- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.548
- Konu Sahibi zeynepguven1986
Aynı mahalleye taşınsın bence gider gelirsiniz yalnız kalmaz ama o da ayrı bi mevzu eşyalarını dağıtmaya başlamış diyosun esin gel mi demiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kv konu sahibinin üç apartman yanında oturuyormuş zaten. Kadın aynı apartmanda karşılıklı daireleri dahi teklif etti daha ne yapmasını bekliyolardı bilmiyoruz anlamak istemiyoruz.Aynı mahalleye taşınsın bence gider gelirsiniz yalnız kalmaz ama o da ayrı bi mevzu eşyalarını dağıtmaya başlamış diyosun esin gel mi demiş
Son nokta amaç farklı benceçok karışıyor sa aynı ev olmaz olamaz bence.Canım kv konu sahibinin üç apartman yanında oturuyormuş zaten. Kadın aynı apartmanda karşılıklı daireleri dahi teklif etti daha ne yapmasını bekliyolardı bilmiyoruz anlamak istemiyoruz.
Bunu kv ye soyleyn 3 cocuk var nereye diye manyak mdr nedr yaaslm arkadaşlar,
kk yı sık takip ederdim şuan büyük bir derdim var o nedenle kayıt oldum. 2 ay önce kayınbabamı kaybettik kv yalnız kaldı eşinden maaşda kaldı evi de gayet nezih bir yerde ama ben yalnız yaşayamam diyo başka bişey demiyo bizim yanımıza yerleşmek istiyo. eşimin abisi var ama onlar başka bir şehirde olduğundan onalrın yanına gitmek istemiyo kv 65 yaşında. zamanında çok çektirdi bana çok dominant dediğim dedik bir insan kv ile aramız hiç birzaman tam manasıyla iyi olmadı. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum var. eşime bunu kabul edemeyeceğimi söyledim. ama oda ne yapayım o benm annem mecbur kabul edicez diyo. aslında kv nin evi bize çok yakın ama illaki yanımıza yerleşmek istiyo. şuan eşimle çatışma halindeyiz evde huzur kalmadı. ben daha kabul etmeden kv eşyalarını dağıtmaya başlamış bile. benim bi düzenim var 35 yaşından sonra kv ile nasıl yaşarım.
Tek cocuk olsa ne olur kim ister yasamak .zorunluluk olsa neyse.keyfi durum bu.evinde ikinci kadin ....rabbim kimseyi kimseye dusurmesin.kimsenin de basina gelmesinBunu kv ye soyleyn 3 cocuk var nereye diye manyak mdr nedr yaa
En iyisini yaptın arkadaşım bir kaç gün geçsin herşey belli olur baba evinde rahatına bak mis gibi kv ne kölelik yapacağınagünaydın arkadaşlar.
benimle üzüldünüz derdimle dertlendiniz hepinizden allah razı olsun.çocuklarımla babamın evindeyim. şuana kadar herhangi bir ses çıkmadı eşimden dün karşı komşumu aradım ne var ne yok diye eşim iki gündür eve gelmiyomuş ışıklarınız hiç yanmadı dedi gelen giden yok dedi bizim arabayı kv nin apartmanın önünde görmüş muhtemelen annesinde kalıyo. evimizin böyle karanlıklar içinde kalmasına sebeb olduya ne deyim haram olsun hakkım emeğim. çocuklarım burada daha mutlu sanki yada bana öyle geliyo. elimizden geldiğince de çocukların yanında bu konulara girmiyoruz. akrabalarımdan yanıma teselli için gelenler oldu. hepsi bana hak veriyor çünkü kv yi tanıyorlar. bundan sonra ne olur neler olur bilmiyorum ama şuana kadar herhangi bir pişmanlık yaşamadım çok şükür. çocuklarımın ve benim hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
çocuklar iki gündür okula gidemiyorlar beklesemmi buradaki bi okula nakil aldırsammı bilemiyorumEn iyisini yaptın arkadaşım bir kaç gün geçsin herşey belli olur baba evinde rahatına bak mis gibi kv ne kölelik yapacağına
umarım her şey daha güzel olacak senin için ..Allaha sığın bol bol dua et şu an kocanıda sil kafandan ki annenin evinde huzurluca kafanı bir güzel dinlegünaydın arkadaşlar.
