kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

canınız mı sıkılıyor da anlamak istemiyorsunuz okurken diye düşünmüyor değilim. ben kv ile aynı evde oturulmasına taraf değilim siz bunu algılayabildiniz mi acaba?
ben hiçbir anne ile aynı evde oturmak taraftarı değilim.
size göre kendi kv.nize yaptığınız hizmet adı altındaki kölelik eşinize göre kendi annenize yaptığı şey ile aynı kefeye gelecek o zaman.
ben kimseye hizmet etmeyi sevmem kendi annem dahil.
kv.me de hizmet etmiyorum. misafirim geldiğinde ne yapıyorsam onu yapıyorum. bende kalmaya geldiğinde işimi de yapıyor yemeğimi de yapıyor sağolsun.
birisi sen iyi kv.ye düşmüşsün dedi evet onu diyin amenna evet iyisine denk geldim ama bu benim de iyiliğimle alakalı. evlilik sürecinde yaşadıklarımı devam ettirse idim siz bana şunu yaptınız bunu yapmadınız deseydim, evime almak istemeseydim ben de kötü olurdum kötü şeyler yaşardık.
siz hep kötü kv.ler üzerinden gidiyorsunuz. kötü gelinler yüzünden kötü olmuş kv.leri ne yapacağız? burda kötü gelinlerini anlatan görümceleri de görüyoruz.
konu iyi insan kötü insan değil konu "annelik". benim teyzem kv.sine baktı ben anne olana kadar asla bakmam kv.me diyordum şimdi anneliğin o kadar meşakkatli bir süreç olduğunu gördüm ki hiçbir zaman asla demiyorum.

asla dediğim tek mevzu annemin de kv.nin de eli ayağı tuttukça aynı evde yaşamam.

al sana apaçık cevap: kendi annem de kv de allah korusun hastalansa ikisini de evime alır bakarım. ne hizmet gerekirse yaparım hiç de gocunmam. kocamı seviyorum böyle bir adamı yetiştirmiş bir anneyi de başımın üstünde gezdiririm.

şimdi oldu mu??
tamam iyi gelin

söylemeyi unuttum kv gece bana diyoki şimdi çıkar giderdim ama seni düşündüğümden gitmiyorum gidersem mustafa seni öldürür diyo

mustafayı al totona sok deseydin .

tövbestağfurullah vallahi çok sinirlendim ,yaaa ,

ama sana birşey diyimmi benım kv de aynı ben tek kalamıyorum diye şimdiden ayak yapıyor , allah kp kv düşürmesin ama ileride aynı sorunlar hepimizi bekliyor , allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.

görümcem aradı kv ona geceki kavgadan bahsetmiş artık ne dediyse daha önce bana hak veren görümce kv tarafına geçmiş. niçin evinde huzursuzluk çıkarıyosun diyo hepimiz yaşlanıcaz çocuklarımıza muhtaç olucaz diye bende annen bize muhtaç değil dedim annem yalnız yaşayamaz diyo ona bişey olursa sorumlusu sen olursun diyo. ozaman bende sen yanına al dedim buraya gelmez diyo. bende eşin ne iş bulsa onu yapıyo düzenli işi yok buraya taşının annenizi yanınıza alın hem onun maaşıda var dedim. sen mi akıl vereceksin bize diyo. senin yüzünden kardeşim millete rezil oluyo diyo. bende o zaman çocuklarımı alır giderim dedim kardeşin annesiyle otursun dedim. sana yakışan bu zaten diyo bi kadını sığdırmadın diyo.

Senin yerinde olsam eşimi evden gönderirdim, annesiyle yaşamasını söylerdim. Masrafları karşılasın yeter anneciğinin yanından ayrılmasın işte ille benle yaşa demiyorum, canıma minnet derdim. Öyle şey olur mu derse de alır çocukları çıkardım kv ile yaşayıp elin kahrına çekeceğime, ailemin yanında gerekirse sürünürüm.

görümcem aradı kv ona geceki kavgadan bahsetmiş artık ne dediyse daha önce bana hak veren görümce kv tarafına geçmiş. niçin evinde huzursuzluk çıkarıyosun diyo hepimiz yaşlanıcaz çocuklarımıza muhtaç olucaz diye bende annen bize muhtaç değil dedim annem yalnız yaşayamaz diyo ona bişey olursa sorumlusu sen olursun diyo. ozaman bende sen yanına al dedim buraya gelmez diyo. bende eşin ne iş bulsa onu yapıyo düzenli işi yok buraya taşının annenizi yanınıza alın hem onun maaşıda var dedim. sen mi akıl vereceksin bize diyo. senin yüzünden kardeşim millete rezil oluyo diyo. bende o zaman çocuklarımı alır giderim dedim kardeşin annesiyle otursun dedim. sana yakışan bu zaten diyo bi kadını sığdırmadın diyo.
terbiyesiz

Ne kadar akıllı bunlar :) Benim elime geçecekler ki ah ah 35 yılın hıncını alırdım. Keşke böyle biri karşıma çıksa da hayatını zindana çevirsem o ailenin :)

kendi annesine sahip çıkamayan size mi laf ediyor? ne manyaklar var yarabbim
sizin rızanız olmadan bu iş olmaz, anlayamıyorlar galiba. kocanızı gönderin evden annesinin evinde kalsın.
hizmetlerini de görmeyin.

