- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.381
Benim büyük anneannem de yani anneannemin annesi, nasılsa yaşlandı vicdan azabı çekmeyelim diye çocuklar yanına alıyordu. Büyük anneannem 100 küsür yaşına kadar yaşadı. Anneannemin, 2 oğlunun ölümünü de gördü. Baktılar böyle olmayacak en sonunda bakıcı tuttular. Her işini yaptı kadın. Kimin ne kadar yaşayacağını Allah bilir, bir ömür dayanmak zorunda kalabilir insanlar yani. En makul çözüm neyse o yapılır. Elini çekmezsin ailenin üzerinden olur biter. Ben evli olsam aileme bakacağım demem kocama. Zaten huysuzlar dahada yaşlanınca düşünemiyorum, resmen freddy'nin kabuslarındaki yere döner o ev. Şimdi uzağım buna rağmen her gün kavga ediyorlar, arayıp ikisi birden ayrı ayrı ağlıyor. Ben onlardan önce öleyim daha iyi.
Hersey gerıde kalmıs sanıyorum
uzerınden bılmem kac sene zaman gecmıs
gorusuyolarmıs
en azından dubleks bır evde yasayabılırlerdı
kı kendısınınde 3 cocugu varmıs
Ben kendı acımdan o kadın yerınde olsam olene kadar kendımı masum hıssetmem
evet ıstemeyebılırdı, ama bunu dıle getırıs seklı ve zamanı yatak acılırken degıldı , konusmasını bılememıs konuyu okuya okuya gelıyorum ama arkadaslar kv bugun vefat ettıgını soyledı zaten.
Konu kv bizmle birlikte yasamak istiyordu. Kv artık olmdıgina gore o konuya yorum yapamiyoruz dogal olarak :)Konumuz zeynep vicdan azabı çekmeli mi yada çekmemeli
değil ama siz şuan bunun hakkında konuşuyorsunuz.
Örneklerle.
Neden olayın bütünü çünkü.
Dün bizim yaptığımız şeyin de bundan bir farkı yoktu.
Olayın bir bölümü
şu an sizin yaptığınız gibi ele almıştık sadece.
Bende şuan çıkıp iyide bunları konuşmanızın
konu sahibine ne faydası var diyebilir miyim.
Bence diyebilirim ama demicem :)
Neyse yazmasam olmazdı
Konu kv bizmle birlikte yasamak istiyordu. Kv artık olmdıgina gore o konuya yorum yapamiyoruz dogal olarak :)
kv vefat etti şimdi eşim aradı ağlıyodu. sesi çok kötüydü. kv demin yedek anahtarı bizim evdeydi anahtarı al annemin kapısını aç gelenler olur dedi. şimdi annemle gidiyoruz. çocukları komşuya bırakacam bi süre yazamayabilirim.
Kadına öyle çözüm önerileri sunuldu , reddetti.Valla sız taş kesilmişsiniz herhalde.
Boyle bır kavganın uzerıne kayınvalıdem ölse evet vıcdan azabı cekerım , ınsanım cunku. Herseyın bır yolu yordamı var kadın evet dupeduz uzerıne kalacakmıs eyvallah hemde dıger cocuklar hıcbısey yapmazken o zaman cozum uretseydı dubleks veya karsılıklı 2 daıre gıbı dımı ama ? Olan olmus artık hıcbısey degısmeyecek
:) saka bi yana ben dun sana hak verdim :)O zaman dağılın :d
Sanırım yuvanız kokunden sallandı.
omur boyu surecek vıcdan azabına mahkum oldunuz.
Allah herkese akıl fikir vicdan versin
:) saka bi yana ben dun sana hak verdim :)
Bende konuyu okuya okuya gelıyorum
Ayrıca konu sahıbıyle dıger abı ve gorumcede vıcdan azabı cekmelı . Bu ne bıcım ıs yahu
Cute kadın zaten hassas bi kadın, sen de iyice vicdan yaptıracak şeyler yazıyorsun. :/Evet sanırım yanlış düşünmüş ve ona göre yazmısım.
Kafasında saksı kırılmaıs olayı ve oncelerı. Zor
Ama yinede vicdan azabı cekecek cunku anladıgım kadarıyla konu sahıbı cok yapıcı bırıymıs
kayinvalideyi diğer oğlu ve sende kalmazsa huzur evinde kalsin dedi.elti ben asla bakamam calisiyorum en iyisi huzur evi dendi.görumce zaten ben başka sehirdeyim dedi.
Kız ben nereden bıleyım bın tan eolay gecmıs dubleks evde yasayın dedım kv oldu demısler ne bılım konunun basına yazsayaCute kadın zaten hassas bi kadın, sen de iyice vicdan yaptıracak şeyler yazıyorsun. :/