benimle üzüldünüz derdimle dertlendiniz hepinizden allah razı olsun.çocuklarımla babamın evindeyim. şuana kadar herhangi bir ses çıkmadı eşimden dün karşı komşumu aradım ne var ne yok diye eşim iki gündür eve gelmiyomuş ışıklarınız hiç yanmadı dedi gelen giden yok dedi bizim arabayı kv nin apartmanın önünde görmüş muhtemelen annesinde kalıyo. evimizin böyle karanlıklar içinde kalmasına sebeb olduya ne deyim haram olsun hakkım emeğim. çocuklarım burada daha mutlu sanki yada bana öyle geliyo. elimizden geldiğince de çocukların yanında bu konulara girmiyoruz. akrabalarımdan yanıma teselli için gelenler oldu. hepsi bana hak veriyor çünkü kv yi tanıyorlar. bundan sonra ne olur neler olur bilmiyorum ama şuana kadar herhangi bir pişmanlık yaşamadım çok şükür. çocuklarımın ve benim hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
Bence okuluyla konuş rapor gibi birşey verebilirler bir müddet bekle bellimi olur eşin pişman olur falan (inşallah)çocuklar iki gündür okula gidemiyorlar beklesemmi buradaki bi okula nakil aldırsammı bilemiyorum
O evde kalsan kvyle kalacaktin bence annenle kalman bin kat daha güzel sen olmadıktan sonra kV gitsin boş evde otursun bakiyim zevk aliyomu kesinlikle geri adım atma canım öyle yaparsan herseyi kabul etmiş olursungünaydın arkadaşlar.
Bence ilk hafta önemli değil pek okulda zaten bu hafta bekle baktın ses çıkmıyor al orayaçocuklar iki gündür okula gidemiyorlar beklesemmi buradaki bi okula nakil aldırsammı bilemiyorum
sabrediyorum canım çok zor ama sabretmekten başka bişeyde gelmiyo elimdenlütfen sabredin elbet zorlu bir süreç ama dik durun.eşiniz bir süre sonra pes edecek.nereye kadar annesiyle kalacakki. eşime sordum bende süreç ne olur böyle bir durumda diye erkek ilk evvel erkeklik taslar biraz zaman geçince ya hata yaptımder ya da erkekliğine yediremeyip annem vazgeçti gelmekten yuvamızı yıkmaya gönlü olmadı der ama hasta bir kişilik değilse mutlaka geri adım atar dedi.sabırlı olun iki gün bir şey değil.
Hakkı'nızda hayırlısı olsun, en iyisini yapmışsınız yazdıklarınızı okurken ben darlandım. Bire bir yaşamak ne kadar üzücüdür tahmin bile edemiyorum , kararınızdan vazgeçmeyin eşinizin burnu iyice sürtsün. Olaki pişman olursa emin olmadan dönmeyin derim, sizin dik durduğunuzu ve kararlı olduğunuzu görsün. Okul konusuna gelince bence bekleyin hem belki herşey düzelir (inşallah) hem de çocuklar bir anda hem okullarından hem evlerinden ayrılmış olmasın, bu onları yıpratabilir. Bakarsınız düzeleceği yok sömestrde alırsınız yakınınızdaki bir okula. Allah yardımcınız olsun inşallah :)günaydın arkadaşlar.
slm arkadaşlar,
kk yı sık takip ederdim şuan büyük bir derdim var o nedenle kayıt oldum. 2 ay önce kayınbabamı kaybettik kv yalnız kaldı eşinden maaşda kaldı evi de gayet nezih bir yerde ama ben yalnız yaşayamam diyo başka bişey demiyo bizim yanımıza yerleşmek istiyo. eşimin abisi var ama onlar başka bir şehirde olduğundan onalrın yanına gitmek istemiyo kv 65 yaşında. zamanında çok çektirdi bana çok dominant dediğim dedik bir insan kv ile aramız hiç birzaman tam manasıyla iyi olmadı. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum var. eşime bunu kabul edemeyeceğimi söyledim. ama oda ne yapayım o benm annem mecbur kabul edicez diyo. aslında kv nin evi bize çok yakın ama illaki yanımıza yerleşmek istiyo. şuan eşimle çatışma halindeyiz evde huzur kalmadı. ben daha kabul etmeden kv eşyalarını dağıtmaya başlamış bile. benim bi düzenim var 35 yaşından sonra kv ile nasıl yaşarım.
Erinmedim tüm sayfaları okudum.sabrediyorum canım çok zor ama sabretmekten başka bişeyde gelmiyo elimden
çok sevindim sizin adınıza Allah kolaylıgını verecek gorursunuz insallahsabrediyorum canım çok zor ama sabretmekten başka bişeyde gelmiyo elimden
lütfen sabredin elbet zorlu bir süreç ama dik durun.eşiniz bir süre sonra pes edecek.nereye kadar annesiyle kalacakki. eşime sordum bende süreç ne olur böyle bir durumda diye erkek ilk evvel erkeklik taslar biraz zaman geçince ya hata yaptımder ya da erkekliğine yediremeyip annem vazgeçti gelmekten yuvamızı yıkmaya gönlü olmadı der ama hasta bir kişilik değilse mutlaka geri adım atar dedi.sabırlı olun iki gün bir şey değil.