kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Simdi kizlar bu kv de öldümü ölmedimi
Ölduyse herkesin hakkinda hayirlisi olmuş.ölmediyse rabbim bu kadina merhamet versin gelinin kafasinda saksi kirdirmakta ne

Kimse dubleks eve çıkmak zorunda değil. Kimsenin böyle bir zorunluluğu yok vicdanen de yok. Ben çevremde görüyorum herkes annesine ya da babasına hatta ikisine birlikte yardımcı kadın tuutyorlar, kadın onlarla kalıyor. Geçimsiz kv ile dubleks eve çıkmadım kv kalp krizi geçirdi öldü diye de vicdan azabı çekecek değilim. Zeynep de çekmez inşallahhh.

evet dediğim gibi bazıları ölüme yakın çok sakin olurken bazıları da çok azgın oluyor ölüm unutturuyor .Allah taksiratını affetsin.elti derin bir nefes almıştır

Ah yaa çok üzüldüm konu sahibine. Nokırsa olsun Anne o içleri yandığı için suçlanıcak tabi ki ama felç bırakacak kadar eziyet edilmiş Zeynep hanıma maalesef..Allah mağfiret etsin inşallah..

çekmesin hiç gerek yok
eceli gelmiş
isabet de olmuş!

ayrıca insan anlayışsız olunca o tek tarafın iyiyliğiyle olmuyor
bakın burda gordunuz mu bılmem bir konu daha vardı kadın kaynanası ile beraber oturuyor ve esı ıle tatıle gıttıler dıye kaynana bınbır surat ve kadına odasına plazma tv almıslar yıne hala benı odaya attılar dermıs ve esıyle oadada otururken kapıyı kapatsalar odalarının kapılarını kapatıyorlar dıye kızlarına sıkayet edermıs
öle yaşlılarımızı alalım yanımıza aman da tontonlar bırer odaları olur kapısı kapalı olur falan bunlar hıkaye hıc de oyle olmuyor kapısını kapatıp oturamıyorlar oturdukları yerde
huzur bozmadan durmuyorlar
yaslıları sevmıyorum
yasadıkalrımdan sonra valla ole uzaktan davulun sesı hıs gelıyor
onceden ay ne tonton dedecık nınecık falan derdım sımdı yaslı gorunce acaba bu kımın kaynanası kımın kayınpederı ne huzur bozuyorlardır kımbılır dıyorum

Bende konuyu okuya okuya gelıyorum
Ayrıca konu sahıbıyle dıger abı ve gorumcede vıcdan azabı cekmelı . Bu ne bıcım ıs yahu

rahmetli kv hiçbir çözüme yanaşmadı, dönüşümlü bakılması altlı üstlü oturulması, akşamları kendi evine gitmesi gibi her türlü imkan sunuldu zaten. kadın aylardır kv ile yaşıyormuş. ama kv 3 çocukla zeynepin boşanmasını göze aldı, sadece zeynepe yüklendi. kadınla da kv kavga etmedi, kocasıyla tartışıp babasına sığındı. zamanında 1 aylık evliyken onun yüzünden ölümden dönmüş hangi kadın gidip de kv ile bir ömür aynı evde yaşamayı kabul eder? tek evladı değildi, diğer evlatlar bakmak istemedi. asıl vicdan azabı çekmesi gereken konu sahibinin görümcesi bence.

ahh rahmetli ahhh

Benim büyük anneannem de yani anneannemin annesi, nasılsa yaşlandı vicdan azabı çekmeyelim diye çocuklar yanına alıyordu. Büyük anneannem 100 küsür yaşına kadar yaşadı. Anneannemin, 2 oğlunun ölümünü de gördü. Baktılar böyle olmayacak en sonunda bakıcı tuttular. Her işini yaptı kadın. Kimin ne kadar yaşayacağını Allah bilir, bir ömür dayanmak zorunda kalabilir insanlar yani. En makul çözüm neyse o yapılır. Elini çekmezsin ailenin üzerinden olur biter. Ben evli olsam aileme bakacağım demem kocama. Zaten huysuzlar dahada yaşlanınca düşünemiyorum, resmen freddy'nin kabuslarındaki yere döner o ev. Şimdi uzağım buna rağmen her gün kavga ediyorlar, arayıp ikisi birden ayrı ayrı ağlıyor. Ben onlardan önce öleyim daha iyi.

işe bak , konu açılıyor kv evın eşyalarını bıle dagıtmaya baslıyor kesın kararlı tasınacak gelıne, kendı eşi öldkten 2 aya kadar kendı de ölüyor dayanamayıp, hangi gelin hemencik evet gelsin kv der ki belki tamam diyecekti ama evliliği de sarsılacaktı . umarım senin istememen yüzünden kadın kendini kötü hissetti bilmemne demezler yani öyle de olmamıştır umarım gerçekten de yoksa bundan dolayı öldüyse günahı ayrı agır vıcdan azabı da ayrı agır olur. ama kader eceli gelmıs sonucta da . allah rahmet eylesin ne diyelim.

çok garip ölümü unutmak diyorum ben buna.

kayinvalideyi diğer oğlu ve sende kalmazsa huzur evinde kalsin dedi.elti ben asla bakamam calisiyorum en iyisi huzur evi dendi.görumce zaten ben başka sehirdeyim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…