kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Su durum da kaynini ve gorumceni arama .bide onlarla ugrasma .cunku onlarda herturlu ustune gelcekler.annemiz oldu babamiz oldu sizin islerlemi ugrasalim acimizin arasinda deyip moral bozarlar.bide kardese hak verirler .babanin konusmasina bile gerek yok.yuz goz olmayin iyce simdi ters bi laf eder babaniza babaniz kirilir.

Benim eşimde babasini kaybeeti arada oda diyo babam beni çağırıyor gidiyor mezarina oturuyo eğer bi yakinini kaybetmediysen bu duyguyu bilemezsin

Of benim de babam öldü hiç böyle manyakliklar yapmadım
Bu adam zaten normal değildi iyice tehlikeli olmuş.
Yeni haberlerde cinnet getiren aile ailsini oldurdu haberini izlerseniz hic mi vicdan azabı cekmeyeceksiniz?
Ben kocasına sahip çık dedim kadın öldü diye?

Hepiniz adamı 10 kişi öldürmüş seri katile bagladinizya bravo valla

Neredeyse bir cinayeti oluyormuş
Olmemesi cinayete tesebbusu masumlastirmaz.
Size şaka mi geliyor kadın felc geçirmiş ölümden dönmüş.
Böyle bir kerecikkten bir şey olmaz diye evlere gri gönderilen kadınlar işte kadın cinayeti haberlerine konu oluyor.
Bu yaptığınız sorumsuzluk.

adam yasta ama hala yalan soyluyor,sacmaliyor bence.yok annesi ondan istemismis birlikte yasamayi(yazikkkk..masum kadin,fedakar anne... duygu somurusune gel)sakin sebebi, agzinin icine bakip karisina zulmeden tek cocuk o oldugu icin olmasin.kimse kusura bakmasin olunun arkasindan konusulmaz argumanlariyla kandirmasin kendini.ortada masum haksizliga ugramis,onun bunun doldurusuyla siddet gormus bir kadin varken diger taraftaki kimseye acimam ben olu yada diri FARKETMEZ!kocaniz sizi aklina her geldiginde suclayacak,ilimli bir sekilde orta yolu bulmaya calisin yine de insan olmayi basaramiyorsa kurtulun gitsin

kaynımı aradım az önce abi mustafa iyi değil dedim. biliyorum haberim var dedi bugün eşim onuda aramış kendimi iyi hissetmiyorum demiş. annem beni çağırıyo heryerde onu görüyorum demiş. kaynım bana hafta sonuna kadar idare et yalnız bırakma sesi de iyi gelmiyo dedi hafta sonu ben gelicem izin alıcam biraz kalıcam orda dedi olmazsa bi doktora gösteririz dedi. eve gelmiyo dedim ben tekrar konuşurum onunla dedi

ZEYNEP KK SENİ BOSATIR SÖYLEYİM SONRA HERKES YUVASINDA MUTLU OLUR SEN KALIRSIN 3 COCUKLA
şahsım adına söyleyeyim:
üç çocukla mutluyum çünkü şiddet yok bizde, hakaret yok, anasının ağzına bakan koca yok. kp ölünce senin yüzünden öldü diyen kv ye, bana bırakmadan okkalı cevap veren bir kocam var.
sahi eşimi de çağırmadı ölen babası.
ilginç ya.

Adam 2 ayda 2 ayrı acıyla sarsildi tabiki normal dusunemiyor suan ona karısı destek çıkacak ve birlikte ustesinden gelcekler

Hepiniz adamı 10 kişi öldürmüş seri katile bagladinizya bravo valla

yok allah için henüz öldürmemiş, ama öldürmeye teşebbüs etmiş.. dün saksı vuran bugün masayı da indirir.. zeynep ömür boyu felç kalsa eminim kocası da zeynebe "birlikte aşacağız bu günleri cınım" diye mesaj gönderir.. ya bayılıyorum şu ütopyalarınıza sizin ya..

Akli basin da biri boyle davranmaz zaten.tamam vicdan yapar uzulur yikilir ama bi tarafta karisi cocuklari onlarin destegine ihtiyac duyar diye dusunuyorum.
Cocuklarini dusunmesi gerekir en fazlada hem babayi hem anayi kaybetmis bi insanin hemde.aanam oldu deyip cocuklardan uzaklasmaz.

"Tek istediğim çekirdek ailemle mutlu yasamakti,15 yıl bunun için uğraştım.Kimseye saygısızlık etmedim,kimseyi kirmadim.Kendi anne babama gostermeyecegim ozveriyi,anlayisi sana gosterdim.Sadece seninle mutlu olmak icin.Madem mutlu etmiyoruz artik seni,madem bizi gormek istemiyorsun,o halde evde istediğin gibi yalniz kalabilirsin.Tek soyleyebilecegim ben nasıl davranırsam davranayim annen ayni gün aynı saat aynı dakikada olecekti.Pisman olacağım hiç bir şey yapmadim." Gibi bir şeyler yazabilirsiniz belki.

Uzak dursa iyi bir de azarliyor ittiriyor falan.
Bu kafayla o çocuklara da zarar verir Allah korusun

Adam 2 ayda 2 ayrı acıyla sarsildi tabiki normal dusunemiyor suan ona karısı destek çıkacak ve birlikte ustesinden gelcekler

Ay kiyamam yazık.
Daha geçen benim arkadaşım hem oğlunu hem kocasını hem annesini kaybetti bir trafik kazasında ama kimseye tehdit msaji atmiyor.
Ayrıca bu kadın felc geçirip hastaneye yatirildiginda bu adam bu kadar ben ne yaptım diye fenalasmamis o zaman vicdan azabı çekmemiş?
Empati uapacaksaniz bir hemcinsinizin iki sene dayak yiyip susmasını felc geçirmesini ve buna rağmen affetigi adamın annesinin olumunden mesul tutup tehdit etmesiyle empati yapın.

ailen de seninle kalsın onlar gelene kadar. sakın yalnız kalma.
iki ölüm acısı bunca yıldır gizlediği psikopat yönünü ortaya çıkarabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…