- 18 Eylül 2014
- 8.452
- 29.980
- Konu Sahibi zeynepguven1986
İki gündür neden annesini ikna etmemiş ona takıldım.
Çok pasif bi adam sanki
Çok pasif bi adam sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
babamla annem diyo bu işi çözecek mustafa diyolar annem çocukları çok özlemiş her halinden belli diyo. allahım inşallah eski günlerinize geri döneriz. kg olmasa aslında biz çok mutluyduk. rabbim kimsenin düzenini bozmasın bozanlara fırsat vermesin
Hmm bir yuva dağılabilir ama ben yalnız kalamam.Çocuklar babasından ayrı kalabilir ama ben yalnız kalamam.hayırlı akşamlar arkadaşlar.
eşim geldi biraz önce gitti yalnız gelmiş. babamla da konuştu. babam bu işi halletmeden sonuca bağlamadan zeynep gitmek istese bile ben izin vermem dedi. ben annene karşı değilim birlikte oturmanıza karşıyım dedi. kızım kaynanasına karşı görevi neyse yerine getirecek ama aynı evde olmaz dedi. eşim hak verdi bize. bunun için yuvamı yıkacak değilim dedi çocukların benim için daha çok önemli dedi. şuan zeynebi götürmeye gelmedim nasıl olduklarını görmek için geldim dedi. annemi ya ikna edicem yada başka bi çözüm bulacam dedi hafta sonu abisi ile ablası gelecekmiş hep birlikte bi karara varacaz dedi o zaman zeynebi götürecem dedi. bende bu işi adaletli bi şekilde çözersen gelirim dedim. kv hala diretiyomuş yalnız kalmam diye. sonrada eşim biraz çocuklarla oynadı yarın geliyim çocuklara rapor alalım devamsızlıkları artmasın dedi. tamam dedim. ve gitti. böyle işte kızlar nasıl bir çözüm üretecek ne yapacak bilmiyorum ama bulacağı çözümün beni mutlu etmesi gerek ancak o zaman dönerim evime.
Nolur benimkini en başa yazdır.Ben de geldim bekliyorum. Kendimi direnişte gibi hissettim, birlik beraberlik içinde nöbetteyiz resmen.
Kahrolsun bağzı kaynanalar!
Nolur benimkini en başa yazdır.
hayırlı akşamlar arkadaşlar.
eşim geldi biraz önce gitti yalnız gelmiş. babamla da konuştu. babam bu işi halletmeden sonuca bağlamadan zeynep gitmek istese bile ben izin vermem dedi. ben annene karşı değilim birlikte oturmanıza karşıyım dedi. kızım kaynanasına karşı görevi neyse yerine getirecek ama aynı evde olmaz dedi. eşim hak verdi bize. bunun için yuvamı yıkacak değilim dedi çocukların benim için daha çok önemli dedi. şuan zeynebi götürmeye gelmedim nasıl olduklarını görmek için geldim dedi. annemi ya ikna edicem yada başka bi çözüm bulacam dedi hafta sonu abisi ile ablası gelecekmiş hep birlikte bi karara varacaz dedi o zaman zeynebi götürecem dedi. bende bu işi adaletli bi şekilde çözersen gelirim dedim. kv hala diretiyomuş yalnız kalmam diye. sonrada eşim biraz çocuklarla oynadı yarın geliyim çocuklara rapor alalım devamsızlıkları artmasın dedi. tamam dedim. ve gitti. böyle işte kızlar nasıl bir çözüm üretecek ne yapacak bilmiyorum ama bulacağı çözümün beni mutlu etmesi gerek ancak o zaman dönerim evime.
Eşine bu konudan bahsetmelisin.. annen hiç iyi niyetli değil.. yuvamız yıkılacak hala ben yalnız kalamam diyor beraber yaşasak iki gün sonra yağmur yağdı korktum diye aranız da girip yatar bu . Bu kadar laftan olaydan sonra öleceğini bilse insan(!) bir daha o eve gitmez..
3 apartman varsa arada bu kadar niye büyüdü bu sorun otursun oturduğu yerde yaa eskiden nasılsa şimdi de öyle devam etsin 2+1 evle Zeynep mi uyum sağlamak zorundaCanım kv konu sahibinin üç apartman yanında oturuyormuş zaten. Kadın aynı apartmanda karşılıklı daireleri dahi teklif etti daha ne yapmasını bekliyolardı bilmiyoruz anlamak istemiyoruz.
Allah sana kolaylık versin işin zor.
İki gündür üç torunu sefil olmuş, yuva yıkılma aşamasına gelmiş kadın hala inadım inat diyor. Ben bu kadının size huzur vereceğine ihtimal vermiyorum şu son durumda.
Şimdi ikna etseler geri adım atsalar bir kaç ay sonra yine gelip ufak ufak kalmaya başlayacak yerini yapacak yani.
Size huzur vermez bu.
Haftaya bu kadın kesin kalmayacağım artık diyene kadar dönme. Kadından o sözü duymadan sakın sakın dönme. Kadının niyeti niyet değil ciddiyetini anlasınlar artık. Şakası yok bu işin.
Eşinizin bu konuşması beni hiç rahatlatamadı. Annemi ikna edeceğim diyor sanki kendi hiç istemiyormuş gibi sizde kalmasını. Önce kendini ikna etsin.
Ayrıca çocuklarım benim için daha önemli diyor. Ben buna da inanamıyorum. Siz evden gideceğim dediğinizde küçüğü alabilirsin sadece demişti. Bu mu verdiği önem? Annelerinden ayırmak mı?
Zeynep iyi düşünerek hareket et evi bırakmış olmanın bir anlamı olsun. Emin olmadan sakın dönme.