kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Ay kiyamam yazık.
Daha geçen benim arkadaşım hem oğlunu hem kocasını hem annesini kaybetti bir trafik kazasında ama kimseye tehdit msaji atmiyor.
Ayrıca bu kadın felc geçirip hastaneye yatirildiginda bu adam bu kadar ben ne yaptım diye fenalasmamis o zaman vicdan azabı çekmemiş?
Empati uapacaksaniz bir hemcinsinizin iki sene dayak yiyip susmasını felc geçirmesini ve buna rağmen affetigi adamın annesinin olumunden mesul tutup tehdit etmesiyle empati yapın.
Adı üstünde geçmiş kimse geçmişte yaptiklarina oh iyi olmuş drmez zaten önemli olan suan kendini duzeltmusmi hala şiddet uyguluyomu o önemli o olmadigina gore

eşimden mesaj geldi şimdi. bana attığı mesajı aynen paylaşıyorum sizlerle ne yapacağımı şaşırdım kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum. artık öyle yoruldumki kaç aydır çocuklarımda perişan siz söyleyin ne yazayım ben bu adama ne deyim.
mesaj.
zeynep babamın ölümünü atlatamadan annemin ölümü yıktı beni. ben o eve her girdiğimde sana her baktığımda annemi görüyorum annemin bana oğlum korkuyorum yalnız kalamıyorum deyişini görüyorum sesi kulaklarımdan gitmiyor. senin istemiyorum deyişin annemin oğlum beni yalnız bırakma deyişi ikinizin sesi beynimde yankılanıyo. dayanamıyorum zeynep. ben annemi tek başına mezara koydum. dün gece ordaydım. sanki çağırdı beni oğlum beni yalnız bırakma dedi.zeynep bu saatten sonra ne sana iyi bir koca ne çocuklarıma iyi bir baba olabilirim. ister kal benimle ister git sana engel olamam.

İster git demekle olmaz o. Siz niye gideceksiniz? Evi resmi olarak siz ve çocuklara versin. Ayrıca siz ve çocuklar için geçiminizi sağlayacak ve çocukların tüm masraflarını karşılayacak kadar nafaka versin. Boşanma protokolünde de hepsi yazsın.

Bu arada şu an yaşadığınız ev için tapu dairesine gidip "ben çocuklarımıza bu evde yaşıyorum" deyip tapuya şerh koydurun da size vermemek için satamasın.

Siz 3 çocukla babanızın evinize sığmaya çalışacaksınız, o sizin gül gibi evinizde bekar bekar takılıp canı ne istiyorsa onu yapacak. Yok öyle.

Adı üstünde geçmiş kimse geçmişte yaptiklarina oh iyi olmuş drmez zaten önemli olan suan kendini duzeltmusmi hala şiddet uyguluyomu o önemli o olmadigina gore

Konuyu düzgün okudunuz mu?
İlk mesajında yazıyor yatak yapıldıktan sonra içeride konuşurken annem burada kalacak diye ustune yürüyor dövmeye tesebbus yani
Ve annesi de sni oldurmesin diye gitmedim diiyor.
Bunlar çok masum tabii haklisiniz.
Yada iki buçuk yaşındaki oz kızını iteklemesi bugün ortancaya durduk yere bağırması da dünyanın en masum erkeğinin halleri.

Konuyu düzgün okudunuz mu?
İlk mesajında yazıyor yatak yapıldıktan sonra içeride konuşurken annem burada kalacak diye ustune yürüyor dövmeye tesebbus yani
Ve annesi de sni oldurmesin diye gitmedim diiyor.
Bunlar çok maum tabii haklisiniz.
Yada iki buçuk yaşındaki oz kızını iteklemedim bugün ortancaya durdum yere bağırması da dünyanın en masum erkeğinin halleri.

ne sabır var helal olsun, ben pes ediyor çekiliyorum..

Zeynepcim annen babanla konuş en doğru kararı onlar verir canım ama bana kalırsa evinden gitme kocanın bu pskolojiyle yanlız kalmamasi lazim

Evet adam piskopatta oldu:KK9::KK9:

Hanimefendi bu ne cehalet?

Karisinin kafasinda saksi kiran adama 100 sene gecse de psikopat denir.

Sevgi kelebegi denecek degil ya?

Bu kadar koca delisi oldugunuzu esinize belli etmeyin. Zira sizi aldatip dovmemesi icin bir sebep yok bence ortada. O da bunu farkederse cok senlikli gunler yasarsiniz.

ne sabır var helal olsun, ben pes ediyor çekiliyorum..

Erkekler birbirini bu kadar korumaz yemin ediyorum ya.
Bi kadın bu kadar erkek egemen konuşsun pes hakikaten.
Aynı şeyleri erkek çekse sanmıyorum hiç bir erkek çek otur demezdi.
Neden hep kadınlar çeker ve kadın hemcinsi emptiyi gider zalim erkekle yapar.

