kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Git bugün yanına
Ben senin bize taşın anı istemiyorum
Bunu kabul etmiyorum bil de
Aç eşine de telefon annenle oturmayacağım söyle annene rezalet çıkarırım de
Eşin boşanalım derse anasından ayrılama diye 3 çıcuğunu karısını bıraktı derler istediğini yapmam ölsem oturmam de
1 ay rezalet çıkar bir ömür rahat edersin

valla aynı böyle yap

yada sen git annenle yaşa hiç gözümde yoksun , ne halin varsa gör de ,

kız bacım vallahi yemek saatı tıkadın beni ,

Kocan ne derse desin kabul etme. İnan ki evliliğin kv eve gelince zaten bitecek. Demedi deme.

İleri ki yıllarda eşimde istiyor annesini. Şuan kv dem annesiyle yaşıyor o yüzden gelmiyor. Allah kv annesine uzun ömür versin yoksa mıçtım ben.

Benimki bi de tek çocuk. Ve anneci. Annesinin yanlışını hiç görmez. Ve bana çok çektirdi. Hiç sevemedim onu yaptıkları yüzünden.

Kv dem bana taşınırsa ya boşanırız ya da kanser olurum o kadar da biliyorum ama benim koca laftan anlamaz ki.

Kv demin anası çok yaşasa keşke :KK66:

Hiç te gitmesin ,düzenini bozmasın ,bir şekilde hallolur.
inşallah tabii huzursuzluktan yana değiliz
ama konu sahıbi kaynanasına da biraz biraz söylemiş kadın aptalı oynuyor
bir aydır mücadele edilir mi ya ?
eşi de zorluyor demekki , hayır bir ay boyunca bir insana ısrar edilir mi ? istemiyroum diyormuş işte kadın
yıldırmaya çalışıyorlar bence

Kayinvalidenize diyin ki: anne sen maden bu evde oturmak istiyorsun gel sen bu evde otur ben senin evine gidip orda otururum yeterki ailem huzurlu olsun çünkü ev üstüne ev olmaz diye restini çek canım gülme ağır ağır konuş yüz vermemeye çalış gerekirse tersle sana yardımcı olmak için yazıyorum ama keşke birde ben uygulayabilsem nişanlımı şu ana kuzulugundan kurtarabilsem

Son düzenleme:
Bende cocuklugumda koy lojmaninda kalirken 4 kardes babannem bir odada yatardik soba bi odadaydi. kislari babannem kalirdi bizde inan zor oluyor yasadigim icin biliyorum.annem yeni evlendigi zamanlarda cok zorluk cekmis babannemde dedigim olacak mizacindaydi..ondan soguktu babanneme ama saygisizlikta ezmezdi..Hakkinizda hayirlisi olsun insallah..

Nasil rahat edecek acaba kv cok yasli değil insan kendi evinden ayrilmak İstemez kira derdi yok, maaş derdi yok sıkıştıginda yardım eder çocukları hic mi evini benimsemiş gelse kalabileck mi ne tuhaf insanlar

Gelmek isteyen anneye , gelme yalnız kal diyecek eş zor bulunur .

Anneler neden gelmek ister ? değişmesi gereken kafa yapısı bu bence .

Dinç , sağlıklı , kendini işini kendi çekip çevirebilen kimse mağdur değildir .

Gözümüzden sakındığımız evlatlarımızı dahi , kendi ayakları üzerinde durmaya başlayınca... okul için , iş için , tatil için , evlilik için .... artık yuvadan göndermiyoruz mu ?

71 yaşında babam var . Erkek hali hani , malumuz ev işleri yemek cart curt ... gayette keyifli yaşıyor tek başına 13 senedir .

Düzen üstüne düzen zor . Hele dominant bir anne ile ×10 zor .

Eşin asla bu işi halledemez ben sana diyeyim .

Kayınvalidene git . Al karşına güzel güzel konuş . Kendini yalnız ve mağdur hissetme , biz her ihtiyacında yanındayız bunu bil de . Ama aynı ev içinde zor olacak , bunca seneden sonra böyle bir sebepten X ile kavga edelim istemezsin , evladını en çok sen düşünürsün de (burası yağlama kısmı)
Burası uzak dersen biraz daha yakında ev bakalım de .

Bir şeyler yapmaya cesaret edemezsen , gelir senin hayatın üzerinde büyük değişiklikler yapmaya cüret eden çok olur .

ALLAH yardımcın olsun çok zor madem Kv gelecek kaçışın yok taviz verme o evin hanimi sensin senin kuralların geçerli.baktin sana hayati dar ediyor evde gep bi gürültü olsun.çocuklarla oyna müzik aç sık sık temizlik yap elektrik süpürgesi aç ,onu bırak misafire git.ama sana saygılı ve iyi olursa onu idare et sonuçta bizimde başımıza da ne gelir bilinmez.

