- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 38
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.801
Benim eşimde babasini kaybeeti arada oda diyo babam beni çağırıyor gidiyor mezarina oturuyo eğer bi yakinini kaybetmediysen bu duyguyu bilemezsin
Hepiniz adamı 10 kişi öldürmüş seri katile bagladinizya bravo valla
şahsım adına söyleyeyim:ZEYNEP KK SENİ BOSATIR SÖYLEYİM SONRA HERKES YUVASINDA MUTLU OLUR SEN KALIRSIN 3 COCUKLA
Hepiniz adamı 10 kişi öldürmüş seri katile bagladinizya bravo valla
Akli basin da biri boyle davranmaz zaten.tamam vicdan yapar uzulur yikilir ama bi tarafta karisi cocuklari onlarin destegine ihtiyac duyar diye dusunuyorum.Of benim de babam öldü hiç böyle manyakliklar yapmadım
Bu adam zaten normal değildi iyice tehlikeli olmuş.
Yeni haberlerde cinnet getiren aile ailsini oldurdu haberini izlerseniz hic mi vicdan azabı cekmeyeceksiniz?
Ben kocasına sahip çık dedim kadın öldü diye?
Akli basin da biri boyle davranmaz zaten.tamam vicdan yapar uzulur yikilir ama bi tarafta karisi cocuklari onlarin destegine ihtiyac duyar diye dusunuyorum.
Cocuklarini dusunmesi gerekir en fazlada hem babayi hem anayi kaybetmis bi insanin hemde.aanam oldu deyip cocuklardan uzaklasmaz.
demek ki sadece karısını öldüren bir kişinin katili kocalarına ödül vermeliyiz, bu mantıkla.Hepiniz adamı 10 kişi öldürmüş seri katile bagladinizya bravo valla
Korkma sen bile boşanmamışsan zeynep hiç boşanmazZEYNEP KK SENİ BOSATIR SÖYLEYİM SONRA HERKES YUVASINDA MUTLU OLUR SEN KALIRSIN 3 COCUKLA
Adam 2 ayda 2 ayrı acıyla sarsildi tabiki normal dusunemiyor suan ona karısı destek çıkacak ve birlikte ustesinden gelcekler
Hahaha çok komikKorkma sen bile boşanmamışsan zeynep hiç boşanmaz
ailen de seninle kalsın onlar gelene kadar. sakın yalnız kalma.kaynımı aradım az önce abi mustafa iyi değil dedim. biliyorum haberim var dedi bugün eşim onuda aramış kendimi iyi hissetmiyorum demiş. annem beni çağırıyo heryerde onu görüyorum demiş. kaynım bana hafta sonuna kadar idare et yalnız bırakma sesi de iyi gelmiyo dedi hafta sonu ben gelicem izin alıcam biraz kalıcam orda dedi olmazsa bi doktora gösteririz dedi. eve gelmiyo dedim ben tekrar konuşurum onunla dedi