KONU SAHİBİ SENİN İÇİN ÜYE OLDUM.
Geçmişini çok irdelemisler burada gaza gelme. Olan olmus. Kv hala haber hayatta olsa inan bosan derdim ama şimdi eşini bırakma. Eşinin şu andaki hali normal çünkü eşin çok duygusal biri demek ki. Hiçbirşey olmamış gibi davranmayı tavsiye ederim.
Ona sevgiyle yaklas... Annenin boşluğunu ben doldurucam tarzı cümleler kur. Kızgınlıkla söylediğine inanıyorum eşinin seni suçlayıcı ifadeleri. Zamanla anlayacak eceli geldi öldü. Ama şu an anlamasını bekleme.. Ayrıca demis arkadaşlar kork bu adamdan falan vs. Abartmaya gerek yok.

ee son durum ne? boşanmıyor mu zeynep?
Kız neden boşansın napmış ki öldürememiş felç geçirtmiş sadece :KK66:
Kaç ne demek ya adam annesini babasını kaybetti zor gununde karısı olarak destek olcak ben olsam yanında durup durumu düzeltmeye calisirdim

ZEYNEP KK SENİ BOSATIR SÖYLEYİM SONRA HERKES YUVASINDA MUTLU OLUR SEN KALIRSIN 3 COCUKLA
Boşuna demiyorlar cehalet mutluluktur diye Allah akıl fikir versin

Adamın geçmişte yaptığı şeyleri kimse onaylamaz eğer oan bırakıp bosansaydi iyi yaptın derdim çünkü öyle bi durumda bende bosarim babam bile tekrar öyle bi adama gönderme z beni çünkü olum tehlikesi geçirmiş ama konu o değil çünkü o zaman affetmis ve adam bi daha yapmamış suan sadece kocasının destege ihtiyacı var ben ona destek vermesi lazım diyorum kocasını bırakıp gitse ona bişey olsa vicdan azabindan uyuyamaz

Hanimefendi bu ne cehalet?

Karisinin kafasinda saksi kiran adama 100 sene gecse de psikopat denir.

Sevgi kelebegi denecek degil ya?

Bu kadar koca delisi oldugunuzu esinize belli etmeyin. Zira sizi aldatip dovmemesi icin bir sebep yok bence ortada. O da bunu farkederse cok senlikli gunler yasarsiniz.
Ya çok tuhaf sınız kadın affetmis size ne ya ? Niye ısıtıp ısıtıp önüne koyuyorsunuz ? Tuhaf.

KONU SAHİBİ SENİN İÇİN ÜYE OLDUM.
Geçmişini çok irdelemisler burada gaza gelme. Olan olmus. Kv hala haber hayatta olsa inan bosan derdim ama şimdi eşini bırakma. Eşinin şu andaki hali normal çünkü eşin çok duygusal biri demek ki. Hiçbirşey olmamış gibi davranmayı tavsiye ederim.
Ona sevgiyle yaklas... Annenin boşluğunu ben doldurucam tarzı cümleler kur. Kızgınlıkla söylediğine inanıyorum eşinin seni suçlayıcı ifadeleri. Zamanla anlayacak eceli geldi öldü. Ama şu an anlamasını bekleme.. Ayrıca demis arkadaşlar kork bu adamdan falan vs. Abartmaya gerek yok.
Gerçekten benim dusuncemde biri ciktigi için çok sevindim burda herkes yıkıcı davraniyo kimse yapıcı değil ne yazikki

Ya çok tuhaf sınız kadın affetmis size ne ya ? Niye ısıtıp ısıtıp önüne koyuyorsunuz ? Tuhaf.
Şuanki durumu konuşmuyor lar sanki zeynep kocam bana saksiyla vurdu gibi bi konu acmista onu tartisiyolar gerçekten tuhaf konu saksı konusu değil o 10 yıl geride kaldı hatunlar

Dalga mi geciyorsunuz anlayamiyorum.

Simdi bir adam bir kadina tecavuz etti diyelim. Ben kadin affederse adama tecavuzcu demekten vaz mi gececegim?

Kadin affettiyse oldurulmesini de umursamayalim o halde. Mesela simdi kocasi oldururse siz umursamayin. Muhtemelen konu sahibi onu da affeder cunku.

Benim eşimde babasini kaybeeti arada oda diyo babam beni çağırıyor gidiyor mezarina oturuyo eğer bi yakinini kaybetmediysen bu duyguyu bilemezsin

Hızlı hızlı okumuştum. Eşin mezarlığa gittiğini yeni anladım.

Sizin eşiniz de evden gidip, haber alınamayıp sonra "dün gece ordaydım" mı diyor? Bu hiç normal değil. Çok dikkatli olmak lazım.

X