmesi..
İstememe ile alakasi yok kv ile nişanlımin bana danismadan böyle şeyler yapmaları zoruma gitti tek kv değil ki kaynim gorumcem ..Daha şimdiden istemiyorsun kv oho daha nelerine katlanacaksın alışsan iyi olur dua et beraber oturmadığına zaten evlilikler oğluna tahamülden çok anasına katlanmak
Kusura bakmayın çeyiz dizme ile kına arasu 12 gün . 21 temmuz Kına 24 temmuz düğün.kv 9 temmuzda gelecekti ama artık gelmiyir .Tamam haklisinda kinayla dugun arasimi 12 gun yoksa Ev dizmeyle dugunun arasimi 12 gun ya sen biraz karisik yaziyorsun yada Ben hala uyanamadim. Senin nisanlinda sopa istiyo artik.
Siz evde iken gelmiş kv ve kp anladigim kadarıyla ama burda ben yokum yanlarında .nisanlim a tam da dediğiniz şekilde anlattım oda anladım annemi istemiyorsunuz dediçok da büyütme istersen ya.. çeyiz dizilecek derken sergilenecek mi? evi düzgün kullanıp temiz bıraktığı sürece, yatak odana da girmeyecekse bir şey olmaz.
benim evim de çeyizim de düğünden yaklaşık 2 ay önce yerleşmişti. o zaman 10 gün kv-görümce gelmisti ev yerlestirme maksatlı ama bir sey yapmadilar tabi geldiklerinde bi yemek takimi vardi yerlesecek o kadar. sonra 2 gece de annem babam kardesim geldi. ben döndüm ailemle, eşin o zaman 1 buçuk ay bizim evimizde kaldı. bi daha 1 hafta kala kardesimle gittik evi son bir temizledik, halilari serdik, yatagı örttük düzgün döndük.
yani ben de istemezdim tamam o şekilde olmasını ama tatsızlık çıkarmaya da değmiyor. olan olduğuyla kalıyor, boşuna düğün öncesi canın sıkılıyor, gerililiyorsun vs. çeyiz serildikten sonra zaten nişanlın da yatmasın daha yatak odasında. kesin bir şekilde istemiyorsan da annenin ne isi var tarzinda degil de daha çok ben kullanmadan kimse kullansin istemiyorum, bu annen degil annem olsaydi da bir sey degismezdi tarzinda konusursan daha etkili olur.
İstememe ile alakasi yok kv ile nişanlımin bana danismadan böyle şeyler yapmaları zoruma gitti tek kv değil ki kaynim gorumcem ..
senin daha zoruna gidecek şeyler yeni başlıyor nişanlında orta yolu bulma yok evlenmeye kararlıysan o deveyi güdeceksin maalesef..çünkü ben nişanlını hiç beğenmedim.İstememe ile alakasi yok kv ile nişanlımin bana danismadan böyle şeyler yapmaları zoruma gitti tek kv değil ki kaynim gorumcem ..
Sevindim senin adina iyi olmus bilsinler evin haniminin Kim oldugunuKusura bakmayın çeyiz dizme ile kına arasu 12 gün . 21 temmuz Kına 24 temmuz düğün.kv 9 temmuzda gelecekti ama artık gelmiyir .
orada cümle düşüklüğü gibi bir sey vardı. bu zamana kadar orada kaloyordu, ev tutulunca cift kira vermemek icin eve gecmistir nisanlisi.
Bakın siz kv ile birlikte kalmissiniz ve ev dizmek için ben annemlerle evi dizcem gitcem kv de bizden sonra 10 gün kalacak bu bence aynı şey değil .Biz de esimle ailelerimizden ayri sehirde yasiyoruz.kayinvalidemler dugunden 1 ay once benim oturacagim eve geldi.bende mobilya almak ve ceyizimi getirmek icin 2 gun beraber kaldim.onlar bu sure icinde evle ilgili herseyi halletti sagolsunlar.bende fazlasiyla memnun olmustum.koltugumda da yatildi yatagimda da.her esyam da kullanildi.dugunumuz olunca da biz balayina gittik daha sonra evimize geldik ve hic aklima benden once annemler kaldi diye gelmedi.bence bu kadar dert edilecek durum degil. Tabi kayinvalidenin tavri onemli burada.