- 12 Şubat 2012
- 2.959
- 3.465
- Konu Sahibi zeynepguven1986
tamam iyi gelincanınız mı sıkılıyor da anlamak istemiyorsunuz okurken diye düşünmüyor değilim. ben kv ile aynı evde oturulmasına taraf değilim siz bunu algılayabildiniz mi acaba?
ben hiçbir anne ile aynı evde oturmak taraftarı değilim.
size göre kendi kv.nize yaptığınız hizmet adı altındaki kölelik eşinize göre kendi annenize yaptığı şey ile aynı kefeye gelecek o zaman.
ben kimseye hizmet etmeyi sevmem kendi annem dahil.
kv.me de hizmet etmiyorum. misafirim geldiğinde ne yapıyorsam onu yapıyorum. bende kalmaya geldiğinde işimi de yapıyor yemeğimi de yapıyor sağolsun.
birisi sen iyi kv.ye düşmüşsün dedi evet onu diyin amenna evet iyisine denk geldim ama bu benim de iyiliğimle alakalı. evlilik sürecinde yaşadıklarımı devam ettirse idim siz bana şunu yaptınız bunu yapmadınız deseydim, evime almak istemeseydim ben de kötü olurdum kötü şeyler yaşardık.
siz hep kötü kv.ler üzerinden gidiyorsunuz. kötü gelinler yüzünden kötü olmuş kv.leri ne yapacağız? burda kötü gelinlerini anlatan görümceleri de görüyoruz.
konu iyi insan kötü insan değil konu "annelik". benim teyzem kv.sine baktı ben anne olana kadar asla bakmam kv.me diyordum şimdi anneliğin o kadar meşakkatli bir süreç olduğunu gördüm ki hiçbir zaman asla demiyorum.
asla dediğim tek mevzu annemin de kv.nin de eli ayağı tuttukça aynı evde yaşamam.
al sana apaçık cevap: kendi annem de kv de allah korusun hastalansa ikisini de evime alır bakarım. ne hizmet gerekirse yaparım hiç de gocunmam. kocamı seviyorum böyle bir adamı yetiştirmiş bir anneyi de başımın üstünde gezdiririm.
şimdi oldu mu??