- 12 Şubat 2012
- 2.959
- 3.465
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.321
kaynana gitti öldü zaten ama şu dublex evleri yapan muteahhitler galiba kaynana kayınpederlerle anlaşıyor :)))Dubleks evde yasasanız olmuyor mu
neee ! Aman tanrımKv vefat etti bugün
Dünyada o kadar zalimler var ki topluca beddua okuyalım da ölsünler.Kızlar kadına o kadar bela okuduk boyle oldu kendimden korktum valla,hepimizin bedduası ile kadın gitti diyesim var tövbe tövbe.....ALLAH' in takdiri böyleymiş...her serde bir hayır vardır zeynep ;şuan okuyamazsın biliyorum ama üzülme birileri plan yapar ALLAH'in dediği olur sen elinden geleni yaptın bundan sonra seni suçlarlarsa karanlık kalpleriyle onları başbaşa bırak uğraşmaya değmez
Neden böyle düşünüyorsunuz ki ?Olayı annemde takip ediyordu. Ben şimdi kv nin öldüğünü söyledim şok oldu. Çok üzüldü. Arkasından bi fatiha oku o kadar hakkına girdin dedi.. valla burdan hepimiz kadına ah ettik o çıktı gibi hissediyorum açıkcası. .
Neden vicdan azabı çeksin cute ?Sanırım yuvanız kokunden sallandı.
omur boyu surecek vıcdan azabına mahkum oldunuz.
Allah herkese akıl fikir vicdan versin
Ya bende annemle konuşurken bu sonuca geldik. Bende anneme dedim ama kadın böle böle saksı kırdırmış Zeynep'in kafasında dedim. Yani kötü enerji gönderdik resmen kadınaNeden böyle düşünüyorsunuz ki ?
Zeynep az şeyler yaşamış bir kadın degil.
Kadına ah ettik çünkü haksızdı zaten
Düşüncesizdi.
Ama kimse onun için ölsün gebersin demedi.
Yok canım o yuva kv yüzünden zeynebin kafasında saksı kırıldığı zaman sallandı da bişi olmadı. Sen konuyu bir baştan okusanSanırım yuvanız kokunden sallandı.
İyi olaydı biz de iyi enerji göndereydik be canımYa bende annemle konuşurken bu sonuca geldik. Bende anneme dedim ama kadın böle böle saksı kırdırmış Zeynep'in kafasında dedim. Yani kötü enerji gönderdik resmen kadına
Hersey gerıde kalmıs sanıyorumNeden vicdan azabı çeksin cute ?
Neden çekmeli ya da ?
Mecbur mu kafasında saksı kırdırtan kadına bakmaya ?
ne alaka şimdi ?Sanırım yuvanız kokunden sallandı.