- 30 Aralık 2009
- 22.525
- 87.209
- 40
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
Niye ki.berabermi yasiyonuz kv.yoksa kusmusunuz.Allahım benim KP de olse de kayınvalideciğim eltimin evine yerleşeceğim diye tuttursa ne olur Allahım şu cumanın yuzu suyu hurmetine...Amin
allah belasını versın ya istemediğinizi resmen bile bile hala mı yapıyor ?merhaba arkadaşlar yazamadım kusura bakmayın benim kv bizdeydi yeni gitti evine ancak bakabildim. akşam çocuklar yatınca kv de artık yatsak dedi saat 10:30 civarı eşimde o sırada futbol kanallarında geziyo bende annenin yatağını açıcam kanepeden kalk dedim eşimde erken değilmi dedi. uykusu gelmiş dedim. kv de yoruluyorum akşama kadar dedi. bende bu fırsat dedim anne bak istediğin zaman gel kal ama kendi evin gibi olmaz istediğin saatte yatamaz kalkamazsın burda dedim. oda evde olsa yalnız hiç uyuyamam yine burda 2 saatte olsa uyuyabiliyorum dedi. anne zaman la alışırsın dedim. alışsam şimdiye alışırdım dedi. o sıra eşim bana zeynep uzatmayalım istersen dedi odadan çıktı arkasından ben çıktım. eşime nasıl oacak böyle dedim nereye kadar dedim annem ölene kadar dedi. tabi o ara ben kendimi kaybettim çok şey söledim sinirle tabi eşimde bana. kv sesimizi duymuş yanımıza geldi oda beni suçluyo ayıplıyo ailen sana terbiye vermedimi diyo.ben büyüğünüzüm sizin diyo kime gidicem diyo. evin barkın var dedim sokaktamısın sanki dedim eşim üstüme yürüdü. epey bağırış çağırış oldu arada tabi ben tekim eşim kv bir oldular neler dediler. sabah eşim 6 da çıkmış gitmiş. kv de kaltı kahvaltısını kendi hazırladı hiç konuşmadık defoldu gitti.
boş ver kız amin dee yeterNiye ki.berabermi yasiyonuz kv.yoksa kusmusunuz.
söylemeyi unuttum kv gece bana diyoki şimdi çıkar giderdim ama seni düşündüğümden gitmiyorum gidersem mustafa seni öldürür diyo
sanırım başka çare bırakmıyorlar bana. evimi terketmeyi hiç istemiyorum çünkü evimi çok seviyorum. ama sanırım yolun sonuna geldik
Sorarsam baban seni öldürür demişti.
Söyle eşine madem gitsin annesinin evine yerleşsin arada misafir gibi gelsinler sana.
Ya da KV evine öğrenci falan alsın, odalarını kiralasın üstüne para da alır. Tanıdığım bir kaç yaşlı dul teyze öyle yapmıştı.
He ya sorma :)Oyle de bir ozguven...
akşam da yüzsüz yüzsüz gene gelecek sanırımmerhaba arkadaşlar yazamadım kusura bakmayın benim kv bizdeydi yeni gitti evine ancak bakabildim. akşam çocuklar yatınca kv de artık yatsak dedi saat 10:30 civarı eşimde o sırada futbol kanallarında geziyo bende annenin yatağını açıcam kanepeden kalk dedim eşimde erken değilmi dedi. uykusu gelmiş dedim. kv de yoruluyorum akşama kadar dedi. bende bu fırsat dedim anne bak istediğin zaman gel kal ama kendi evin gibi olmaz istediğin saatte yatamaz kalkamazsın burda dedim. oda evde olsa yalnız hiç uyuyamam yine burda 2 saatte olsa uyuyabiliyorum dedi. anne zaman la alışırsın dedim. alışsam şimdiye alışırdım dedi. o sıra eşim bana zeynep uzatmayalım istersen dedi odadan çıktı arkasından ben çıktım. eşime nasıl oacak böyle dedim nereye kadar dedim annem ölene kadar dedi. tabi o ara ben kendimi kaybettim çok şey söledim sinirle tabi eşimde bana. kv sesimizi duymuş yanımıza geldi oda beni suçluyo ayıplıyo ailen sana terbiye vermedimi diyo.ben büyüğünüzüm sizin diyo kime gidicem diyo. evin barkın var dedim sokaktamısın sanki dedim eşim üstüme yürüdü. epey bağırış çağırış oldu arada tabi ben tekim eşim kv bir oldular neler dediler. sabah eşim 6 da çıkmış gitmiş. kv de kaltı kahvaltısını kendi hazırladı hiç konuşmadık defoldu gitti.
Amaç yalnız kalmamak değil ki
Gelinin hayatına çöreklenmek
Hem oğlu yanıbaşında olsun.
Hem gelin hizmetini görsün.
Hem oğlu geline kötü davransın, o da buna şahit olup izlerken zevk alsın.
Nicin apacik bir gercege cevap vermediginizi anlamiyorum.
Evde olan kayinvalideye hizmet adi altinda koleligi kim yapacak? Oglu mu, gelini mi?
Diyelim ki kotu bir kayinvalide, diyelim ki hasta bir kayinvalide veya sadece simarik bir kayinvalide, hic farketmez.
Bu kadinin yemegini, temizligini, gunluk kaprisini kim cekecek?
Isin ozu su ki, kendi annesine bakabilecek olan eve alabilir. Bakamayacak olan eve alamaz. Esler kole degil.
Mesela adam bakiyor diyelim ki kayinvalidesine, yine ayni sey gecerli. Ama pek olagan degil, garipsediniz degil mi ornegi?