kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

kv gerçekten kalp krizi geçirmiş. babam gece ulaştı eşime. durumu ağırmış. babam sabah hastaneye gitti geldi. görümcemde gelmiş kaynımda. buğün hiç uyumadım. sadece oturdum boşboş bundan sonra olacakları düşündüm. içim sızladı. ben bu kadının çok kötülüğünü gördüm ama yinede içim yandı. babam fazla umut yok diyo. eşim görümcem yıkılmış. babalarındanm sonra şimdide anneleri. bugün gidicem hastaneye. eşimin yanında olmalıyım. ne olursa olsun. dua edin ne olur kv dem ve onun gibi şifa bekleyen herkese.
Çok geçmiş olsun Zeynep. Sen kendini lütfen suçlama. Sen evden gittin veya kabul etmedin diye olmadı. Yazabildiğinde bize haber et

kv gerçekten kalp krizi geçirmiş. babam gece ulaştı eşime. durumu ağırmış. babam sabah hastaneye gitti geldi. görümcemde gelmiş kaynımda. buğün hiç uyumadım. sadece oturdum boşboş bundan sonra olacakları düşündüm. içim sızladı. ben bu kadının çok kötülüğünü gördüm ama yinede içim yandı. babam fazla umut yok diyo. eşim görümcem yıkılmış. babalarındanm sonra şimdide anneleri. bugün gidicem hastaneye. eşimin yanında olmalıyım. ne olursa olsun. dua edin ne olur kv dem ve onun gibi şifa bekleyen herkese.

babam sabah gitti konuşmuş herkezle ağlıyorlarmış sürekli dr çok umut vermemiş. elim ayağım titriyo. eğer bana annemi sen öldürdün derlerse yıkılırım. kaldıramam
yahu niye senin suçun olsun?
ilahi adalet budur belki de.
sen sakat kalacaktın belki ölecektin kv ve kocan yüzünden.
hiç üzerine alınan oldu mu?
sanmıyorum.

Kendini bırakma canım. Sana yüklenmeye kalkacaklar ben öyle tahmin ediyorum. Neden sen suçlu olasın. Diğerleri de evladı. İlgilensinler anneleri ile

Ne şanssız kadinmissin yahu kriz geçirecek zamandı tuhhhh sen şimdiden başladın suçlamaya sakin izin verme olse de kalsa da seni iyi günler beklemiyor öyle gözüküyor kuyruğu dik tut ezmelerine izin verme zira onlar annelerine bakmakla yükümlü sen değil o kriz geçirmese sana inme önerdi 3 çocuğun Dizlak kalırlar di ortada kV dahil kimse açmazı önce kendin ve 3 çocuğunu düşün derim

Siz bile şimdiden kendinizi suçluyorsanız eşiniz ne yapmaz? Eşinizi zincirleyip annene gitmeyeceksin mi dediniz? Yoo. Onlar sizden bir şeyler istedi, siz de yapamam diyip eşinizi terk ettiniz. Bu kadar. Açıp kayınvalidenize hakaretler etseniz, dövseniz, sövseniz kendinizi suçlamanızı anlayacağım. Ama bu durumda sizlik bir şey yok.

Konu sahibinin başını çok yakacaklar. O saksı olayından sonra eve dönen kadına neler yapar bunlar. Konu sahibi de susar oturur, diyorum. Üzüldüm cidden.

eşimde kv demde 3 çocukla babamın evine sığınamam zannetti ama annem babam sağ olsunlar daha biz rahat edemiyecez kırılacaz gücenecez diye ne yapacaklarını şaşırıyorlar. yemiyorlar çocuklarıma yediriyorlar. babam koskoca adam çocukların önünde oyuncak oluyo onlar etkilenmesin üzülmesin diye. allahım anama babama uzun ömürler versin hep başımızda olsunlar.
Böyle anne babanız olduğu için çok şanslısınız, Allah razı olsun onlardan . Çocuklarınızında sizinde bahtınız açık olsun Allah yardımcınız olsun.

Acaba oğlu seni kabul etmicez dedi de ondan mı kriz geçirdi?

Bu olayın çok benzerini yaşadık yıllar önce. Kadın kv si ile 30 sene beraber yaşadı. Kocasıyla kavga dövüş içinde tabi. Kadın terk etti bunları ama büyük beddualar ederek. 2 gece babasının evinde kaldı. Kadının diğer sabah ölüm haberi gelmişti.

Edit: kv öldü.

Son düzenleme:
Arkadaşım biraz sakin olur musun? Sen evi terk ettin diye üzüntüsünden kalp krizi geçirmesi mantıklı mı? Sen kadının umrunda bile değilsin. Ölsen aa çocuklar başıma kaldı diye dertlenir sadece. Senlik bir durum yok.

Acaba oğlu seni kabul etmicez dedi de ondan mı kriz geçirdi?

Bu olayın çok benzerini yaşadık yıllar önce. Kadın kv si ile 30 sene beraber yaşadı. Kocasıyla kavga dövüş içinde tabi. Kadın terk etti bunları ama büyük beddualar ederek. 2 gece babasının evinde kaldı. Kadının diğer sabah ölüm haberi gelmişti.
Hangi kadın ölmüş KV' mi?

Oğluna gelinini öldüresiye doldururken gözünün önünde resmen sen can çekişirken o kriz gelen Kalp nerdeydi.

Arkadaşların dediği gibi üzüntüden değil hırstan ölecek ölecekse bile!
o kadının dediği oluyor diye kriz geçirmiştir.

X