- 20 Ağustos 2014
- 3.250
- 8.818
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
empati yapmaya çalışıyorum ama kv ile kafamız uyuşmuyo anlaşamıyoruz olmuyo
siz alın annenizi yanınıza o halde, gelecek gelinden annenizle beraber yaşamasını beklemeyinbenim abimde bekar ve evlense ayrı yaşamak gibi bir seçenek yok üzülüyorum sadece çünkü annemin maaşı bir evi çekip çevirecek düzeyde değil öyle olsa bile tek yaşayamaz yani umarım kimse üzülmez ne siz ne kaynananız birgün Allah nasip ederse hepimiz yaşlanacağız nasıl olur bilemiyor insan...
şimdiden yer mi yapıyorlar ölmemiş adam için daha ölürse annemi ne yaparız diyeBenim kvdenin mevzusuda kp olmeden geciyor yok olurse ne olur biter diyerek. Esim evin tek oglu, bir gorumcem var o da ikinci esiyle suands bosanma asamasinda...
Kvnin emekli maasi kendine ait evi var. Kp 71 yasinda. Esim babam olurse annemi yanima aliriz diyor ama pek sicak bakmasamda annesi oldugu icin bir sey diyemiyorum. Cunku ayni durumda kendi annemin olmasi geliyor aklima ve benim annemin emekli maasida yok.
Konuyu sıkı takipteyim.
O hayali dediğin kayınvalideden bende vardı. İstanbulda büyümüş, yabancı polisiye diziler izleyen, oğlu benim iş yapmadığımı söylediğinde otur kendin yap diyen... Evlendikten çok kısa süre rahmetli olduBide hep gelinden taraf olacak.gelini ezdirmicek gerekirse oğluna kizacak.geline laf ettirmicek.o zaman hic bir sorun kalmaz.zaten kadin milleti çabuk inanir sevildigine:)bir şöyle kaynana bulamadim:)hayali kaynana:)
öyleleri yaşamıyor zaten çokO hayali dediğin kayınvalideden bende vardı. İstanbulda büyümüş, yabancı polisiye diziler izleyen, oğlu benim iş yapmadığımı söylediğinde otur kendin yap diyen... Evlendikten çok kısa süre rahmetli oldu
slm arkadaşlar,
kk yı sık takip ederdim şuan büyük bir derdim var o nedenle kayıt oldum. 2 ay önce kayınbabamı kaybettik kv yalnız kaldı eşinden maaşda kaldı evi de gayet nezih bir yerde ama ben yalnız yaşayamam diyo başka bişey demiyo bizim yanımıza yerleşmek istiyo. eşimin abisi var ama onlar başka bir şehirde olduğundan onalrın yanına gitmek istemiyo kv 65 yaşında. zamanında çok çektirdi bana çok dominant dediğim dedik bir insan kv ile aramız hiç birzaman tam manasıyla iyi olmadı. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum var. eşime bunu kabul edemeyeceğimi söyledim. ama oda ne yapayım o benm annem mecbur kabul edicez diyo. aslında kv nin evi bize çok yakın ama illaki yanımıza yerleşmek istiyo. şuan eşimle çatışma halindeyiz evde huzur kalmadı. ben daha kabul etmeden kv eşyalarını dağıtmaya başlamış bile. benim bi düzenim var 35 yaşından sonra kv ile nasıl yaşarım.
Böyleleri cok yaşamiyor demekkiO hayali dediğin kayınvalideden bende vardı. İstanbulda büyümüş, yabancı polisiye diziler izleyen, oğlu benim iş yapmadığımı söylediğinde otur kendin yap diyen... Evlendikten çok kısa süre rahmetli oldu
Eyvah hakkaten zor bir durum. Bide zamanında sıkıntılar yasamissiniz belli ki arıza biri. Sık sık gitmeyi ve bazen gelip sizde kalabilecegini ama duzeninizi bozmak istemediginizi anlatın eşinizeslm arkadaşlar,
kk yı sık takip ederdim şuan büyük bir derdim var o nedenle kayıt oldum. 2 ay önce kayınbabamı kaybettik kv yalnız kaldı eşinden maaşda kaldı evi de gayet nezih bir yerde ama ben yalnız yaşayamam diyo başka bişey demiyo bizim yanımıza yerleşmek istiyo. eşimin abisi var ama onlar başka bir şehirde olduğundan onalrın yanına gitmek istemiyo kv 65 yaşında. zamanında çok çektirdi bana çok dominant dediğim dedik bir insan kv ile aramız hiç birzaman tam manasıyla iyi olmadı. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum var. eşime bunu kabul edemeyeceğimi söyledim. ama oda ne yapayım o benm annem mecbur kabul edicez diyo. aslında kv nin evi bize çok yakın ama illaki yanımıza yerleşmek istiyo. şuan eşimle çatışma halindeyiz evde huzur kalmadı. ben daha kabul etmeden kv eşyalarını dağıtmaya başlamış bile. benim bi düzenim var 35 yaşından sonra kv ile nasıl yaşarım.
Hem yaşanması taraftarı değilim deyip hem kvyi istemeyen eclenmesin büyüüük çelişki!
Saygısız düşünmek derken ? Kvyi istemek zorunda mıyım ? Yoo . Annemle aynı evde mutlu mesut yaşarım çünkü kız annelerinin zararı laf sokma çabası fitne fesatlık olmuyo
Ama erkek anneleri beeeen doğurdum otur oğlum dizimin dibine portakal soy gelin ammada uyuşukmuş ha modunda
Yine diyorum herkes kızına kızıda yoksa evine ancak öyle mutlu olur herkes
Aradaki fark şu: Oğlan işe gidiyor, tüm gün evde yaşlı ile kalan kadın oluyor. Eğer kalan kızı ise sorun çıkmıyor ama kalan kişi gelinse sorunlar çıkabiliyor.
Yani oğlu işi bıraksın, annesinin yemeğini, temizliğini yapsın amenna. Oğlan annesi de gelsin kalsın. Ama öyle olmuyor ki
sokakta değil evinde kalsın acındırmaya gerek yok bu şekilde
ayrıca oğluyla beraber yaşamak isteyen de evlendirmesin
anasıyla beraber yaşamak isteyen de evlenmesin