Allah yardımcınız olsun ama net olmaktan başka çareniz yok en kötü ihtimalle bence de altli üstlük ev tutabilirsiniz kayinvalidenizin emrivaki yapması hiç hoş olmamiş bence gayet güzelde yaşar tek başına

Biraz da toplum baskısı oluyor.Sanki annesi tek başına yaşayınca hayırsız evlat muamelesi göreceklerini sanıyorlar.
Büyük aile her zaman iyidir ama artık ev ev üstüne olmuyor malesef :KK43:
Konu sahibinin eşi asla annesine gelme diyemez atadır anadır çünki , ama kendisi konuşa bilir açıkça kv le .
Evinde kalmasını ama her durumda yanında olabileceklerini onA iyi niyetle anlatmalı , yoksa işin ucunun iyi olmayacagını atltan alttan hissetirmeli ..

ne oluyormuş kayınpeder ölünce ? evi var maaşı var daha ne evde kurt mu kapıyor ?
bence eşinizle huzursuz olmayın gidin kaynanızla konusun, bana sordun mu hiç deyin, bu kadar sene ayrı yaşayıp sonradan birleşmek çok kötü ya
seni yalnız bırakmayız gider geliriz sen de gelirsin ama berbaer olmaz deyin açıkca söyleyin
ay böle bir şey düşmanımın başına vermesin allah, kayınpeder ölüp de kaynayla yaşamak zorunda kalacağıma kayınpeder öleceğine ben öleyim daha iyi
Bu yoruma çok güldüm ya:))

slm arkadaşlar,
kk yı sık takip ederdim şuan büyük bir derdim var o nedenle kayıt oldum. 2 ay önce kayınbabamı kaybettik kv yalnız kaldı eşinden maaşda kaldı evi de gayet nezih bir yerde ama ben yalnız yaşayamam diyo başka bişey demiyo bizim yanımıza yerleşmek istiyo. eşimin abisi var ama onlar başka bir şehirde olduğundan onalrın yanına gitmek istemiyo kv 65 yaşında. zamanında çok çektirdi bana çok dominant dediğim dedik bir insan kv ile aramız hiç birzaman tam manasıyla iyi olmadı. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum var. eşime bunu kabul edemeyeceğimi söyledim. ama oda ne yapayım o benm annem mecbur kabul edicez diyo. aslında kv nin evi bize çok yakın ama illaki yanımıza yerleşmek istiyo. şuan eşimle çatışma halindeyiz evde huzur kalmadı. ben daha kabul etmeden kv eşyalarını dağıtmaya başlamış bile. benim bi düzenim var 35 yaşından sonra kv ile nasıl yaşarım.
yanına ıyı bır yardımcı olabılır.kendıne bakabılecek druumda sanırım.bır eve 2 bayan çok bence.onun acısından da zor

Eşinize gidin ananla geceleri beraber yatın diyin :KK70:
Madem yalnız kalamıyor aynı evde kalsınlar sen de al bebelerini rahat et ohh mis
dedim bunu eşime bir süre yanında kal alışıncaya kadar dedim ben çocuklarla kalırım sıkıntı olmaz dedim.eşim hangi birgün orda kalıcam annemin buraya yerleşmesi daha uygun diyo

benım kvalıdede sımdıden babanız olurse bana kım bakar dıyor:)))
afedersınız eşşek gbi
istanbulda gezmediği mekan girmediği delik yok
kendı emeklısı var
ist da evi kendı evi
her organızasyondan her aktiviteden haberı var
yırtık kot gıyer, pullu sandaletler gıyer
ama iş acındırmaya gelınce babanız ölse bana kım bakar oluyor

birgün uçucam tepesıne o olucak

bu ınsanları huzursuz etme merakı nedır ya

benım kendı anneme yalvarsak düzenını bozup da bize gelıp kalmaz

erkek kardesım var evli ona da gidip kalmaz

bu kadınlar hangı zihnıyette hangı çağdalar ben cok merak edıyorum

ALLAH KOLAYLIK VERSIN COK ZOR DURUM

Büyük aile her zaman iyidir ama artık ev ev üstüne olmuyor malesef :KK43:
Konu sahibinin eşi asla annesine gelme diyemez atadır anadır çünki , ama kendisi konuşa bilir açıkça kv le .
Evinde kalmasını ama her durumda yanında olabileceklerini onA iyi niyetle anlatmalı , yoksa işin ucunun iyi olmayacagını atltan alttan hissetirmeli ..
Bizim de annemiz yalnız kalsa üzülürüz ,tek kalmasını istemeyiz tabii ki.Ama daha önce yaşamış 2 sene,intiharın eşiğinden dönmüş.Kv ye hissettirmiş ,evim küçük demiş,rahat edemezsin demiş ,zaten yerleşse bile kv ye şimdi beraber oturma fikri cazip gelse de kendi de rahat edemeyecek.Oğlu gel buyur dese de geliniyle konuşması,razılığını alması gerekliydi.

X