kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Şoktayım Dün gece saydırıyordum kadına, "yaptıkları oyuna bak" falan yazacaktım. İçimden bir ses "dur kızım ya belki hakikaten hastadır" dedi. Ama öleceğini hiç ummuyordum. Ben bile vicdan yaptım iyi mi.

Kısa zaman içinde hem babayı hem anneyi toprağa verdiler ya insan üzülüyor ne olursa olsun.

sümsüks and eziks yarıldım yaa

Vay be dün dün kadından cadı kaynana diye bahsediyorduk bugün rahmetli :) yaa istee hic olmeyeckmis gibi yasamayacaksin.
Zamaninda bu kadin senle oturmayi kbul etmis. Onun da bi anne evladi oldugunu dusunseydin, anne olanasan da iyi bi insan olmayi becerebilseydin hic degilse olmeden once huzurlu olurdun o gelinde basucunda 1 yudum su verirdi dua ederdi. Kimse savunmasin valla. Ogluna dovdurt, felc gecittir, yuvasini yikma asamasina getir, torunlarina bile acima hatta olumun bile kizin basina patlasin. Allah rahmet eylesin elbette ama eger zeynep kendi leyhine anlatmiyorsa, yasananlar ayni onun anlattigi gibiyse tek diyecegim sey KURBAN OLDUGUM ALLAH!

Konumuz zeynep vicdan azabı çekmeli mi yada çekmemeli
değil ama siz şuan bunun hakkında konuşuyorsunuz.
Örneklerle.
Neden olayın bütünü çünkü.
Dün bizim yaptığımız şeyin de bundan bir farkı yoktu.
Olayın bir bölümünü
şu an sizin yaptığınız gibi ele almıştık sadece.
Bende şuan çıkıp iyide bunları konuşmanızın
konu sahibine ne faydası var diyebilir miyim.
Bence diyebilirim ama demicem :)

Neyse yazmasam olmazdı

Yanlış düşünüyorsun Cute

Konu kv bizmle birlikte yasamak istiyordu. Kv artık olmdıgina gore o konuya yorum yapamiyoruz dogal olarak :)

AYY şok oldum ..
Ne diyecegimi bilemiyorum. Bu kadarını tahmin etmiyordum. Rabbımin vardır bir bildiği

Kadına öyle çözüm önerileri sunuldu , reddetti.
İllede oğlumun evi diye tutturdu.

Daha evvel bu kadının kafasında saksı kırdırtmış, öldürtmekle tehtit etmişti kv .

Konu sahibi istememekte %1500 haklıydı , ben de istemezdim.

Sanırım yuvanız kokunden sallandı.

omur boyu surecek vıcdan azabına mahkum oldunuz.

Allah herkese akıl fikir vicdan versin

Yuh diyorum gözlerim fal taşı oldu..
Kadın neden vicdan azabı çeksin yahu?
O mu öldürdü ?
Cidden konuyu okudunuz mu?
Kayınvalidenin zamanında konu sahibinin başında saksı kırdırdığını, inme indirdiğini, felç geçirttiğini biliyor musunuz?
Böyle bir kayınvalide sırf 60 yaşında diye tekrar aynı eve alınır mı?

Cute kadın zaten hassas bi kadın, sen de iyice vicdan yaptıracak şeyler yazıyorsun. :/

kayinvalideyi diğer oğlu ve sende kalmazsa huzur evinde kalsin dedi.elti ben asla bakamam calisiyorum en iyisi huzur evi dendi.görumce zaten ben başka sehirdeyim dedi.

aslında normal bir sonuç bu yani ben kendimi düşünüyorum da kp ölse kv de aynen ben yalnız kalamam diyebilir bizim kv de bır garıp ve bende kalmak ısteyebılır eşim annesini aılede en cok seven cocuktur, ama bızım de anlasamadıgımız aşikar, ama eşim baskı yapabilir, ve düzenımız sarsılabilir zeynepın de eskı yasadıkları ayrı bu yasadıgı da ona da agır gelmıstır ama tabı artık ölüm sonrasında konusulacak bır şey kalmamıs.

bır de cocukları bu kadar ıstemeyıp de huzur evıne gıtsın deyınce de kadının kalbı tutmus olabilir.
o da ayrı konu.

kv ölmese daha gelını kabul etmeden esyalarını satıp savıp gelıne gelecegını soylemesı sormaması da ayrı bır ayıptı önceden cektırmıs zaten sanki güllük gülistanlık aşk dolu gelıncıgıne tasınacak gıbı davranmıs.

yani daha burda zeynepın cektıklerını cekeceklerını konusuyor olacaktık yaşasaydı rahmetli.

bır de bu durumlarda genelde kv ler ah oram acıdı buram sancıdı benı kabul etmıyorlar dıye aglasır doktorlara gıder bu durumda oglanlar da bak anamı uzdun dıyerek gelıne bıraz daha cullanırlar sımdıye kadar gördüğümüz hareketler bunlar, bu kadın da hasta oldugunu okuyunca oyle olabilir mi acaba dedım ama gıtmıs gerçekten de.

wallaha ne dıyeyım Allahtan rahmet diliyorum tekrar, kalanlarına sabır versin.

Ölümuyle ilgili zeynepin zerre sucu yok.
Imanli bi insanin Allaha inan bi insan da aksini dusunemez zaten.
Kalp krizi gecirir yolda giderken araba carpar .ölümün vakti saati bellidir illa bi bahanesi oluyor kimi kazadan kimi hastaliktan.

Benim bi tanidik vardi.doktora gittiginde sahsin 40 senedir kanser oldugu ortaya cikiyor.40 senedir oyle yasiyor hastaligini ogrendikten bi hafta sonra öldü.ustelik hicbir seyi yokken sapasaglamdi ama 40 senedir anlamamis hastaligini.

Simdi bu kisi biriyle sorun yasasaydi ve ölseydi suc onunmu olcakti.
Iste onun da ölümünün bahanesi kanser oldu.
Senin kv bahaneside kalp krizi.
Sen kendini suclarsan da seni de biri bu yuzden suclarsa cok buyuk gunaha girer.Sen o kadar yuce birisi degilsin.

Allah rahmet eylesin.

Konu suçlamak olunca suçlayan çok olur.
Baksaydı ne olurdu sanki diyeceklerine neden annemi ben yanıma almadım ki diye düşünmeli görümce. Hadi sen el kızısın o öz kızı.
Ayrıca Allah korusun sana birşey olsaydı vah tüh biz bu kıza çok yüklendik diye vicdan yaparlar mıydı?
Annemi istemedi bedelini ödedi derlerdi belkide.
İnsanlar nankör çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…