- 29 Nisan 2015
- 26.566
- 91.299
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.841
kafaya saksıyla vurmak öteden beri duygusallık belirtisi zaten.Eşinin şu andaki hali normal çünkü eşin çok duygusal biri demek ki.
hiç bi kadının böyle bi sorumluluğu yok.Ona sevgiyle yaklas... Annenin boşluğunu ben doldurucam tarzı cümleler kur.
Anlamakta güçlük çektikleri şey adam iki ayda annesini babasını kaybetti biraz olsun kendinizi onun yerine koyunya tabiki uzulecek etkilenecek buda bi insan olduğunu içinde bi vicdan olduğunu gosterirHem niye bosan diyorlar onu anlamıyorum ben ?
Bu ruh halindeki birini yalnız bırakmayı hangi vicdan kabul eder....
Ben bu olayı yaşadım kocam bsbasini kaybetti ve cok kotuydu destek olup acisini hafifletmeye çalıştım suan zeynep haniminda yapması gereken buVicdanlı bi yorum yapıp kocanı yalnız bırakma deyince "kocacı" mı olunuyor?
Evet bu ben kocacı yım o zaman
Vicdanlı bi yorum yapıp kocanı yalnız bırakma deyince "kocacı" mı olunuyor?
Evet bu ben kocacı yım o zaman
Bu ülkede kadınlar neler çekiyor bu düşünceniz sonuna kadar haklı ben kadın haklarını kutsallaştıraxak kadar değer veren biriyim boşanmış bi ailenin çocuğuyum fakat bu durum çok farklı... Hakikaten şu an bu kadının boşanacak bi sebebi yok... Sadece eşi psikolojik travma geçiriyor ve yanında olmalı bence.Dalga mi geciyorsunuz anlayamiyorum.
Simdi bir adam bir kadina tecavuz etti diyelim. Ben kadin affederse adama tecavuzcu demekten vaz mi gececegim?
Kadin affettiyse oldurulmesini de umursamayalim o halde. Mesela simdi kocasi oldururse siz umursamayin. Muhtemelen konu sahibi onu da affeder cunku.
Nasılkafaya saksıyla vurmak öteden beri duygusallık belirtisi zaten.
hiç bi kadının böyle bi sorumluluğu yok.
nasıl kafalar yaşıyosunuz ya.
Hayır bi kere sadece babam gözümün önünden hiç gitmedi bende mezarina gittim demişti ne var bunda yani insaniz sonuctaHızlı hızlı okumuştum. Eşin mezarlığa gittiğini yeni anladım.
Sizin eşiniz de evden gidip, haber alınamayıp sonra "dün gece ordaydım" mı diyor? Bu hiç normal değil. Çok dikkatli olmak lazım.
Tam cuk oldu dimioha. alıntıladığın yorumlar felaket.
Konu felç gecirme değil hanimefendiiBu kadinin felc gecirmesi olayinda vicdaniniz nerede?
Yoksa vicdaninizin zaman asimi mi var?
Bu ülkede kadınlar neler çekiyor bu düşünceniz sonuna kadar haklı ben kadın haklarını kutsallaştıraxak kadar değer veren biriyim boşanmış bi ailenin çocuğuyum fakat bu durum çok farklı... Hakikaten şu an bu kadının boşanacak bi sebebi yok... Sadece eşi psikolojik travma geçiriyor ve yanında olmalı bence.
öyle çünküEvet adam piskopatta oldu
Şuanki durumu konuşmuyor lar sanki zeynep kocam bana saksiyla vurdu gibi bi konu acmista onu tartisiyolar gerçekten tuhaf konu saksı konusu değil o 10 yıl geride kaldı hatunlar
Bakın bi yakınım babasına bıçak çekti gastanelik etti. Sonra binler pişman özür diledi. Baba da affetti. Şimdi sizin kindar mantiginiza göre asla affetmemeliydi. Ha bence de zeynep kocasını bu adam affetmemeliydi. Ama affettikten sonra da ısıtıp ısıtıp önüne koymanın mantığı yokBu kadinin felc gecirmesi olayinda vicdaniniz nerede?
Yoksa vicdaninizin zaman asimi mi var?
Olup gittigine göre evet sebep yokYahu adam annesi olmeden anneme olene kadar bakacaksin diye konu sahibinin ustune yurudu, eziyet etti. Olene kadar da etmeye kararliydi.
Nasil sebep yok?
adam pambık oldu ya laKONU SAHİBİ SENİN İÇİN ÜYE OLDUM.
Geçmişini çok irdelemisler burada gaza gelme. Olan olmus. Kv hala haber hayatta olsa inan bosan derdim ama şimdi eşini bırakma. Eşinin şu andaki hali normal çünkü eşin çok duygusal biri demek ki. Hiçbirşey olmamış gibi davranmayı tavsiye ederim.
Ona sevgiyle yaklas... Annenin boşluğunu ben doldurucam tarzı cümleler kur. Kızgınlıkla söylediğine inanıyorum eşinin seni suçlayıcı ifadeleri. Zamanla anlayacak eceli geldi öldü. Ama şu an anlamasını bekleme.. Ayrıca demis arkadaşlar kork bu adamdan falan vs. Abartmaya gerek yok.
Bu kocası yüzünden felç geçirdiğini değiştirmiyor amaKonu felç gecirme değil hanimefendii
Bakın bi yakınım babasına bıçak çekti gastanelik etti. Sonra binler pişman özür diledi. Baba da affetti. Şimdi sizin kindar mantiginiza göre asla affetmemeliydi. Ha bence de zeynep kocasını bu adam affetmemeliydi. Ama affettikten sonra da ısıtıp ısıtıp önüne koymanın mantığı yok
Olup gittigine göre evet sebep yok
Bende onu söylüyorum boşamasi gereken zaman kafaya saksı yediği zamandı ama kadın unutmus ve yıllar geçmiş üstünden suan ortada şiddet olayı olmadığı için kadın kocasina sahip çıkmalı ve destek olup yanlız birakmamaliBakın bi yakınım babasına bıçak çekti gastanelik etti. Sonra binler pişman özür diledi. Baba da affetti. Şimdi sizin kindar mantiginiza göre asla affetmemeliydi. Ha bence de zeynep kocasını bu adam affetmemeliydi. Ama affettikten sonra da ısıtıp ısıtıp önüne koymanın mantığı yok