kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Hem niye bosan diyorlar onu anlamıyorum ben ?
Bu ruh halindeki birini yalnız bırakmayı hangi vicdan kabul eder....
Anlamakta güçlük çektikleri şey adam iki ayda annesini babasını kaybetti biraz olsun kendinizi onun yerine koyunya tabiki uzulecek etkilenecek buda bi insan olduğunu içinde bi vicdan olduğunu gosterir

Bu ülkede kadınlar neler çekiyor bu düşünceniz sonuna kadar haklı ben kadın haklarını kutsallaştıraxak kadar değer veren biriyim boşanmış bi ailenin çocuğuyum fakat bu durum çok farklı... Hakikaten şu an bu kadının boşanacak bi sebebi yok... Sadece eşi psikolojik travma geçiriyor ve yanında olmalı bence.

kafaya saksıyla vurmak öteden beri duygusallık belirtisi zaten.

hiç bi kadının böyle bi sorumluluğu yok.

nasıl kafalar yaşıyosunuz ya.
Nasıl
Hayır bi kere sadece babam gözümün önünden hiç gitmedi bende mezarina gittim demişti ne var bunda yani insaniz sonucta

Yahu adam annesi olmeden anneme olene kadar bakacaksin diye konu sahibinin ustune yurudu, eziyet etti. Olene kadar da etmeye kararliydi.

Nasil sebep yok?

Şuanki durumu konuşmuyor lar sanki zeynep kocam bana saksiyla vurdu gibi bi konu acmista onu tartisiyolar gerçekten tuhaf konu saksı konusu değil o 10 yıl geride kaldı hatunlar

adam şiddete eğilimli olduğu ve psikolojisi de çok bozuk olduğu için zeynep ve çocukları için endişeleniyoruz.
adam kendisine de zarar verebilir. ancak kadının yalnız kalmaması lazım kesinlikle.
hiç kimse de kolay kolay hem annesini hem babasını yeni kaybetmiş adama ben senden boşanıyorum diyemez.
bekleyecek sabırlı olacak, yas bitince oturup konuşulacak.

Bu kadinin felc gecirmesi olayinda vicdaniniz nerede?

Yoksa vicdaninizin zaman asimi mi var?
Bakın bi yakınım babasına bıçak çekti gastanelik etti. Sonra binler pişman özür diledi. Baba da affetti. Şimdi sizin kindar mantiginiza göre asla affetmemeliydi. Ha bence de zeynep kocasını bu adam affetmemeliydi. Ama affettikten sonra da ısıtıp ısıtıp önüne koymanın mantığı yok

adam pambık oldu ya la

Kindar mi?

Elbette affetmemeliydi. Ama baba ogul iliskisi ile kari koca iliskisi arasinda daglar kadar fark var.

Karisinin kafasina saksi geciren adamdan iyi bir baba, iyi bir es i geciyorum insan olamaz.

Bende onu söylüyorum boşamasi gereken zaman kafaya saksı yediği zamandı ama kadın unutmus ve yıllar geçmiş üstünden suan ortada şiddet olayı olmadığı için kadın kocasina sahip çıkmalı ve destek olup yanlız birakmamali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…