- 9 Kasım 2021
- 683
- 1.277
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #3.201
Birlikte çok çılgın bir hayat yaşayacağınız kesinslm arkadaşlar,
kk yı sık takip ederdim şuan büyük bir derdim var o nedenle kayıt oldum. 2 ay önce kayınbabamı kaybettik kv yalnız kaldı eşinden maaşda kaldı evi de gayet nezih bir yerde ama ben yalnız yaşayamam diyo başka bişey demiyo bizim yanımıza yerleşmek istiyo. eşimin abisi var ama onlar başka bir şehirde olduğundan onalrın yanına gitmek istemiyo kv 65 yaşında. zamanında çok çektirdi bana çok dominant dediğim dedik bir insan kv ile aramız hiç birzaman tam manasıyla iyi olmadı. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum var. eşime bunu kabul edemeyeceğimi söyledim. ama oda ne yapayım o benm annem mecbur kabul edicez diyo. aslında kv nin evi bize çok yakın ama illaki yanımıza yerleşmek istiyo. şuan eşimle çatışma halindeyiz evde huzur kalmadı. ben daha kabul etmeden kv eşyalarını dağıtmaya başlamış bile. benim bi düzenim var 35 yaşından sonra kv ile nasıl yaşarım.
Demi , dizi tadında ,olaylar hızlı gelisiyorduZeynep dönse keşke
Kaliteliydi fake konusu
Zeynep dönse keşke
Kaliteliydi fake konusu
Adminhayırlı günler arkadaşlar.
bugüne kadar destek oldunuz derdimi derdiniz saydınız hepinizden allah razı olsun. ama ben artık konum kapatılsın istiyorum. çünkü yüreğinize şüpheler düşmüş. babam ozaman bitane kızım var derken bana verdiği değeri belirtmek istemişti. elbette kardeşimide babama sorsanız bitanecik kızım diye sever. hepiniz allaha emanet olun. bir aydır ben anlattım siz dinlediniz. zaman ayırdınız. hakkınızı helal edin. hoşca kalın.
Mune hanım konumun kapatılmasını rica ediyorum.
Fake evet sayfalarca uyuttu biziKonu fake mi. Detayli bakamadim daha.
Koltuk yakan Zeynep miydi bu akdkdkdZeynep dönse keşke
Kaliteliydi fake konusu
EvetKoltuk yakan Zeynep miydi bu akdkdkd
Zaten üst üstesiniz daha ne istiyormuş? Acaba kiraya falan vermek mi istedi kendi evini? Ne bileyim, etrafta gördü canı mı istedi ?Benim kv aynı binada olmamıza rağmen bize yerleşmek istedi.5 ay bizde yattı kalktı.Ben cinnet getirme noktasına geldim.Tavrimi koydum esim de konuştu.8 yıldan sonra olmaz anne .Senin düzenin yediğin içtiğin gelenin gidenin farklı bizim ki gördüğün gibi farklı uyum sağlayamiyorsunuz eşimle de.Zaten bi üst kattasin hep beraberiz.Evinde ziyaret edelim biz seni sen de bizi demiş.O da zaten ben de farkındaydim ama nasıl yalnız yaşayacağım falan demiş.Duygu sömürüsü yapmaya çalışmış.Yalniz değilsin biz varız.35 yıllık komşuların akrabaların hepsi burada.Evliligim zarar görüyor benim mutsuz olmamı ister misin falan demiş.Istemeye istemeye razi oldu.Ben tepkimi koydum esim de mesafesini.2 yıl oldu alıştı mecbur ne yapacak.Bu şekilde yapmasaydik yüzde yüz ayrılmış olurduk eşimle.Esinizi ikna etmeniz lazım.Sizi kaybetme korkusunu hissetmesi lazım.Asla olmaz olmuyor ev ev üstüne.Anlasamadiginiz kv ile hiç olmaz.
214 sayfa konu be. 184 mesajı var sadece bu konuda Zeynep'in. Forumdaki toplam mesajı 202 zaten. Böyle hayatsızlık görmedim. Gitsin roman yazsın, harcanmış forumlarda.
Fake evet sayfalarca uyuttu bizi
Allahını seven özet geçsin neymiş neymişKoltuk yakan Zeynep miydi bu akdkdkd
Asla kabul etme. İnsanlar çok bencil hep kendi hayatları kv denin yanına kaynanası yerleşti mi hayatta herkesin geçmesi gereken yollar var kendileri çocuklarını istedikleri gibi büyütüyor sonra senin hayatını hiçe sayıp bir de senin düzenini bozuyorslm arkadaşlar,
kk yı sık takip ederdim şuan büyük bir derdim var o nedenle kayıt oldum. 2 ay önce kayınbabamı kaybettik kv yalnız kaldı eşinden maaşda kaldı evi de gayet nezih bir yerde ama ben yalnız yaşayamam diyo başka bişey demiyo bizim yanımıza yerleşmek istiyo. eşimin abisi var ama onlar başka bir şehirde olduğundan onalrın yanına gitmek istemiyo kv 65 yaşında. zamanında çok çektirdi bana çok dominant dediğim dedik bir insan kv ile aramız hiç birzaman tam manasıyla iyi olmadı. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum var. eşime bunu kabul edemeyeceğimi söyledim. ama oda ne yapayım o benm annem mecbur kabul edicez diyo. aslında kv nin evi bize çok yakın ama illaki yanımıza yerleşmek istiyo. şuan eşimle çatışma halindeyiz evde huzur kalmadı. ben daha kabul etmeden kv eşyalarını dağıtmaya başlamış bile. benim bi düzenim var 35 yaşından sonra kv ile nasıl yaşarım.
eşime bunu söyledim yuvamız dağılsınmı istiyorsun dedim. oda bana milletten utan diyo bi annelerine bakamadılarda boşandılar diye arkamızdan konuşurlar diyo ama umrumda
Kaynanası ölmüş, bi de koltuk yakmış onu biliyom sadece. Ama milleti amma yemiş zamanında.Allahını seven özet geçsin neymiş neymiş
3k yazilmisZeynep dönse keşke
Kaliteliydi fake konusu