- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 36
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.781
bak süper düş ünmüş annenler. çok iyi.annemi aradım mesajdan bahsettim. annem ağladı telefonda ben ağladım buğün gelelim sizde kalalım dedi baban akşam mustafayla bi konuşsun dedi. akşam gelecekler. küçüğü annemlere göndereyim diyorum biraz orda kalsın ben bakamıyorum bugün hiç bişey yediremedim elim kolum kalkmadı. akşam babam konuşsun belki bende giderim
Kaç ne demek ya adam annesini babasını kaybetti zor gununde karısı olarak destek olcak ben olsam yanında durup durumu düzeltmeye calisirdimZeynep kaç.
Bak normal bir durumda değil. Annesi çağırıyor mezarlığa gidiyor gece yarısı falan bunlar normal kafa ıı değil
Yarın ir gün annem seni oldurmemi istedi der keser seni.
Ruhsal durumu iyi değil ve bu adamı sen iyi edemezsin.
Beni görmek istemiyorsan anlayışla karsilarim. İstersen ayrılalım ihtiyacın olduğunda her zaman yanindayim falan gibi yumuşak bir ayriliklq ayrıl lütfen.
Canından kıymetli degil evlatlarından değerli değil.
Nolur bırak gitsin
3 çocuğun var evi terk etmesi gereken kişi esin öyle bişey olursa evini terk etme kocan gitsin canım o ev sen
Kaç ne demek ya adam annesini babasını kaybetti zor gununde karısı olarak destek olcak ben olsam yanında durup durumu düzeltmeye calisirdim
Kesinlikle bırakma canım kocan zor günler yaşıyor senin derdin kaynanandi kaynanada oldu gitti yorgan gitti kavga bitti gibi bi laf vardı sende artık kocan a destek çıkacan canım ben olsam mesajimda iyi gününde yanında oldum kötü gununde de senin destekcinim bu zorlu günleri beraber atlaticaz seninle derdimmmbende çok korkuyorum eşim tuhaflaştı ya kendine bişey yaparsa ben bırakıp gidince ozaman ben nasıl atlatırım nasıl kurtulurum
3 çocuğun var evi terk etmesi gereken kişi esin öyle bişey olursa evini terk etme kocan gitsin canım o ev sen
Kaç ne demek ya adam annesini babasını kaybetti zor gununde karısı olarak destek olcak ben olsam yanında durup durumu düzeltmeye calisirdim
tabi canım. en fazla ölür.3 çocuğun var evi terk etmesi gereken kişi esin öyle bişey olursa evini terk etme kocan gitsin canım o ev sen
Kesinlikle bırakma canım kocan zor günler yaşıyor senin derdin kaynanandi kaynanada oldu gitti yorgan gitti kavga bitti gibi bi laf vardı sende artık kocan a destek çıkacan canım ben olsam mesajimda iyi gününde yanında oldum kötü gununde de senin destekcinim bu zorlu günleri beraber atlaticaz seninle derdimmm
Benim eşimde babasini kaybeeti arada oda diyo babam beni çağırıyor gidiyor mezarina oturuyo eğer bi yakinini kaybetmediysen bu duyguyu bilemezsinHanımefendi adam tehditari mesajlar atıyor gece mezarlığa gidiyor annem bana sesleniyor diyor.
Ne yapsın?
Adami toplama sevdasına kadin cinayetine kurban mi gitsin?
Uc yasinda bebek annesiz ki kalsın koca derdine?
Canimizin kıymeti mi yok.
hahaha.Kesinlikle bırakma canım kocan zor günler yaşıyor senin derdin kaynanandi kaynanada oldu gitti yorgan gitti kavga bitti gibi bi laf vardı sende artık kocan a destek çıkacan canım ben olsam mesajimda iyi gününde yanında oldum kötü gununde de senin destekcinim bu zorlu günleri beraber atlaticaz seninle derdimmm
ben babamı kaybettim. hiç çağırmadı beni. neden ki?Benim eşimde babasini kaybeeti arada oda diyo babam beni çağırıyor gidiyor mezarina oturuyo eğer bi yakinini kaybetmediysen bu duyguyu bilemezsin