kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Bu demek değilki hemen kabul etsin annesinin gelmesini.. Her sorun kavgayla çözülmez. Hatta hiçbirşey çözülmez. Çözdüm, ben haklıydım kazandım zannedersin, bu sana yıllar sonra hiç beklemediğin şekilde döner. Evlilik Bi şekilde devam ettirilebilir. Önemli olan yıpratmamak yıpranmamak.
bir aydır cebelleşiyorlarmış
adam anamı getırecem dıye kadın da bu eve yerleşecem dıye
konu sahıbı bır ay cektıkten sonra evını terk ettı bastan okursanız

Kaynının da midesi iyiymiş valla demeyecektim de dayanamadım.
Anası Zeynep'in başına kalınca tamam mıymış yani ?
O kadar kıymetliymiş madem hiç size direttirmeseydi anasını , kendi alsaydı.

Huzur evine delirmiş öyle , günümüz huzur evleri 5 yıldızlı otel mübarek.
Hasta bakımı okuyan arkadaş vardı ondan biliyorum...
Kaldı ki kadın sapasağlam , kötüye de bişey olmazmış zaten.

Sabah sabah sinir oldum

günaydın arkadaşlar,

eltim beni aradı yarım saat önce kv yüzünden babanlara gitmişsin çok üzüldüm bizim birlikte bu işe bi çözüm bulmamız gerek dedi. bende sen neden kaygılanıyorsunki dedim aynı şehirde olsa ben itiraz etmezdim demişsin dedim. ben öyle demedim diyo bakıma muhtaç olsaydı bakardım dedim diyo. valla ben bilmem dedim yalnız kalamam diye diretiyo dedim ben bu şartlar altında geri dönmem dedim. ozamanda size gelmek isteyecek belki dedim. eltim anaokulu öğretmeni benim akşama kadar çocuklardan kafam şişiyo zaten diyo bide gelince onu çekemem diyo. bende sende haklısın dedim. çok zorlarsa bende giderim ama bu çözüm değil diyo. bende bi çözüm bul ozaman dedim. eşine huzur evini teklif etmiş kaynım çıldırmış üç çocuğu olan kadın huzurevinemi gider demiş. bakalım eltim ben tekrar arayacam seni dedi. tamam dedim bakalım ne çözüm bulacaksa.

Eltin baktı iş ciddi panikledi değil mi?
Bunlar katakulliye getirip kayınvalidesi sana ittirmeye calisacaklar.çok dikkatli ol Zeynep.
Huzurevinde gönderdi demek istemeyeceklerdir eltine sen de ki huzurevi olmaz ama herkes belli miktar yardım etsin yanında kalacak kadın tutalım.Bunu kabul etmezlerse zaten iyi niyetli değiller amaclari seni yumuşak bildiklerinden kadını sana ittirmek.
Çok dikkatli ol çok. Geri adım falan değil çözüm olmadan dönmem diyeceksin
Kadın tutacaklarsa o kadın tutulana kadar donmeyeceksn.
Bu uyaniklar seni sat bilip kandırmaya calışacaklar çünkü belli.
Uyanık olmak zorundasın.
Çözümu sen sun eltine yardımcı tutulmazsa dönmem de

Son düzenleme:

Sabah sabah sinir oldum
huzur evıne hayır ama anasını kardesının basına atmaya evet

Sabah sabah sinir oldum
ben kabul etseydim herkez evinde mutlu olacaktı 3 çocuk bide kaynana 2 odalı evde bir sene içinde mezara koyacaklardı beni. ben genelde ılımlıyımdır. her iş iyilikle olsun isterim onlar benim gideceğimi hiç düşünmediler ihtimal vermediler. ben gidince karıştı ortalık madem ben evimden barkımdan oldun eşimle aram bozuldu çocuklarım perişan oldu birazda onlar huzursuz olsun. onlarında anneleri.

Ya bu kadin zevk mi aliyor. Su durumlar karsisinda kimse istemiyor iste daha ne diye inat ediyosun.baska biri olsa simdiye ben evimde kalirim derdi .acaba kadinin baska bi derdimi var acaba evde yalniz kalmamak icin .hic detayli konustunuz mu.
Kp daha yenimi öldü.belki psijolojik biseyler de olabilir.
Hic normal degil bu kadar diretmesi.genelde yasli insanlara bisey yapmasan bile cabuk alinip kuserler hatta.kimse bu duruma dusmeyi istemez .3 evladi var hicbiri istemiyor.o hala direniyor ilginc.

