kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

İnşallah gönlünüzdeki olur evınıze dönersiniz mutlu mesut. Evdeki huzursuzluk cok zor umarım cok sürmez

Hmm bir yuva dağılabilir ama ben yalnız kalamam.Çocuklar babasından ayrı kalabilir ama ben yalnız kalamam.
Çocukların düzeni bozulur okulları aksar ama olsun ben yalnız kalmamalıyım.
Oğlum üzülür karısını özler ama ben yalnız kalamam.
İnsanlara böyle davranmaya ve üzmeye devam ederse korkarım ki sonu yapayalnız ölmek olacaktır.

Sorun zaten yalnız kalmak degil ki zeynep hanım zamanında evleri ayırdığı ve kocası o zamanlar onun yanında olduğu için dış bilemis belli ee kocasi varken oğlunun evine yerlesemeecegi için sanki adamın ölmesini beklemiş o iki ay boyunca hic mi yalnız kalmadı sanki herkes birileri ile mi yaşıyor hırs yapmış kadın sen kimsin oglum beni tutar demeye getirmiş . Bende de var böyledir hep acitasyon insallah kocaniz sizin yarariniza bi karar alır. Hayır yani ne gerek var kal evinde kafan rahat ohh mis insanların huzurunu kaçırıyorsun. Benimde oglum var daha 18 aylik ben daha şimdiden kendime asiliyorum boyle kaynana olmicam oglum eşiyle mutlu olsun yeter.

Dese ki "oğlum yuvan yıkılmasın, ama ben de yalnız kalamam. Bu saatten sonra sizle de, kimseyle de kalamam. En iyisi bana yardımcı bir kadın bulun. Ama parasını ödemeye gücüm yetmez" vs., üç kardeş ortak olarak öder, mesele hallolur. Kayınvalide bu mantıkta olsa, oğlu konuşmaya "meseleyi çözdük" diye girerdi. Demek ki hala birilerinin evinde kalmak istiyor. Yoksa yardımcı kadın fikri bir tek benim ve buradaki arkadaşların aklına gelmiyor herhalde, olayın içindeki herkes düşünmüştür bu ihtimali. Ama kayınvalide bu ihtimal yerine hala, bunca olaydan sonra, birilerinin evinde kalmak için uğraşıyor sanırım.

Zeynep, şu yardımcı kadın tutma işini siz önerseniz keşke. Adil bir çözüm olursa kabul ederim demişsiniz de, her kardeşte 4'er ay kalsa kabul edecek misiniz? Bahsettiğiniz adil çözümlerden biri bu mu? Umarım bu çözüm olmaz.

Kayınvalideniz sizde daha çok kalmak isteyebilir. Öyle bir potansiyeli var sanki. Eşiniz süre doldu, hadi kızına git diyebilecek mi? Ya sizde 6 ay kalmak isterse? Veya diğer kardeşler şimdi tamam deyip sonra yan çizerlerse? Eğer böyle bir düzen kurulacaksa önce diğer kardeşlerde kalsın, en son size gelsin de gidişatı görün. Zaten aranız bozuk olduğu için en son size gelmeli.

Tüm kardeşlerde adil bir biçimde kalsa bile, geçmişte beraber yaşadığınızda felç geçirecek, intihar etmeyi isteyecek hale gelmişsiniz. Tüm bunları sizde kaldığı 4 ay içinde de yapabilir. Şu ortamda bile hala çözüm üretmeyen bir insandan bahsediyoruz. Her 3 yılın 1 yılını aynı çatı altında geçirebilecek misiniz? Çok zorlanabilirsiniz. Yardımcı kadın tutmaları daha iyi olabilir, tabii yüne geçen ay olduğu gibi sizin evde kamp kurmadığı müddetçe.

Umarım sizin için en iyi olan çözüm bulunur ve herşey hallolur. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Son düzenleme:
Bu çocukların okulu yok mu?
Hiçbiriniz onları düşünmemiş.
Bu şekilde devamsizlik yapmak bana çok ters geldi.
Ya okula giden çocuğu babaya emanet edecektiniz ya da eşinizi evden gönderecektiniz.

Eşinizin bu konuşması beni hiç rahatlatamadı. Annemi ikna edeceğim diyor sanki kendi hiç istemiyormuş gibi sizde kalmasını. Önce kendini ikna etsin.
Ayrıca çocuklarım benim için daha önemli diyor. Ben buna da inanamıyorum. Siz evden gideceğim dediğinizde küçüğü alabilirsin sadece demişti. Bu mu verdiği önem? Annelerinden ayırmak mı?
Zeynep iyi düşünerek hareket et evi bırakmış olmanın bir anlamı olsun. Emin olmadan sakın dönme.

Gerçekten mi yaa!Dönüşümlü kalmak nedir allah aşkına?Bi gece tahammül edilmiyo evin içindeki bir başka kişiye değilki 4 koca ay sizde kalıcak??Allah aşkına bakıcı kadın tutulmalı ve bu kaynana kalabalık kadın arkadaş guruplarıyla etkinliklere ve turlara katılmalı. Altın kızlar şeklinde yaşayıp gideceğine hala fitne peşinde.

Allah sana kolaylık versin işin zor.
İki gündür üç torunu sefil olmuş, yuva yıkılma aşamasına gelmiş kadın hala inadım inat diyor. Ben bu kadının size huzur vereceğine ihtimal vermiyorum şu son durumda.
Şimdi ikna etseler geri adım atsalar bir kaç ay sonra yine gelip ufak ufak kalmaya başlayacak yerini yapacak yani.
Size huzur vermez bu.
Haftaya bu kadın kesin kalmayacağım artık diyene kadar dönme. Kadından o sözü duymadan sakın sakın dönme. Kadının niyeti niyet değil ciddiyetini anlasınlar artık. Şakası yok bu işin.

Eşine bu konudan bahsetmelisin.. annen hiç iyi niyetli değil.. yuvamız yıkılacak hala ben yalnız kalamam diyor beraber yaşasak iki gün sonra yağmur yağdı korktum diye aranız da girip yatar bu . Bu kadar laftan olaydan sonra öleceğini bilse insan(!) bir daha o eve gitmez..

Kocan da kvden de akillanmis gorunmedi bana uzgunum bu iki mesajda arkadaslar cok guzel ifade etmisler ne olur bunlari dusun hakkinda hayirlisi sevgiler

Canım kv konu sahibinin üç apartman yanında oturuyormuş zaten. Kadın aynı apartmanda karşılıklı daireleri dahi teklif etti daha ne yapmasını bekliyolardı bilmiyoruz anlamak istemiyoruz.
3 apartman varsa arada bu kadar niye büyüdü bu sorun otursun oturduğu yerde yaa eskiden nasılsa şimdi de öyle devam etsin 2+1 evle Zeynep mi uyum sağlamak zorunda

Bu iki mesaji soylemek istemistim ama alintiladigim diger mesaja da yurekten katiliyorum

Sen de anasın bak Zeynep çocukların için birşeyler yapabilme çabasındasın bi de şu kadına bak oğlunu o kadar çok seviyormuş ki karısı ve çocukları artık yok.Bir de böylesi beyinler biz şöyle analık yapardik diye kendilerini öve öve anlatmazlar mıydı.Oğlu ne yazık ki anasının bu yaptıklarını göremiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…