kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

ahh zeynep çok üzüldüm gerçekten
eşin mesela onları düşünürken
eltinin huzur evine gönderelim dediğini
veyahutta
görümcenin hiç sahip çıkmayışını getiriyor mudur ki aklına
zor bir karar, yaşananlar çok zor şeyler
Rabbim hayırlısı ile altından kalkmanızı nasip eylesin

annem senin yüzünden öldü, sen de öleceksin diyebilir bir cinnet anında.
ayrıca gece mezarlığa gittiği de yalan.
zeynep'in evi terketmesini hala hazmedemedi. çözüm de bulamamıştı. böyle manyak saçma mesajlarla korkutup sindirmeye çalışıyor Z zeynepguven1986

annemi aradım mesajdan bahsettim. annem ağladı telefonda ben ağladım buğün gelelim sizde kalalım dedi baban akşam mustafayla bi konuşsun dedi. akşam gelecekler. küçüğü annemlere göndereyim diyorum biraz orda kalsın ben bakamıyorum bugün hiç bişey yediremedim elim kolum kalkmadı. akşam babam konuşsun belki bende giderim

Ya Zeynep benim tüylerin urperdi cidden tüylerin diken diken su an.
Annem cagirdi diye mezarlıkta sabahlamak ne demek??
Adamı düzeltme uğruna ya kendi çocuklarını kimsesiz birakacaksiniz ya çocuklarından olacaksın. Bu işin şakası kalmamış.
Daha çok küçükler sensiz kalmak için yada ölmek için
Hemen şu an babamı ara
Hemen şuan
Ve babana anlat bunları
Gelsin asin seni
Çok korktum ben sen nasıl risk alir onunla yaşarsınız uyuyamaz insan ya uykumda keserse diye.
Hemen ara babani ihmal edilecek bir durum yok

ben olsam korkardım. saçma sapan düşünüyor. Ölüm Allah tan. ama o kaldıramamış . hem baba ölümü . hem de arada kalıp da o ara annesini kaybedince beyni normal düşünmüyor . kaynını ara . görümceni ara . mezarlıka gidiyormuş gece de. artık ölmüşe bi faydası olamaz . yalnız kalsa ne yazar ki mezarında. hepimiz bi gün öleceğiz . Allah günahlarını affetsin.

annemi aradım mesajdan bahsettim. annem ağladı telefonda ben ağladım buğün gelelim sizde kalalım dedi baban akşam mustafayla bi konuşsun dedi. akşam gelecekler. küçüğü annemlere göndereyim diyorum biraz orda kalsın ben bakamıyorum bugün hiç bişey yediremedim elim kolum kalkmadı. akşam babam konuşsun belki bende giderim
bak süper düş ünmüş annenler. çok iyi.

Zeynep kaç.
Bak normal bir durumda değil. Annesi çağırıyor mezarlığa gidiyor gece yarısı falan bunlar normal kafa ıı değil

Yarın ir gün annem seni oldurmemi istedi der keser seni.
Ruhsal durumu iyi değil ve bu adamı sen iyi edemezsin.
Beni görmek istemiyorsan anlayışla karsilarim. İstersen ayrılalım ihtiyacın olduğunda her zaman yanindayim falan gibi yumuşak bir ayriliklq ayrıl lütfen.
Canından kıymetli degil evlatlarından değerli değil.
Nolur bırak gitsin
Kaç ne demek ya adam annesini babasını kaybetti zor gununde karısı olarak destek olcak ben olsam yanında durup durumu düzeltmeye calisirdim

Son düzenleme:
3 çocuğun var evi terk etmesi gereken kişi esin öyle bişey olursa evini terk etme kocan gitsin canım o ev sen

Kaç ne demek ya adam annesini babasını kaybetti zor gununde karısı olarak destek olcak ben olsam yanında durup durumu düzeltmeye calisirdim

Hanımefendi adam tehditari mesajlar atıyor gece mezarlığa gidiyor annem bana sesleniyor diyor.
Ne yapsın?
Adami toplama sevdasına kadin cinayetine kurban mi gitsin?
Uc yasinda bebek annesiz ki kalsın koca derdine?
Canimizin kıymeti mi yok.

Esinin attigi mesja sadece hadi ordan be diyesim geldi.
Sana gelince duzenini bozma ev sizin galiba oda anasinin evin de yasasin.madem koca ve babalik yapmiyacam diyor.bosan net bir sekilde.
Su saatten sonra nasil sabretceksin ki zaten bu adamin kafa gitmis ha dersen ki ben esime guveniyorum atlatacak uzuntusunden boyle dersen cok cok cok sabretmen lazim.bu arada yasayacagin psikolojiyi de dusun en onemlisi cocuklarinin yasayacaklarini.
Evden gitme cocuklarin ve kendi rahatligin duzenin icin.ailenle konus destek ciksinlar sana.kiradaysan naparsin bilmiyorum uc cocukla nereye kadar ailen destek cikabilir.

Bu adam kolay kolay kendine gelmez ama deyim.cunku vicdani rahat degil ve hani annesi konusmustu.
Tabi bide kardeslerle akraba vsvs etkili olabilir konusuyilarsa duygu sömürüsü felan zor yani.

bende çok korkuyorum eşim tuhaflaştı ya kendine bişey yaparsa ben bırakıp gidince ozaman ben nasıl atlatırım nasıl kurtulurum
Kesinlikle bırakma canım kocan zor günler yaşıyor senin derdin kaynanandi kaynanada oldu gitti yorgan gitti kavga bitti gibi bi laf vardı sende artık kocan a destek çıkacan canım ben olsam mesajimda iyi gününde yanında oldum kötü gununde de senin destekcinim bu zorlu günleri beraber atlaticaz seninle derdimmm

3 çocuğun var evi terk etmesi gereken kişi esin öyle bişey olursa evini terk etme kocan gitsin canım o ev sen

Kafaniza bir saksi daha gecirdiginde ne olacak?

Ne kadar da harika bir insanim, koca delisi oldugum icin hakettim mi diyeceksiniz?

tabi canım. en fazla ölür.

Kesinlikle bırakma canım kocan zor günler yaşıyor senin derdin kaynanandi kaynanada oldu gitti yorgan gitti kavga bitti gibi bi laf vardı sende artık kocan a destek çıkacan canım ben olsam mesajimda iyi gününde yanında oldum kötü gununde de senin destekcinim bu zorlu günleri beraber atlaticaz seninle derdimmm

Ayrıca hic bir evlilik ve hiç bir koca kendi canından kıymetli olamaz.
Çok zor mu bulup evleniyorsunuz kocayi da uğrun ölümü göze aliyosunuz?

Hanımefendi adam tehditari mesajlar atıyor gece mezarlığa gidiyor annem bana sesleniyor diyor.
Ne yapsın?
Adami toplama sevdasına kadin cinayetine kurban mi gitsin?
Uc yasinda bebek annesiz ki kalsın koca derdine?
Canimizin kıymeti mi yok.
Benim eşimde babasini kaybeeti arada oda diyo babam beni çağırıyor gidiyor mezarina oturuyo eğer bi yakinini kaybetmediysen bu duyguyu bilemezsin

hahaha.
iyi günleri sağlayan zeynep kocası değil. kocasının minnet etmesi lazım, zeynep in değil.
hatta yalvarsın istersen. döv söv başımı kır ama kocasız bırakma desin.

X