kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Kız ben nereden bıleyım bın tan eolay gecmıs dubleks evde yasayın dedım kv oldu demısler ne bılım konunun basına yazsaya
o an kı sokla okuya okuya gelıyorum ne yapım
bir de bir kavgada oğlum seni oldurur diyordu yakınlardaki bir kavgada.ne saçmalık bu duruma kendini neden düşürüyorsun bak arkandan uzulen bir yok neredeyse

Cute senin demek istedigin aslin da zeynep vicdanli iyi birisi o yuzden kendini suclayacak hep manasin da diyosun.Evet oyle oluyor insan kendini sucluyor.ölcegini bilseydim gibi simdi herkes beni sucluyacak gibi bi de ailesinin evine gittiya bu sebepten.zeynep icin daha zor.
Her nekadar onun bi sucu olmasa da kolay kolay atlatamaz bu durumu.

Cnm eşine ve görümce ne karşı dik dur sakın suçlu psikolojisine girme

Yoksa ömür boyu bu yükün altında ezerler seni
Kv senin yüzünden ölmedi ecel buna önce kendini ikna etmelisin

Yapmayın Allahaşkına! Zeynep neden vicdan yapsın, nerden bilecekti vefat edeceğini...

Zeynep her türlü kolaylığı sağladı, ki zamanında az daha ölümüne sebep olacağı kadınla dahi barışmış.
Lütfen böyle bi kadınla kim barışmak ister,
Ama Zeynep o kadar pasifmiş ki kocasından şiddet görürken bile ayrılmamış, bu kadar şey yaşanmış da kv yi istememesimi suç oldu.
Valla Zeynep için vicdan yapacak diyorsunuz ya,
Asıl bu yorumları yaparak siz VİCDANSIZLIK yapıyorsunuz.

Bi tane arkadaş da acaba biz beddua ettik ondan mı olmuş diye vicdan azabı çekmış kiyamam :)

Keske hersey o kadar basit olsa yahu. Toplanıp dünyada öldürülen çocuklar için beddua ederdik. Ki ben hep ediyorum birsey desgistigi yok. Milyonlarca kotu insan yasamaya devam ediyor. Kadının eceli gelmiş Allah rahmet eylesin yine de. Ama nasıl bi kadınsa ölümü bile ortalıgi karistirdi.

Başınız sağ olsun. Ne diyelim. Sana saldirganlasmasinlar diye annen baban yanında olsun. Böylesi belki daha hayırlı oldu. Şimdi her yerde kriz anını anlatırlar zaten. Baktın çok üstüne geliyorlar. Çek kocanı kenara ya sen bişey söyle böyle davranmasinlar ya da ben gideyim tatsizlik olmasın de. Şimdi cenaze evinde çok öyle çıkışmak olmaz. Ama sessizliğini de suçunu kabul ediyor gibi algilamasinlar. Dik dur bebeğim. Kadına içimden rahmet bile dilemek gelmedi ne yalan diyeyim.

Evet kaldıramam demesini sebebi bu olabilir. Belki kendini sucluyordur. Bence bu kadın öleceğini hissetti. Yanlız olmek istemedi ama git kızının yanına kal 1 hafta orada gözlerini kapa dimi. Hımm gider ayak zeynep e dar edeyim dünyayı dedi. Öyle gitti. Neyse şimdi acı çok taze. Zamanla geçer. 3 tane evladın vardı sanırım. Onları düşün annen baban destek sana onlarla ol canım. Eşine kucak aç. O şimdi sana falan kötü davranmaz korkma. Ne annesi var be babası kardeşleri uzak kalır. İllaki karısı çocukları ile olmak isteyecek.

Umarım ona karsı bır soz bır davranıs sergılenmıyordur
Cocukları var ılgılenmesı gereken

Sanırım yuvanız kokunden sallandı.

omur boyu surecek vıcdan azabına mahkum oldunuz.

Allah herkese akıl fikir vicdan versin
Canim öyle deme olaylar çok başka. Evlendikleri zaman bir otyruyorlarmis. 2 yıl kadar kadını sürekli kv nin kiskirtmasi ile kocası dövmüş. En son kadının kafasında saksı kirmis. Kadın 1 gün hastanede kalmış. Oluyormuş. Sonra evleri kV ile ayırıp yollarına bakmislar öyle düzelmis hayatları. Şimdi kV diretince zeynep haklı olarak istemedi. Evi terk etti. O kadar. Vicdan yapması gereken konu sahibi değil.

Şok oldum gerçekten dün tiyatro çeviriyolar gibilerinden konuşmuştuk inşallah haklarına girmemişizdir Allah affetsin ne diyim. Bizi de onu da.

