kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Kuzenimin kayınvalidesi yalnız yaşıyor gitmediği kurs, şehir kalmadı şuanda 67 yaşında:) özendiğim hayatı yaşıyor.
Sabah kuran kursuna gidiyor, öğlen takı kursuna. Yaptıgı takıları satıyor. Sürekli şehir şehir geziyor. Eğer insan muhtaç değilse kimseye neden sessizce ölümü beklesin.

Zaten yok öyle bir şey, o söz duygu sömürüsü için ortaya atılan bir şey. Benim babannem 80 yaşında, artık öleyim diye dua ediyor, ama bir düğün olsun doğum olsun, herkesten çok merak ediyor. Kısaca vücut yaşlanıyor da Gönül yaşlanmıyor.

Ewinizde yakınmış birbirinize, neden bu kadar ısrar etmiş sizde kalmaya ?
Tek başına kalmaktan mı korkuyor acaba?
Keşke aranız iyi olsaydı da sizde kalmak istemesi sorun olmasaydı...
Sanırım yapıcak birşey yok

Kv yalnız kalamıyorum olayına hiç masum bakamıyorum konu sahibi aramız hiçbir zaman iyi olmadı diyor. Kv bunu bile kalmayı istemesi hiç hoş değil. İnsanın aklına başka şeyler geliyor. İki kadının anlaşmasının huzur için ne kadar önemli olduğunu bu yaşına kadar öğrenmiştir heralde.
En azından önce gelinini kazanmaya çalışmalıydı.

Kv yi ara ve anne ev ev üstüne olmaz bana güvenerek eşyalarını dağıtma de.

Canim kocasindan maas kalmis o zaman yatili bi kadin tutsun beraber yasasin oda olmadi esra erola iksinç

Evniz 2+1 miş. Kızınız ve oğlunuz var küçüğün cinsiyetini söylemissiniz. Çocukların hepsi aynı odada mı yatıyor. Yaşlarıda küçük sayılmaz ayrı oda lazım onlara. Birde kv gelince nasıl olacak anlamadım.

Ya su siralar tam universitelilerin ferrik ferrik ev aradigi zamanlar. Yasadiginiz sehirde universite yok mu? Alsin yanına bir öğrenci, hem birine faydası dokunur hem kendine arkadas bulur, kaldigi odanin kirasini da alir bir miktar. Baskalarina musallat olmaya gerek yok. Ha üniversiteli bulamazsa bazi kadin dernekleri var mesela zor durumda kalmis kadınlara ev bulmaya çalışıyor gidip gönüllü olabilir, yanina birini davet edebilir.

diyorum kv ye anne seni istemediğimden değil ama herkezin bi düzeni var ev zaten 2+1 seni nerde yatıracam diyorum oturma odasında yatarım diyo. rahat edemezsin diyorum. ben yer aramam nerde olsa yatarım diyo. kafayı yicem
Allah kolaylik versin çok zor gerçekten sessiz sakin bir kadin olsa bir şekilde idare edilir ama kadin istemedigini bildigin halde zorla yerleşmeye calisiyor isin zor gibi eşine de aslında çok yüklenme annesi neticede kim annesine gelme diyebilir ki yapabileceğini tek şey kayinvalidenle acik acil konuş seninle anlasamiyoruz farkli karakterdeyiz ayni evi paylasip birbirimizi uzup kirmayalim de anlamiyorum bu kayonvalideleri iki lokma yemeğimi evimde yiyeyim kimsenin minnetini cekmeyeyim diye niye dusunmuyorlar?

Bence meseleyi eşin açsın ama o açmayacaksa anne bize taşınmayı düşünüyormuşun kabul edersen bize yakın bir ev tutalım benim gelenim gidenim oluyor sen rahat edemezsin senin gelenin gidenin olacak ben rahat edemeyeceğim diye başlasan konuya
Konuşma başlamadıysa tabi
Allah gönlündekini versin hayırlısı ile

Eşi "tabii gel, başımızın üstünde yerin var" demiş. Evleri zaten yakınmış. Aralarında 3 apartman varmış, sık sık gidip geliyorlarmış.

Eşine tamam annen gelsin ama 4+1 ev istiyorum. Ebeveyn banyosu falan olsun. Ebeveyn banyolu odayı annene verir, kızla oğlanların odalarını ayırırız. Madem kira gelirin olacak, daha büyük eve çıkalım de. Hiç olmazsa kendi odası, tuvaleti olsun. Sen o kayınvalideyi kabul edeceksin çünkü...

Çocuklarınızı bu duruma dahil etmeyin daha yaşı küçük böyle sorumluluk almak zorunda değil.ne o öyle gündüz sizde akşam babanede göçebe gibi düzeninden edip psikolojini bozmayın.kaynanadan kurtulmak adına çocuğunuzdan olmayın,en karmaşık yaşlarında,bide yani çocuklarda sevmiyormuş ne mecburiyeti var .çocuğa teklif bile etmeyin,ben olayın bu kısmına takıldım en çok....Eşinizde bitiyordu iş aslında başta taviz vermicekti k.v de mecbur evinde oturup zamanla alışcaktı yalnızlığa ama sanırım artık geç,eşiniz bizde kalabilirsin dedikten sonra iyice kopmuş evinden kadın.aslında k.vyede üzüldüm yalnızlık korkusu kötü bi duurum kadın nerdeyse küvette bile yatarım dlyebilcek kıvama gelmiş düşmanım bile olsa karşım o denli aciz durumda olsa üzülürdüm,ama etme bulma dünyası bir yerde zamanında size çektirmeseydi,kalbinizi kırmasaydı istenmeyen kayınvalide olmazdı.Allah kolaylık versin sizln içinde üzüldüm sıkıntılı sancılı bir durum.

[QUOTE="nebilimben, kayınpeder ölüp de kaynayla yaşamak zorunda kalacağıma kayınpeder öleceğine ben öleyim daha iyi[/QUOTE]

Çook güldüm Allah iyiliğinizi versin

Naap et diren ve kabul etme
Ben gorusmuyorum ama hala evimde mevzulari acilsa kavga hır gür var.
Ve tek tartisma hep onlar yuzunden cikiyo.
Bu yuvalarin uzerine zeballah gibi cökenler, huzur vermeyenler ettiklerini ceksinler.

Ne olur sanki kv bu kadar öcü gibi gözükmese gözümüze (öcüden beterler aslinda)ne olur herseye karismasalar, bizimle beraber yasamak istediklerinde,olur annecigim diyebilsek.
Ama olmuyor iste arkadaşım olmuyor.sebebini bilmiyorum ama olmuyor.ne kadar iyi olursa olsun,sen ne kadar iyi olursan ol,olmuyor...

Bu konuyla birlikte içime bir öküz oturdu sanki daraldım valla! Bir arkadaş demiş ille taşınacaksa büyük bir eve geçmeyi teklif edin diye. Mantıklı ama öylesi bile kurtarmaz yaa Ay bu kadının odası olmayacaksa tüm gün oturma odasında takılacak. Bi özgürce oturamazsınız ne izleyeceğinizden ne pişireceğinize her şeye karışır. Valla kocanız ipinizi çekiyo ama gelecek kiradan alacağı pay tatlı geldi heralde haspam. Ağız tadı olmadıktan sonra.. cahiller!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…