- 12 Ocak 2010
- 16.668
- 25.042
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
kesinlikle. net olmalı zeynep ve istemiyorum demeli.yaaa zeynep niye böyle ucu açık bir cümle kuruyorsun
' bende bu işi adaletli bi şekilde çözersen gelirim dedim. '
gelipte herkes anneme 3 ay bakacak böyle bir çözum buldum derse kardeşler böyle karar verdik derse ve sonra bu olay gelip 3 ay kalıp sonra hiç gitmezse ne olacak genemi evi terk edeceksin , allah aşkına böyle cumlelelr kullanma
ben annene bakmayacam bu kadar net diyeceksın Z zeynepguven1986
kesinlikle. net olmalı zeynep ve istemiyorum demeli.
karşı taraf "adil olan herkesin 3 ay bakması der, ilk zeynep de kalsın" derler. kv denin istediği de bu zaten. yerleşir gitmez.
sizin anneniz aynı durumda kalsa eşiniz yanınıza kabul eder miydi? Eğer gözü kapalı evet diyorsanız, siz de tolerans göstermeye çalışın. Sakın eşinize şikayet etmeyin. Bırakın kendisi farkına varsın mağdur olduğunuzun. En güzel yöntem
süper :)hayırlı akşamlar arkadaşlar.
eşim geldi biraz önce gitti yalnız gelmiş. babamla da konuştu. babam bu işi halletmeden sonuca bağlamadan zeynep gitmek istese bile ben izin vermem dedi. ben annene karşı değilim birlikte oturmanıza karşıyım dedi. kızım kaynanasına karşı görevi neyse yerine getirecek ama aynı evde olmaz dedi. eşim hak verdi bize. bunun için yuvamı yıkacak değilim dedi çocukların benim için daha çok önemli dedi. şuan zeynebi götürmeye gelmedim nasıl olduklarını görmek için geldim dedi. annemi ya ikna edicem yada başka bi çözüm bulacam dedi hafta sonu abisi ile ablası gelecekmiş hep birlikte bi karara varacaz dedi o zaman zeynebi götürecem dedi. bende bu işi adaletli bi şekilde çözersen gelirim dedim. kv hala diretiyomuş yalnız kalmam diye. sonrada eşim biraz çocuklarla oynadı yarın geliyim çocuklara rapor alalım devamsızlıkları artmasın dedi. tamam dedim. ve gitti. böyle işte kızlar nasıl bir çözüm üretecek ne yapacak bilmiyorum ama bulacağı çözümün beni mutlu etmesi gerek ancak o zaman dönerim evime.
hee önce anasını getirsin konu sahibi de sinir hastası olsun önce bisizin anneniz aynı durumda kalsa eşiniz yanınıza kabul eder miydi? Eğer gözü kapalı evet diyorsanız, siz de tolerans göstermeye çalışın. Sakın eşinize şikayet etmeyin. Bırakın kendisi farkına varsın mağdur olduğunuzun. En güzel yöntem
günaydın arkadaşlar,
eltim beni aradı yarım saat önce kv yüzünden babanlara gitmişsin çok üzüldüm bizim birlikte bu işe bi çözüm bulmamız gerek dedi. bende sen neden kaygılanıyorsunki dedim aynı şehirde olsa ben itiraz etmezdim demişsin dedim. ben öyle demedim diyo bakıma muhtaç olsaydı bakardım dedim diyo. valla ben bilmem dedim yalnız kalamam diye diretiyo dedim ben bu şartlar altında geri dönmem dedim. ozamanda size gelmek isteyecek belki dedim. eltim anaokulu öğretmeni benim akşama kadar çocuklardan kafam şişiyo zaten diyo bide gelince onu çekemem diyo. bende sende haklısın dedim. çok zorlarsa bende giderim ama bu çözüm değil diyo. bende bi çözüm bul ozaman dedim. eşine huzur evini teklif etmiş kaynım çıldırmış üç çocuğu olan kadın huzurevinemi gider demiş. bakalım eltim ben tekrar arayacam seni dedi. tamam dedim bakalım ne çözüm bulacaksa.
Bu demek değilki hemen kabul etsin annesinin gelmesini.. Her sorun kavgayla çözülmez. Hatta hiçbirşey çözülmez. Çözdüm, ben haklıydım kazandım zannedersin, bu sana yıllar sonra hiç beklemediğin şekilde döner. Evlilik Bi şekilde devam ettirilebilir. Önemli olan yıpratmamak yıpranmamak.hee önce anasını getirsin konu sahibi de sinir hastası olsun önce bi
ondan sonra kocası farkına varsın kurtarsın anasından
akıl saglıgım gıttıkten sonra kocam benı anlasa ne olur anlamasa ne olur
Bence sen onunla da çok muhattap olma şimdi , ne olur ne olmaz.günaydın arkadaşlar,
eltim beni aradı yarım saat önce kv yüzünden babanlara gitmişsin çok üzüldüm bizim birlikte bu işe bi çözüm bulmamız gerek dedi. bende sen neden kaygılanıyorsunki dedim aynı şehirde olsa ben itiraz etmezdim demişsin dedim. ben öyle demedim diyo bakıma muhtaç olsaydı bakardım dedim diyo. valla ben bilmem dedim yalnız kalamam diye diretiyo dedim ben bu şartlar altında geri dönmem dedim. ozamanda size gelmek isteyecek belki dedim. eltim anaokulu öğretmeni benim akşama kadar çocuklardan kafam şişiyo zaten diyo bide gelince onu çekemem diyo. bende sende haklısın dedim. çok zorlarsa bende giderim ama bu çözüm değil diyo. bende bi çözüm bul ozaman dedim. eşine huzur evini teklif etmiş kaynım çıldırmış üç çocuğu olan kadın huzurevinemi gider demiş. bakalım eltim ben tekrar arayacam seni dedi. tamam dedim bakalım ne çözüm bulacaksa.
evet aynen onuda bir korku sarmış muhtemelen onlarda evlerinde çok huzurlu değiller. kv hepimizin düzenini bozdu.Kayınvalidenizin sizde kalacağını düşünürken rahat rahat yorum yapıyorlardı. İş ciddiye binince fikir değiştirmişler(?) anlaşılan.
kızı var eskişehirde oda benim üstüme atmaya çalışıyoKızı yok mu kayınvalidenizin. Biraz da o ilgilense annesiyle?
haklısınız eltim iyidir ama 40 fikirlidir. ne zaman ne yapacağı belli olmazBence sen onunla da çok muhattap olma şimdi , ne olur ne olmaz.
Demek ki şimdi de onun koca başladı "Annem de annem" diyeki tutuşmuş .
Ne olur ne olmaz senlik bir şeyleri yanlış lanse eder falan , hiç gerek yok karışıklığa.
Tek laf et sen "Ben hiç bi şekilde bu kadına bakmam "
Bitti bu kadar.
Aman Allah'ım kadın tüm çocuklarının düzenini sarstı , ne şirrret ne zalimmiş.