- 30 Aralık 2009
- 22.520
- 87.176
- 40
- Konu Sahibi zeynepguven1986
Yalnız yaşayamıyorsa evlensin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyük torunu bir süre yanında kalsa ,kesin aklına sokan olmuştur ,belki eşin bile teklif etmiş olabilir kabul edeceğini bilmeden.Onlar da haklı ama gelinler de haklı.Keşke anlaşabilse durulsa ama olmuyor ,illa anlaşmazlık çıkabiliyor.kv zaten bize çok yakın 3 apartman yukarda ama yok geceleri yalnız olamıyormuş
tabiki eşim kabul etti annesine başımızın üstünde yerin var dedi. kv ye dedim evini dağıtma zaman zaman biraz bizde kalırsın biraz evinde kalırsın dedim ne gerek var diyo. burayı boşaltalım kiraya verelim diyo. eşimde aynını söylüyomilletten utanacak ne var ? o kadın sizin eve gelip her gün huzursuzluk olunca sizi millet mi kurtaracak ?
anneye bakmak ??? bakılacak şuan bir durumu var mı acaba ?
ne oluyor kayınpeder ölünce ? ana dırek himayeye mi alınması gerekiyor?
çok ciddiyim gidin kaynananızla konusun
aynı evde olmaz deyın
ben derım acıkcası , eşyalarını oraya buraya dağıtma lazım olur deyin, kime sormuş ya
bence bu işte tezgah varmış gibi geliyor, eşiniz kabul etmiş bu işler konusulmus bence
bilmiyorum bu şin sonunda ya katil olucam ya canımdan olucamYa bence eşi tamam demiştir çoktan
Kadın da ondan dagıtıyor eşyasını.
Hiç sevmedigim bir kadın evimde 7/24 saat benimle yaşasa katil olurum sanırım
O zaman eşin başının üstüne bir yuva kursun anasını orada taşısın.tabiki eşim kabul etti annesine başımızın üstünde yerin var dedi. kv ye dedim evini dağıtma zaman zaman biraz bizde kalırsın biraz evinde kalırsın dedim ne gerek var diyo. burayı boşaltalım kiraya verelim diyo. eşimde aynını söylüyo
Ya da migren,depresyon hastasıYa bence eşi tamam demiştir çoktan
tabiki eşim kabul etti annesine başımızın üstünde yerin var dedi. kv ye dedim evini dağıtma zaman zaman biraz bizde kalırsın biraz evinde kalırsın dedim ne gerek var diyo. burayı boşaltalım kiraya verelim diyo. eşimde aynını söylüyo
Oglunun evinde kralice gibi yasayacak iste dert o.sapasağlam maddi manevi hiçbir sıkıntısı yok
Kendisi milletten utansın. Erkek olamadı diye. Bak burada kayınvalidesi işe yaşayan birinin konusu var şu snda. Aç onları oku. Senin fikrini önemsemeden evine yerleşmeye öalışan birinden ne bekliyorsun ki?eşime bunu söyledim yuvamız dağılsınmı istiyorsun dedim. oda bana milletten utan diyo bi annelerine bakamadılarda boşandılar diye arkamızdan konuşurlar diyo ama umrumda değil
Onlar anlasmis zaten parayla islerini yaptiriyorlar gelen kirayi size veririm oglum demistir bu adamlar parayida severler ohh anacigida yaninda..tabiki eşim kabul etti annesine başımızın üstünde yerin var dedi. kv ye dedim evini dağıtma zaman zaman biraz bizde kalırsın biraz evinde kalırsın dedim ne gerek var diyo. burayı boşaltalım kiraya verelim diyo. eşimde aynını söylüyo
ben de öyle düşünüyorum tezgah kurulmuş çoktanYa bence eşi tamam demiştir çoktan
Yalnız yaşayamıyorsa evlensin :)
eli ayağı tuttugu evi abrkı maaşı olduğu müddetçe birlikte yaşamak zorunda değilsiniz...slm arkadaşlar,
kk yı sık takip ederdim şuan büyük bir derdim var o nedenle kayıt oldum. 2 ay önce kayınbabamı kaybettik kv yalnız kaldı eşinden maaşda kaldı evi de gayet nezih bir yerde ama ben yalnız yaşayamam diyo başka bişey demiyo bizim yanımıza yerleşmek istiyo. eşimin abisi var ama onlar başka bir şehirde olduğundan onalrın yanına gitmek istemiyo kv 65 yaşında. zamanında çok çektirdi bana çok dominant dediğim dedik bir insan kv ile aramız hiç birzaman tam manasıyla iyi olmadı. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum var. eşime bunu kabul edemeyeceğimi söyledim. ama oda ne yapayım o benm annem mecbur kabul edicez diyo. aslında kv nin evi bize çok yakın ama illaki yanımıza yerleşmek istiyo. şuan eşimle çatışma halindeyiz evde huzur kalmadı. ben daha kabul etmeden kv eşyalarını dağıtmaya başlamış bile. benim bi düzenim var 35 yaşından sonra kv ile nasıl yaşarım.
Acikca soyle ben istemiyorum oglunla arami da bozacaksin deediyorum kv ye anne seni istemediğimden değil ama herkezin bi düzeni var ev zaten 2+1 seni nerde yatıracam diyorum oturma odasında yatarım diyo. rahat edemezsin diyorum. ben yer aramam nerde olsa yatarım diyo. kafayı yicem