- 30 Aralık 2009
- 22.572
- 87.438
- 40
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.821
Boşanma meraklısı olsaydım 10 yılı aşkın evli olmazdımHahaha çok komik sizin gibi boşanma meraklilari boşanir hatta sizi hesaba alıp fikir soranlari bosatirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşanma meraklısı olsaydım 10 yılı aşkın evli olmazdımHahaha çok komik sizin gibi boşanma meraklilari boşanir hatta sizi hesaba alıp fikir soranlari bosatirsiniz
Adı üstünde geçmiş kimse geçmişte yaptiklarina oh iyi olmuş drmez zaten önemli olan suan kendini duzeltmusmi hala şiddet uyguluyomu o önemli o olmadigina goreAy kiyamam yazık.
Daha geçen benim arkadaşım hem oğlunu hem kocasını hem annesini kaybetti bir trafik kazasında ama kimseye tehdit msaji atmiyor.
Ayrıca bu kadın felc geçirip hastaneye yatirildiginda bu adam bu kadar ben ne yaptım diye fenalasmamis o zaman vicdan azabı çekmemiş?
Empati uapacaksaniz bir hemcinsinizin iki sene dayak yiyip susmasını felc geçirmesini ve buna rağmen affetigi adamın annesinin olumunden mesul tutup tehdit etmesiyle empati yapın.
eşimden mesaj geldi şimdi. bana attığı mesajı aynen paylaşıyorum sizlerle ne yapacağımı şaşırdım kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum. artık öyle yoruldumki kaç aydır çocuklarımda perişan siz söyleyin ne yazayım ben bu adama ne deyim.
mesaj.
zeynep babamın ölümünü atlatamadan annemin ölümü yıktı beni. ben o eve her girdiğimde sana her baktığımda annemi görüyorum annemin bana oğlum korkuyorum yalnız kalamıyorum deyişini görüyorum sesi kulaklarımdan gitmiyor. senin istemiyorum deyişin annemin oğlum beni yalnız bırakma deyişi ikinizin sesi beynimde yankılanıyo. dayanamıyorum zeynep. ben annemi tek başına mezara koydum. dün gece ordaydım. sanki çağırdı beni oğlum beni yalnız bırakma dedi.zeynep bu saatten sonra ne sana iyi bir koca ne çocuklarıma iyi bir baba olabilirim. ister kal benimle ister git sana engel olamam.
Evet adam piskopatta olduailen de seninle kalsın onlar gelene kadar. sakın yalnız kalma.
iki ölüm acısı bunca yıldır gizlediği psikopat yönünü ortaya çıkarabilir.
Adı üstünde geçmiş kimse geçmişte yaptiklarina oh iyi olmuş drmez zaten önemli olan suan kendini duzeltmusmi hala şiddet uyguluyomu o önemli o olmadigina gore
Konuyu düzgün okudunuz mu?
İlk mesajında yazıyor yatak yapıldıktan sonra içeride konuşurken annem burada kalacak diye ustune yürüyor dövmeye tesebbus yani
Ve annesi de sni oldurmesin diye gitmedim diiyor.
Bunlar çok maum tabii haklisiniz.
Yada iki buçuk yaşındaki oz kızını iteklemedim bugün ortancaya durdum yere bağırması da dünyanın en masum erkeğinin halleri.
Evet adam piskopatta oldu
ne sabır var helal olsun, ben pes ediyor çekiliyorum..
Kız neden boşansın napmış ki öldürememiş felç geçirtmiş sadeceee son durum ne? boşanmıyor mu zeynep?
Kaç ne demek ya adam annesini babasını kaybetti zor gununde karısı olarak destek olcak ben olsam yanında durup durumu düzeltmeye calisirdim
Boşuna demiyorlar cehalet mutluluktur diye Allah akıl fikir versinZEYNEP KK SENİ BOSATIR SÖYLEYİM SONRA HERKES YUVASINDA MUTLU OLUR SEN KALIRSIN 3 COCUKLA
Ya çok tuhaf sınız kadın affetmis size ne ya ? Niye ısıtıp ısıtıp önüne koyuyorsunuz ? Tuhaf.Hanimefendi bu ne cehalet?
Karisinin kafasinda saksi kiran adama 100 sene gecse de psikopat denir.
Sevgi kelebegi denecek degil ya?
Bu kadar koca delisi oldugunuzu esinize belli etmeyin. Zira sizi aldatip dovmemesi icin bir sebep yok bence ortada. O da bunu farkederse cok senlikli gunler yasarsiniz.
Gerçekten benim dusuncemde biri ciktigi için çok sevindim burda herkes yıkıcı davraniyo kimse yapıcı değil ne yazikkiKONU SAHİBİ SENİN İÇİN ÜYE OLDUM.
Geçmişini çok irdelemisler burada gaza gelme. Olan olmus. Kv hala haber hayatta olsa inan bosan derdim ama şimdi eşini bırakma. Eşinin şu andaki hali normal çünkü eşin çok duygusal biri demek ki. Hiçbirşey olmamış gibi davranmayı tavsiye ederim.
Ona sevgiyle yaklas... Annenin boşluğunu ben doldurucam tarzı cümleler kur. Kızgınlıkla söylediğine inanıyorum eşinin seni suçlayıcı ifadeleri. Zamanla anlayacak eceli geldi öldü. Ama şu an anlamasını bekleme.. Ayrıca demis arkadaşlar kork bu adamdan falan vs. Abartmaya gerek yok.
Şuanki durumu konuşmuyor lar sanki zeynep kocam bana saksiyla vurdu gibi bi konu acmista onu tartisiyolar gerçekten tuhaf konu saksı konusu değil o 10 yıl geride kaldı hatunlarYa çok tuhaf sınız kadın affetmis size ne ya ? Niye ısıtıp ısıtıp önüne koyuyorsunuz ? Tuhaf.
Hem niye bosan diyorlar onu anlamıyorum ben ?Gerçekten benim dusuncemde biri ciktigi için çok sevindim burda herkes yıkıcı davraniyo kimse yapıcı değil ne yazikki
Kız neden boşansın napmış ki öldürememiş felç geçirtmiş sadece
Boşuna demiyorlar cehalet mutluluktur diye Allah akıl fikir versin
Ya çok tuhaf sınız kadın affetmis size ne ya ? Niye ısıtıp ısıtıp önüne koyuyorsunuz ? Tuhaf.
Benim eşimde babasini kaybeeti arada oda diyo babam beni çağırıyor gidiyor mezarina oturuyo eğer bi yakinini kaybetmediysen bu duyguyu bilemezsin