merhaba arkadaşlar yazamadım kusura bakmayın benim kv bizdeydi yeni gitti evine ancak bakabildim. akşam çocuklar yatınca kv de artık yatsak dedi saat 10:30 civarı eşimde o sırada futbol kanallarında geziyo bende annenin yatağını açıcam kanepeden kalk dedim eşimde erken değilmi dedi. uykusu gelmiş dedim. kv de yoruluyorum akşama kadar dedi. bende bu fırsat dedim anne bak istediğin zaman gel kal ama kendi evin gibi olmaz istediğin saatte yatamaz kalkamazsın burda dedim. oda evde olsa yalnız hiç uyuyamam yine burda 2 saatte olsa uyuyabiliyorum dedi. anne zaman la alışırsın dedim. alışsam şimdiye alışırdım dedi. o sıra eşim bana zeynep uzatmayalım istersen dedi odadan çıktı arkasından ben çıktım. eşime nasıl oacak böyle dedim nereye kadar dedim annem ölene kadar dedi. tabi o ara ben kendimi kaybettim çok şey söledim sinirle tabi eşimde bana. kv sesimizi duymuş yanımıza geldi oda beni suçluyo ayıplıyo ailen sana terbiye vermedimi diyo.ben büyüğünüzüm sizin diyo kime gidicem diyo. evin barkın var dedim sokaktamısın sanki dedim eşim üstüme yürüdü. epey bağırış çağırış oldu arada tabi ben tekim eşim kv bir oldular neler dediler. sabah eşim 6 da çıkmış gitmiş. kv de kaltı kahvaltısını kendi hazırladı hiç konuşmadık defoldu gitti.

Kayınvalideniz yuvanızı dağıtmak pahasına sizin eve yerleşmeyi kafaya koymuş.
Bir sürü tek başına yaşayan yaşlı insan var.
Bu nasıl bir inattır, başkası olsa gelin beni evde istemiyor deyip gurur yapar ve çekip gider.
Sizi geçtim bari torunlarını düşünüp yuvanızın dağılmasına sebep olmasa.

Son düzenleme:
Ben şunu anladımki siz ne derseniz deyin haksız olacaksınız ve yalnız kalacaksınız çünkü ne eşiniz ne de kayınvalideniz size gram hak vermiyor. Eşinize göre orası eşinizin evi kayınvalidenize göre ise oğlunun evi. Yani size soran yok gibi. Kendinizi yıprattığınızla kalacaksınız.
Zaten normal düşünen bir büyü "güya sizin büyüğünüzmüş ya" bu kadar huzursuzluğa asla dayanmaz evine giderdi. Bence kayınvalideniz geldiğinde konuşmayın, gülmeyin, yatağını açmayın, keyfinize göre davranın. Çağırın ailenizi bu kış sizde kalsın, onlarda konuşsun

Z zeynepguven1986 ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
sanırım evde yalnızsınız suan cocuklarınız nerde ?
onlar sızınle gelır mı gıtsenız?

ne yapacaksınız?
şuan yagmur da yagıyor dua edıyorum sızın için
evdeyim canım yalnızım ikisi okulda küçük yanımda duvarlara bakarak oturuyorum içimden bişey yapmak gelmiyo. karar veremiyorum hiç birşey kolay değil gitmekte kalmakta

Ben şunu anladımki siz ne derseniz deyin haksız olacaksınız ve yalnız kalacaksınız çünkü ne eşiniz ne de kayınvalideniz size gram hak vermiyor. Eşinize göre orası eşinizin evi kayınvalidenize göre ise oğlunun evi. Yani size soran yok gibi. Kendinizi yıprattığınızla kalacaksınız.
Zaten normal düşünen bir büyü "güya sizin büyüğünüzmüş ya" bu kadar huzursuzluğa asla dayanmaz evine giderdi. Bence kayınvalideniz geldiğinde konuşmayın, gülmeyin, yatağını açmayın, keyfinize göre davranın. Çağırın ailenizi bu kış sizde kalsın, onlarda konuşsun
ben çağırsam da ailem gelmez yük olmak istemezler. eğer baba evine dönmezde burada kalırsam ve kv gelirse bende dediğiniz gibi davranmayı düşünüyorum o yokmuş gibi evin içinde hayatıma devam edicem

evdeyim canım yalnızım ikisi okulda küçük yanımda duvarlara bakarak oturuyorum içimden bişey yapmak gelmiyo. karar veremiyorum hiç birşey kolay değil gitmekte kalmakta
asla kolay değil
ama çok üzülüyorum eşiniz nasıl böyle anlayışsız oluyor ?
hele o kadın yani kadını ölümüne istemiyorsunuz kavgalar ediyorsunuz da nasıl hala gelmek istiyor ?
aklım almıyor benım ya
benım kaynanamı düşünüyorum melek kalıyor sizin ki yanında
benım kide öle yönetmeyi falan cok sever ama böyle yapmaz diye tahmin ediyorum aynı durum olsa
ne bileyim bizimkinde gene Allah korkusu var hanı karı koca kavga edıyor dıye Allahtan korkar
ama sızınkınde o yok galiba Allah tan da korkmuyor

siz kavga ederken cocuklar duymadı mı peki?

Büyük torunu bir süre yanında kalsa ,kesin aklına sokan olmuştur ,belki eşin bile teklif etmiş olabilir kabul edeceğini bilmeden.Onlar da haklı ama gelinler de haklı.Keşke anlaşabilse durulsa ama olmuyor ,illa anlaşmazlık çıkabiliyor.

Ay %100 anlaşsak bile ben evimde çekirdek aile yaşamak isterim eşimle başbaşa rahat davranmak isterim
Hiçbir koşulda istemem

X