Eltin baktı iş ciddi panikledi değil mi?
Bunlar katakulliye gtiip kayınvalidesi sana ittirmeye calisacaklar.çok dikkatli ol Zeynep.
Huzurevinde gönderdi demek istemeyeceklerdir eltine sen de ki huzurevi olmaz ama herkes belli miktar yardım etsin yanında kalacak kadın tutalım.Bunu kabul etmezlerse zaten iyi niyetli değiller amaclari seni yumuşak bildiklerinden kadını sana ittirmek.
Çok dikkatli ol çok. Geri adım falan değil çözüm olmadan dönmem diyeceksin
Kadın tutacaklarsa o kadın tutulana kadar donmeyeceksn.
Bu uyaniklar seni sat bilip kandırmaya calışacaklar çünkü belli.
Uyanık olmak zorundasın.
Çözümu sen sun eltine yardımcı tutulmazsa dönmem de
evet hemde ne panikleme ses tonundan bile anlaşılıyor huzursuzluğu

ben kabul etseydim herkez evinde mutlu olacaktı 3 çocuk bide kaynana 2 odalı evde bir sene içinde mezara koyacaklardı beni. ben genelde ılımlıyımdır. her iş iyilikle olsun isterim onlar benim gideceğimi hiç düşünmediler ihtimal vermediler. ben gidince karıştı ortalık madem ben evimden barkımdan oldun eşimle aram bozuldu çocuklarım perişan oldu birazda onlar huzursuz olsun. onlarında anneleri.
aynen öyle.
çözümü sen sun ve onda diret. geri adım atma.

ruyama gırdınız gercekten gece uyuyamadım
kaynana evınde kalacak baska cozum yok kabul etmeyın
zaten evınde de kalsa bıle yıne sızın basınızda olcak dıgerlırı uzaklıktan yırtıyorlar
evınde kalsa bıle yetısmez ordan ınsallah

Böyle durumlarda ılımlı olunmamalı ama bak. Eltin nasıl tel açar açmaz ben bakmam demiş. Sen de öyle diyeceksin .

Şimdi sıra onlarda, sanane eltin bilmem ne iş yapıyomuş , kızı bilmem nerdeymiş.
Kendini düşünsene sen.

Onlar seni hiç düşünmediler , kadının kızı aradı mı seni "Ya annem yalnız kalamam diyormuş , ne yapsak?" falan diye yok tabiiki. Kaynın ? Oda yok .
Fikrini bile sormamış kimse.
Kötü niyetlilere , iyi niyet gösterme

Artık iyi niyetli olma sert ol.
Bak yumuşak gorunce insanlar neler yapıyor gordun
Kesinlikle donusumu bile olmaz. Zira kadın hastalandin der iki ay olur uc ay kadın istemez kalir her turlu sana yine kalir bu.
Eltimle gorumcen seni kandırmak için bunu derler sana kabul etme sakın sakın.
İyi niyetli gorup tepee çıkmışlar artık tersini goster

Ya bu kadin zevk mi aliyor. Su durumlar karsisinda kimse istemiyor iste daha ne diye inat ediyosun.baska biri olsa simdiye ben evimde kalirim derdi .acaba kadinin baska bi derdimi var acaba evde yalniz kalmamak icin .hic detayli konustunuz mu.
Kp daha yenimi öldü.belki psijolojik biseyler de olabilir.
Hic normal degil bu kadar diretmesi.genelde yasli insanlara bisey yapmasan bile cabuk alinip kuserler hatta.kimse bu duruma dusmeyi istemez .3 evladi var hicbiri istemiyor.o hala direniyor ilginc.
önceleri çok konuştum korkuyorum diyo ben hiç yalnız kalmadım diyo. kv erken evlenmiş 14 yaşındaymış ben evlenene kadar annemin koynunda yattım dedi. ondan sonrada hep baban vardı yanımda dedi.

önceleri çok konuştum korkuyorum diyo ben hiç yalnız kalmadım diyo. kv erken evlenmiş 14 yaşındaymış ben evlenene kadar annemin koynunda yattım dedi. ondan sonrada hep baban vardı yanımda dedi.
evlensin o zaman.

bir yandan da ibretlik durum valla.
üç evladın var ama istenmiyorsun.
nasıl bir anneyse artık. gelmesin diye bin takla atıyor evlatları.
Evet dunden beri bende bunu dusunuyorum.artik nasil bi huyu varsa istenmiyor. Kadina bugun yarin bisey olsa .su yasananlara bak bide.bastan baktin ki rahatsiz olacaklar.hic ses etmeyip evin de kalcakti.

Yada esyalarini dagittigin da cocuklari diyecekti usulen dagitma simdi bizde bile kalsan bunaldiginda gidersin gibi yada sehirdisindan iki evladi var onlar geldiginde de bu gelinemi gelcekler.

Allah acikliga kavustursun biran once.hakkinizda hayirlisi neyse hepiniz icin o olsun.

Benim de kv yalniz 6 evladi var.yakin da oda gelir.Evlatlari sirayla gel kal diyolar.
Ama onun Aklindada ben varim :)

Zeynepciğim anladığım kadarıyla eltin de tutuşmuş
Muhtemelen oda paylaşıp bakmayı kabul etmeyecektir
Sizin için en iyisi yanında kalabilecek bir bayan bulmak
Ahh öyle ihtiyacı olan insanlar var ki
Hem kayıvalideniz yalnız kalmamış olurdu
Hem ihtiyacı olan bir bayan rahata kavuşurdu
Hemde siz yuvanızda mutlu mesut olurdunuz....

X