Acaba kv oğluyla bu konuyu konuşurken mi yoksa normal tv izlerken mi kalp krizi geçirdi merak ediyorum. Oğlunun tutumu buna göre şekillenebilir. Şuan karısına çocuklarına en ihtiyaç duyduğu dönem.

Kocanın yanında ol zeynepcim ama eleştirmeye kalkarlarsa susma kendini suçlatma sakın. Kimse değil ama görümce susmayacak gibi. O da bir iki konuşur evine gider. Sen dik dur taziyeye gelenleri ağırla yapacağını yap her zamanki gibi. Kayınbaba öldü 2ay kv nin yanında kim vardı nerde yedi içti yattı bu kadın. Sen hep yumuşak konuştun. Rahat edemezsin burada anne dedin saygını bozmadın. İçin rahat olsun lütfen. Kocan seni suçlamayacaktır sadece keşke öyle mevzular olmasaydı diyebilir. Seni suçlarlarsa keşke daha erken çözüm üretseydiniz de uzaklaş ordan.

Son düzenleme:
kayinvalideyi diğer oğlu ve sende kalmazsa huzur evinde kalsin dedi.elti ben asla bakamam calisiyorum en iyisi huzur evi dendi.görumce zaten ben başka sehirdeyim dedi.

Evet ya kendi çocukları çeksin vicdan azabıni. kadın bakıma muhtaç değildi kendi başına yaşıyordu. Eltinin çalışmasının nasıl bir etkisi olabilir ki? Ya da o gorumcenin yatacak yeri yok zaten. başka şehirde olsa ne olacak annesini kendi evinde ağırlayacakti. Kadini alip gelecekti evine. İşte zeynep sessiz. Kocası zaten ısrarcı baskıcı biz üstümüze düşeni yapmayalım dediler. Kendi çocukları üzülsun vicdan azabı çeksin.

Yarabbi film gibi. 1 haftada film gibi yaşandı bitti. Şimdi top kocada. Görümce ve eltiyi asla insan yerine koyup da dinlemeyecek konu sahibi. Sadece yüzünü eşine dönecek ve dikkatle ne söyleyeceğini bekleyecek. Eğer koca sarılıp barışır, herşeye rağmen karısının ne kadar vicdanlı ne kadar insan bir kadın olduğunu anlar da yuvasına sahip çıkarsa yepyeni bir hayata başlarlar. Ama yoooook anamı sen öldürdün olaylarına girerse işte mahkeme orada. Daha da bu adam çekilmez!

Tamam bunları yap diyen kayınvalide de, uygulayan kim. Zeynep hanımın kocası. Bütün bunları yapan adamla sürdürülen yuvayı kurtarmak komik geldi bana. Kusura bakmayın ama en az kayınvalide kadar koca da suçlu ve tehlikeli.

Kocaya suçsuz dediğimi hatırlamıyorum ama konu sahibi eşini affetmiş gerisi bize düşmez, konuyu da bunun için açmadı

Bu konu da tartışıldı önceki sayfalarda. Sizin gibi düşünenler de oldukça fazlaydı ancak kocası karısını ikna etmiş özür dilemiş ki aslaaaa böyle bir hareketin özrü olamaz. Ancak kadın şans vermiş. Başka eve çıkmışlar üzerine 3 çocuk yapmışlar ve adam bir daha el kaldırmamış ve zeynep hanım mutluyum evimi kocamı seviyorum diyor kararının arkasındaydı. onun kendi tercihi olduğu için biz de rahmetli kv ye odaklanıvermiştik. Ki saksı mevzusu zeynebin evinde konuşulmuyor lafını dahi açmamış o günden sonra öyle demişti. Ancak kv nin o günden sonraki tutumu da bizi iyi niyetli bir kadın olduğuna iknalayamadığı için eleştirilerimiz onun üzerinde yoğunlaştı.

Çok üzüldüm. Keşke sağlıklı, mutlu, üzmeden üzülmeden uzun ömürler yaşasaydı. Bir çözüm bulunurdu illa ki. Allah rahmet eylesin.

Zeynep, ben bile buradan üzüldüm. Siz de üzülmüşsünüzdür eminim. Ama lütfen lütfen kendinizi suçlu hissetmeyin, hissettirmeyin. Olanlarda sizin bir suçunuz yok.

Siz kanuni, dini ve etik olarak hakkınız olanın dışına çıkmadınız. Bu konuda zorlanmanız insan haklarına aykırı olurdu. O yüzden lütfen kendinizi suçlamayın ve suçlatmayın. Haberlerinizi bekliyoruz.

Ayyy inanmıyorum ya tüh kadındaki şansa bakkk...Konu sahibesine çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun işi çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…