kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

allah belasını versın ya istemediğinizi resmen bile bile hala mı yapıyor ?
zıkkım yesin

K.v vakti zamanında bana ''havlaya gelmişsin'' dediginde
Karşımda insan yok ki demiştim.
İnsana insan gibi, hayvana da hayvan gibi
Aile terbiyem sorgulanmıştı tabi.
Arayayım istersen bir sor demiştim.
Sorarsam baban seni öldürür demişti.
Yanlış düşünmüşsün ilk önce seni gırtlaklar demiştim

sanırım başka çare bırakmıyorlar bana. evimi terketmeyi hiç istemiyorum çünkü evimi çok seviyorum. ama sanırım yolun sonuna geldik

Söyle eşine madem gitsin annesinin evine yerleşsin arada misafir gibi gelsinler sana.

Ya da KV evine öğrenci falan alsın, odalarını kiralasın üstüne para da alır. Tanıdığım bir kaç yaşlı dul teyze öyle yapmıştı.

Amaç yalnız kalmamak değil ki
Gelinin hayatına çöreklenmek

Hem oğlu yanıbaşında olsun.
Hem gelin hizmetini görsün.
Hem oğlu geline kötü davransın, o da buna şahit olup izlerken zevk alsın.

Eşin rızası alınması lazım
Madem elalem ne der diye çok düşünüyorlar madem senin büyügünüm saygı diyorlar
Eş rızası hem adalet açısından, hem de dini açıdan şart olan bir durumdur evi varsa, hasta degilse, maaşı varsa daha ne yaw .
Ayrı ev açmak zorunda bile degil zaten evi var.

akşam da yüzsüz yüzsüz gene gelecek sanırım
ama evde sizi bulamasın ne o ne de oğlu
çocklarınız bile istemiyormus ya var mı ötesi
hiçbir şey olmaz korkmayın gidin o evden

Amaç yalnız kalmamak değil ki
Gelinin hayatına çöreklenmek

Hem oğlu yanıbaşında olsun.
Hem gelin hizmetini görsün.
Hem oğlu geline kötü davransın, o da buna şahit olup izlerken zevk alsın.

Tamam onu anlıyorum da gelin de seçenekler sunup biraz kadının elini kolunu bağlayabilir. Bence en makulü adam annesini düşünüyorsa defolsun gitsin onun evinde kalsınlar. Boşansa 3 çocukla ev zaten konu sahibine kalır, adam da anasına gider. Bu türlü sadece boşanmamış olurlar.

Ayrıca istenmiyorsan bi sebebi vardır, insan istenmediği yere nasıl yamanır hayret doğrusu. Benim KV ben artık size yerleşçem dese düğün dernek yaparım, çünkü annemden farksız davrandı bana işte herkes kendinden bilsin neden istenmiyorum acaba diye.

Son düzenleme:

canınız mı sıkılıyor da anlamak istemiyorsunuz okurken diye düşünmüyor değilim. ben kv ile aynı evde oturulmasına taraf değilim siz bunu algılayabildiniz mi acaba?
ben hiçbir anne ile aynı evde oturmak taraftarı değilim.
size göre kendi kv.nize yaptığınız hizmet adı altındaki kölelik eşinize göre kendi annenize yaptığı şey ile aynı kefeye gelecek o zaman.
ben kimseye hizmet etmeyi sevmem kendi annem dahil.
kv.me de hizmet etmiyorum. misafirim geldiğinde ne yapıyorsam onu yapıyorum. bende kalmaya geldiğinde işimi de yapıyor yemeğimi de yapıyor sağolsun.
birisi sen iyi kv.ye düşmüşsün dedi evet onu diyin amenna evet iyisine denk geldim ama bu benim de iyiliğimle alakalı. evlilik sürecinde yaşadıklarımı devam ettirse idim siz bana şunu yaptınız bunu yapmadınız deseydim, evime almak istemeseydim ben de kötü olurdum kötü şeyler yaşardık.
siz hep kötü kv.ler üzerinden gidiyorsunuz. kötü gelinler yüzünden kötü olmuş kv.leri ne yapacağız? burda kötü gelinlerini anlatan görümceleri de görüyoruz.
konu iyi insan kötü insan değil konu "annelik". benim teyzem kv.sine baktı ben anne olana kadar asla bakmam kv.me diyordum şimdi anneliğin o kadar meşakkatli bir süreç olduğunu gördüm ki hiçbir zaman asla demiyorum.

asla dediğim tek mevzu annemin de kv.nin de eli ayağı tuttukça aynı evde yaşamam.

al sana apaçık cevap: kendi annem de kv de allah korusun hastalansa ikisini de evime alır bakarım. ne hizmet gerekirse yaparım hiç de gocunmam. kocamı seviyorum böyle bir adamı yetiştirmiş bir anneyi de başımın üstünde gezdiririm.

şimdi oldu mu??

Allah askina alin cocuklarinizi gidin su evden yahu.. zaten bosanirsaniz cocuklar da ev de sizin olur, esiniz annesiyle yasar istedigi gibi. Ama siz tepki gostermezseniz ömür boyu bunu cekeceksiniz. Eşinizin bosanmayi kabul edeceğini de sanmiyorum bu arada yeterki siz gidin esiniz ciddiyetin farkina varsin. Baska bir çözüm yolu yok bu isin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…