kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

tamam iyi gelin

söylemeyi unuttum kv gece bana diyoki şimdi çıkar giderdim ama seni düşündüğümden gitmiyorum gidersem mustafa seni öldürür diyo

mustafayı al totona sok deseydin .

tövbestağfurullah vallahi çok sinirlendim ,yaaa ,

ama sana birşey diyimmi benım kv de aynı ben tek kalamıyorum diye şimdiden ayak yapıyor , allah kp kv düşürmesin ama ileride aynı sorunlar hepimizi bekliyor , allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.

görümcem aradı kv ona geceki kavgadan bahsetmiş artık ne dediyse daha önce bana hak veren görümce kv tarafına geçmiş. niçin evinde huzursuzluk çıkarıyosun diyo hepimiz yaşlanıcaz çocuklarımıza muhtaç olucaz diye bende annen bize muhtaç değil dedim annem yalnız yaşayamaz diyo ona bişey olursa sorumlusu sen olursun diyo. ozaman bende sen yanına al dedim buraya gelmez diyo. bende eşin ne iş bulsa onu yapıyo düzenli işi yok buraya taşının annenizi yanınıza alın hem onun maaşıda var dedim. sen mi akıl vereceksin bize diyo. senin yüzünden kardeşim millete rezil oluyo diyo. bende o zaman çocuklarımı alır giderim dedim kardeşin annesiyle otursun dedim. sana yakışan bu zaten diyo bi kadını sığdırmadın diyo.

Senin yerinde olsam eşimi evden gönderirdim, annesiyle yaşamasını söylerdim. Masrafları karşılasın yeter anneciğinin yanından ayrılmasın işte ille benle yaşa demiyorum, canıma minnet derdim. Öyle şey olur mu derse de alır çocukları çıkardım kv ile yaşayıp elin kahrına çekeceğime, ailemin yanında gerekirse sürünürüm.

terbiyesiz

Ne kadar akıllı bunlar :) Benim elime geçecekler ki ah ah 35 yılın hıncını alırdım. Keşke böyle biri karşıma çıksa da hayatını zindana çevirsem o ailenin :)

kendi annesine sahip çıkamayan size mi laf ediyor? ne manyaklar var yarabbim
sizin rızanız olmadan bu iş olmaz, anlayamıyorlar galiba. kocanızı gönderin evden annesinin evinde kalsın.
hizmetlerini de görmeyin.

Kayınvalideniz yuvanızı dağıtmak pahasına sizin eve yerleşmeyi kafaya koymuş.
Bir sürü tek başına yaşayan yaşlı insan var.
Bu nasıl bir inattır, başkası olsa gelin beni evde istemiyor deyip gurur yapar ve çekip gider.
Sizi geçtim bari torunlarını düşünüp yuvanızın dağılmasına sebep olmasa.

Son düzenleme:
Ben şunu anladımki siz ne derseniz deyin haksız olacaksınız ve yalnız kalacaksınız çünkü ne eşiniz ne de kayınvalideniz size gram hak vermiyor. Eşinize göre orası eşinizin evi kayınvalidenize göre ise oğlunun evi. Yani size soran yok gibi. Kendinizi yıprattığınızla kalacaksınız.
Zaten normal düşünen bir büyü "güya sizin büyüğünüzmüş ya" bu kadar huzursuzluğa asla dayanmaz evine giderdi. Bence kayınvalideniz geldiğinde konuşmayın, gülmeyin, yatağını açmayın, keyfinize göre davranın. Çağırın ailenizi bu kış sizde kalsın, onlarda konuşsun

evdeyim canım yalnızım ikisi okulda küçük yanımda duvarlara bakarak oturuyorum içimden bişey yapmak gelmiyo. karar veremiyorum hiç birşey kolay değil gitmekte kalmakta

ben çağırsam da ailem gelmez yük olmak istemezler. eğer baba evine dönmezde burada kalırsam ve kv gelirse bende dediğiniz gibi davranmayı düşünüyorum o yokmuş gibi evin içinde hayatıma devam edicem

evdeyim canım yalnızım ikisi okulda küçük yanımda duvarlara bakarak oturuyorum içimden bişey yapmak gelmiyo. karar veremiyorum hiç birşey kolay değil gitmekte kalmakta
asla kolay değil
ama çok üzülüyorum eşiniz nasıl böyle anlayışsız oluyor ?
hele o kadın yani kadını ölümüne istemiyorsunuz kavgalar ediyorsunuz da nasıl hala gelmek istiyor ?
aklım almıyor benım ya
benım kaynanamı düşünüyorum melek kalıyor sizin ki yanında
benım kide öle yönetmeyi falan cok sever ama böyle yapmaz diye tahmin ediyorum aynı durum olsa
ne bileyim bizimkinde gene Allah korkusu var hanı karı koca kavga edıyor dıye Allahtan korkar
ama sızınkınde o yok galiba Allah tan da korkmuyor

siz kavga ederken cocuklar duymadı mı peki?

Ay %100 anlaşsak bile ben evimde çekirdek aile yaşamak isterim eşimle başbaşa rahat davranmak isterim
Hiçbir koşulda istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…