kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Ne olur sanki kv bu kadar öcü gibi gözükmese gözümüze (öcüden beterler aslinda)ne olur herseye karismasalar, bizimle beraber yasamak istediklerinde,olur annecigim diyebilsek.
Ama olmuyor iste arkadaşım olmuyor.sebebini bilmiyorum ama olmuyor.ne kadar iyi olursa olsun,sen ne kadar iyi olursan ol,olmuyor...
ogullAri yuzunden olmasin anasini gorunce havalara girip kaparacaklarindan ayrica ezilen buzulen bir kosede icine goz yaslarini akitan kadinin buna kvsinin sahit oldugunu gormek istememesi olabilir mi kv ler evlendirip gelinin sirtina ogullarini atar ceken ceksin cekmiyorsa gitsin der

slm arkadaşlar,
kk yı sık takip ederdim şuan büyük bir derdim var o nedenle kayıt oldum. 2 ay önce kayınbabamı kaybettik kv yalnız kaldı eşinden maaşda kaldı evi de gayet nezih bir yerde ama ben yalnız yaşayamam diyo başka bişey demiyo bizim yanımıza yerleşmek istiyo. eşimin abisi var ama onlar başka bir şehirde olduğundan onalrın yanına gitmek istemiyo kv 65 yaşında. zamanında çok çektirdi bana çok dominant dediğim dedik bir insan kv ile aramız hiç birzaman tam manasıyla iyi olmadı. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum var. eşime bunu kabul edemeyeceğimi söyledim. ama oda ne yapayım o benm annem mecbur kabul edicez diyo. aslında kv nin evi bize çok yakın ama illaki yanımıza yerleşmek istiyo. şuan eşimle çatışma halindeyiz evde huzur kalmadı. ben daha kabul etmeden kv eşyalarını dağıtmaya başlamış bile. benim bi düzenim var 35 yaşından sonra kv ile nasıl yaşarım.
benim abimde bekar ve evlense ayrı yaşamak gibi bir seçenek yok üzülüyorum sadece çünkü annemin maaşı bir evi çekip çevirecek düzeyde değil öyle olsa bile tek yaşayamaz yani umarım kimse üzülmez ne siz ne kaynananız birgün Allah nasip ederse hepimiz yaşlanacağız nasıl olur bilemiyor insan...

ogullAri yuzunden olmasin anasini gorunce havalara girip kaparacaklarindan ayrica ezilen buzulen bir kosede icine goz yaslarini akitan kadinin buna kvsinin sahit oldugunu gormek istememesi olabilir mi kv ler evlendirip gelinin sirtina ogullarini atar ceken ceksin cekmiyorsa gitsin der
Evet aynen öyle,erkeklerin dengeyi kurmasi gerekiyor,ama bir çoğu dengesiz.sanirim bu yuzdende imkansiz.
Gelin kv istemiyor,cunku kv denin yetiştirdigi,hatta yetistiremedigi oğlu yuzunden:)
Annesinin eve gelmesini istiyor,sebebi elalem ne der,anasina bakmadi derler diye:)bir garip bu dunya...

benim abimde bekar ve evlense ayrı yaşamak gibi bir seçenek yok üzülüyorum sadece çünkü annemin maaşı bir evi çekip çevirecek düzeyde değil öyle olsa bile tek yaşayamaz yani umarım kimse üzülmez ne siz ne kaynananız birgün Allah nasip ederse hepimiz yaşlanacağız nasıl olur bilemiyor insan...
Herkesin kendi evi olmali arkadaşım.abine yakin otursun gitsin gelsin.abin eksigin varmi anne diye sorsun.ama ayni ev anneniz icinde gelin içinde cok zor.

Herkesin kendi evi olmali arkadaşım.abine yakin otursun gitsin gelsin.abin eksigin varmi anne diye sorsun.ama ayni ev anneniz icinde gelin içinde cok zor.
evimiz yok aldığı 700 lira maaş bazı insanlar gerçekten tek yaşayamaz annem gidip bir kilo birşey almayı beceremez insan yakını olmayınca bilemiyor gerçekten abim bu sebepten bekar çok fedakar...

