- 9 Kasım 2012
- 13.684
- 7.409
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.401
bir de bir kavgada oğlum seni oldurur diyordu yakınlardaki bir kavgada.ne saçmalık bu duruma kendini neden düşürüyorsun bak arkandan uzulen bir yok neredeyseKız ben nereden bıleyım bın tan eolay gecmıs dubleks evde yasayın dedım kv oldu demısler ne bılım konunun basına yazsaya
o an kı sokla okuya okuya gelıyorum ne yapım
Cute senin demek istedigin aslin da zeynep vicdanli iyi birisi o yuzden kendini suclayacak hep manasin da diyosun.Evet oyle oluyor insan kendini sucluyor.ölcegini bilseydim gibi simdi herkes beni sucluyacak gibi bi de ailesinin evine gittiya bu sebepten.zeynep icin daha zor.Evet sanırım yanlış düşünmüş ve ona göre yazmısım.
Kafasında saksı kırılmaıs olayı ve oncelerı. Zor
Ama yinede vicdan azabı cekecek cunku anladıgım kadarıyla konu sahıbı cok yapıcı bırıymıs
kv vefat etti şimdi eşim aradı ağlıyodu. sesi çok kötüydü. kv demin yedek anahtarı bizim evdeydi anahtarı al annemin kapısını aç gelenler olur dedi. şimdi annemle gidiyoruz. çocukları komşuya bırakacam bi süre yazamayabilirim.
kv vefat etti şimdi eşim aradı ağlıyodu. sesi çok kötüydü. kv demin yedek anahtarı bizim evdeydi anahtarı al annemin kapısını aç gelenler olur dedi. şimdi annemle gidiyoruz. çocukları komşuya bırakacam bi süre yazamayabilirim.
gider ayak ne zarar veririm derdinde işte kadın.Ama ne kadar tuhaf ya 2 ay önce koca oluyor kadın kaynanayi istemeyip küsüyor ve kadinda 3 gün içinde ölüyorçok tuhaf ya yesilcamlik senaryo
Bence eşiniz annesiyle konuşmuş olabilir ve bundan sonra kriz geçirmiş de olabilir.. hani aynı evde olmaz anne falan dediyse.. ayrıca eşiniz sizi çağırdığına göre sizi suçlamaz diye ümit ediyorum. Geri kalanlar ne düşünürse düşünsün zaten.
Umarım ona karsı bır soz bır davranıs sergılenmıyordurCute senin demek istedigin aslin da zeynep vicdanli iyi birisi o yuzden kendini suclayacak hep manasin da diyosun.Evet oyle oluyor insan kendini sucluyor.ölcegini bilseydim gibi simdi herkes beni sucluyacak gibi bi de ailesinin evine gittiya bu sebepten.zeynep icin daha zor.
Her nekadar onun bi sucu olmasa da kolay kolay atlatamaz bu durumu.
Canim öyle deme olaylar çok başka. Evlendikleri zaman bir otyruyorlarmis. 2 yıl kadar kadını sürekli kv nin kiskirtmasi ile kocası dövmüş. En son kadının kafasında saksı kirmis. Kadın 1 gün hastanede kalmış. Oluyormuş. Sonra evleri kV ile ayırıp yollarına bakmislar öyle düzelmis hayatları. Şimdi kV diretince zeynep haklı olarak istemedi. Evi terk etti. O kadar. Vicdan yapması gereken konu sahibi değil.Sanırım yuvanız kokunden sallandı.
omur boyu surecek vıcdan azabına mahkum oldunuz.
Allah herkese akıl fikir vicdan versin
kayinvalideyi diğer oğlu ve sende kalmazsa huzur evinde kalsin dedi.elti ben asla bakamam calisiyorum en iyisi huzur evi dendi.görumce zaten ben başka sehirdeyim dedi.
Tamam bunları yap diyen kayınvalide de, uygulayan kim. Zeynep hanımın kocası. Bütün bunları yapan adamla sürdürülen yuvayı kurtarmak komik geldi bana. Kusura bakmayın ama en az kayınvalide kadar koca da suçlu ve tehlikeli.Konu sahibinin annesi iki sene kan kusturmamış, kafasında saksı kırdırıp konu sahibine felç geçirtmemiş, bunu yapan ölen kv , gider ayakta bir yuvanın yıkılmasına sebep olan kişi.
Yani hemen kendi annene yapılsa ne olur demek adil olmuyor, kendi annesi yuva yıkıcı değil çünkü.
Kocaya suçsuz dediğimi hatırlamıyorum ama konu sahibi eşini affetmiş gerisi bize düşmez, konuyu da bunun için açmadıTamam bunları yap diyen kayınvalide de, uygulayan kim. Zeynep hanımın kocası. Bütün bunları yapan adamla sürdürülen yuvayı kurtarmak komik geldi bana. Kusura bakmayın ama en az kayınvalide kadar koca da suçlu ve tehlikeli.
Bu konu da tartışıldı önceki sayfalarda. Sizin gibi düşünenler de oldukça fazlaydı ancak kocası karısını ikna etmiş özür dilemiş ki aslaaaa böyle bir hareketin özrü olamaz. Ancak kadın şans vermiş. Başka eve çıkmışlar üzerine 3 çocuk yapmışlar ve adam bir daha el kaldırmamış ve zeynep hanım mutluyum evimi kocamı seviyorum diyor kararının arkasındaydı. onun kendi tercihi olduğu için biz de rahmetli kv ye odaklanıvermiştik. Ki saksı mevzusu zeynebin evinde konuşulmuyor lafını dahi açmamış o günden sonra öyle demişti. Ancak kv nin o günden sonraki tutumu da bizi iyi niyetli bir kadın olduğuna iknalayamadığı için eleştirilerimiz onun üzerinde yoğunlaştı.Tamam bunları yap diyen kayınvalide de, uygulayan kim. Zeynep hanımın kocası. Bütün bunları yapan adamla sürdürülen yuvayı kurtarmak komik geldi bana. Kusura bakmayın ama en az kayınvalide kadar koca da suçlu ve tehlikeli.