- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.081
Zeynep babasinin evine donmus. Kv kalp krizi geçirmişGeldi mi kaynanası evine ne yorumlar yapılmış ya rekor kırmış
Eşinin telinin kapalı olması çok ilginç. Halbuki tel bu zamanda lazım.taşikardisi vardı o olabilirmi
Yaşanan gerilimden tansiyonu çıkmış ta olabilir,acile götürmüş te olabilirler,belki acildedir,müşahade altında olabilir.
Niye donuyo ki babasının evine coluk çocuk var tutsun lar yakında bi ev niye diretti ler ki aynı ev kocasi ne yapmış bu durumdaZeynep babasinin evine donmus. Kv kalp krizi geçirmiş
Sakin inanma sakinşimdi eltimi aradım tekrar hastaneleri aradım kalp krizi gelmemiş dedim. eltim çok rahat valla bilmiyorum diyo mustafa aradı öyle söyledi diyo benimkide oraya geliyo yola çıktı diyo. sen gelmiyor musun dedim ben işten izin alamam ciddi bi şey olursa gelirim diyo. ben anlamadım bunları bişeyler dönüyo ama
Hayırkv nin telefonunu aramama gerek varmı
Ah ah ben diyorum lutfen dinle düşme pesine bak eltin bile cok relax..senin kendini suclu hissetmen icin ugrasiyorlar hepsişimdi eltimi aradım tekrar hastaneleri aradım kalp krizi gelmemiş dedim. eltim çok rahat valla bilmiyorum diyo mustafa aradı öyle söyledi diyo benimkide oraya geliyo yola çıktı diyo. sen gelmiyor musun dedim ben işten izin alamam ciddi bi şey olursa gelirim diyo. ben anlamadım bunları bişeyler dönüyo ama
Babasinin evine gelmis ben halledicem falan demis. Sonra zeynebi eltisi aramis kv kalp krizi gecirdi diye. Kocasinin telefonu kapaliymis. Zeynep hastaneleri aramis hic kalp krizi vakasi gelmedi demisler. Bizde yalan oldugundan supheleniyoruz oyun ceviriyolarNiye donuyo ki babasının evine coluk çocuk var tutsun lar yakında bi ev niye diretti ler ki aynı ev kocasi ne yapmış bu durumda
Olabilir çıkar er geç ortayaBabasinin evine gelmis ben halledicem falan demis. Sonra zeynebi eltisi aramis kv kalp krizi gecirdi diye. Kocasinin telefonu kapaliymis. Zeynep hastaneleri aramis hic kalp krizi vakasi gelmedi demisler. Bizde yalan oldugundan supheleniyoruz oyun ceviriyolar
Canım zaten kv bu kadının 3apartman ilerisinde oturuyor ama yalnız uyuyamıyormuşmuş korkuyormuşmuş ve diğer oğlunun kızının yanına da gidemezmişmiş e dönüşümlü de elinde bavul gezemezmişmiş te muş muşNiye donuyo ki babasının evine coluk çocuk var tutsun lar yakında bi ev niye diretti ler ki aynı ev kocasi ne yapmış bu durumda
şimdi eltimi aradım tekrar hastaneleri aradım kalp krizi gelmemiş dedim. eltim çok rahat valla bilmiyorum diyo mustafa aradı öyle söyledi diyo benimkide oraya geliyo yola çıktı diyo. sen gelmiyor musun dedim ben işten izin alamam ciddi bi şey olursa gelirim diyo. ben anlamadım bunları bişeyler dönüyo ama
Bi öğrenci alsın odasını kiraya versin birine bence bu olabilirCanım zaten kv bu kadının 3apartman ilerisinde oturuyor ama yalnız uyuyamıyormuşmuş korkuyormuşmuş ve diğer oğlunun kızının yanına da gidemezmişmiş e dönüşümlü de elinde bavul gezemezmişmiş te muş muş