Benim kvdenin mevzusuda kp olmeden geciyor yok olurse ne olur biter diyerek. Esim evin tek oglu, bir gorumcem var o da ikinci esiyle suands bosanma asamasinda...

Kvnin emekli maasi kendine ait evi var. Kp 71 yasinda. Esim babam olurse annemi yanima aliriz diyor ama pek sicak bakmasamda annesi oldugu icin bir sey diyemiyorum. Cunku ayni durumda kendi annemin olmasi geliyor aklima ve benim annemin emekli maasida yok.

Konuyu sıkı takipteyim.

Nasıl olacak anneniz baştan sevdirecek kendini.Oğlundan kıskanmayacak.Konu sahibinin kv si anlayışlı olmuş olsaydı,zamanında canını yakmasaydı zaten bu kadar karşı çıkmazdı evi küçük olsa da.İnşallah annenizle ,abinizin eşi iyi anlaşır.

Nasıl olacak anneniz baştan sevdirecek kendini.Oğlundan kıskanmayacak.Konu sahibinin kv si anlayışlı olmuş olsaydı,zamanında canını yakmasaydı zaten bu kadar karşı çıkmazdı evi küçük olsa da.İnşallah annenizle ,abinizin eşi iyi anlaşır.
Benim en çok dua ettiğim şeylerden biri bu umarım gerçekten iyi anlaşırlar annemin kıskanacağını düşünmüyorum elinden gelenin hep fazlasını yapar annem esirgemez.

üç çocukla baba evinde yaşamak zor haklısınız ama allah ne verdiyse kayınvalideyle yaşamak daha zor bana göre. Asla kabul etmeyin. Kaldıki yakınmışsınız.korkacak ne var bende onu anlamıyorum 29 yaşında eşimi kaybettim, birgün bile başkasının evinde kalmadım, hayat bu alışacak.kocaman insan nesinden korkuyormuş.bahane. Lütfen kabul etmeyin.ömrünüzü boşa harcamayın.

Benim en çok dua ettiğim şeylerden biri bu umarım gerçekten iyi anlaşırlar annemin kıskanacağını düşünmüyorum elinden gelenin hep fazlasını yapar annem esirgemez.
Bizler kızları olarak öyle düşünüyoruz da önemli olan gelinin ne düşündüğü.Mesela bizim için geçimsiz olan kv ,görümcemize göre çok anlayışlı olabiliyor .

Bide hep gelinden taraf olacak.gelini ezdirmicek gerekirse oğluna kizacak.geline laf ettirmicek.o zaman hic bir sorun kalmaz.zaten kadin milleti çabuk inanir sevildigine:)bir şöyle kaynana bulamadim:)hayali kaynana:)

Bizler kızları olarak öyle düşünüyoruz da önemli olan gelinin ne düşündüğü.Mesela bizim için geçimsiz olan kv ,görümcemize göre çok anlayışlı olabiliyor .
bende yeni evliyim konularım oldu malasef ki sıkıntılar yaşadım bir abimde evli ve ben annemin huyunu bilerek söylüyorum ki huyuna göre çok iyi bir kaynana.eşimin ailesi benimki gibi değil çok garipsiyorum...Zor ya hesap yapmamak,samimi olmak ve vicdanlı hareket etmek lazım.Benim annem bana anlayışlı değil ama yengeme çok iyi davranır karışık işler keşke gelip bizimle yaşasa ama abim asla bırakmaz hayırlısı ya...

Bide hep gelinden taraf olacak.gelini ezdirmicek gerekirse oğluna kizacak.geline laf ettirmicek.o zaman hic bir sorun kalmaz.zaten kadin milleti çabuk inanir sevildigine:)bir şöyle kaynana bulamadim:)hayali kaynana:)
abim kadar iyi biri olsa yürür bu iş onun kadar merhametli olsa yeter sanki

Belki kayınvalide ile ilk kez birlikte oturacak olsalar biz de ev ev üstüne olmaz ama hani bi şans ver vs derdik merhamet ederdik elbette ama konu sahibi 2yıl birlikte oturdukları süreçte intiharın eşiğine geldiğinden bahsetti. Psikoloji bozan kaynanalara geçit yok!En Büyük KK:duduk:

X