kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Birlikte çok çılgın bir hayat yaşayacağınız kesin

Ay bu konuyu görünce çok tuhaf hissettim. O zamanlar üye değildim buraya ama bu konuyu nasıl takip etmistim gece gündüz. Yeni mesaj gelmismi diye durup durup kontrol ediyordum. O zamanlar benimde hayatımda herşey berbat haldeydi. Kaç sene geçmiş üstünden.

Benim kv aynı binada olmamıza rağmen bize yerleşmek istedi.5 ay bizde yattı kalktı.Ben cinnet getirme noktasına geldim.Tavrimi koydum esim de konuştu.8 yıldan sonra olmaz anne .Senin düzenin yediğin içtiğin gelenin gidenin farklı bizim ki gördüğün gibi farklı uyum sağlayamiyorsunuz eşimle de.Zaten bi üst kattasin hep beraberiz.Evinde ziyaret edelim biz seni sen de bizi demiş.O da zaten ben de farkındaydim ama nasıl yalnız yaşayacağım falan demiş.Duygu sömürüsü yapmaya çalışmış.Yalniz değilsin biz varız.35 yıllık komşuların akrabaların hepsi burada.Evliligim zarar görüyor benim mutsuz olmamı ister misin falan demiş.Istemeye istemeye razi oldu.Ben tepkimi koydum esim de mesafesini.2 yıl oldu alıştı mecbur ne yapacak.Bu şekilde yapmasaydik yüzde yüz ayrılmış olurduk eşimle.Esinizi ikna etmeniz lazım.Sizi kaybetme korkusunu hissetmesi lazım.Asla olmaz olmuyor ev ev üstüne.Anlasamadiginiz kv ile hiç olmaz.

6 yıl önceki konu niye hortlatiliyor ki? Fake olduğunu nasil anladiniz? Ben sadece konu sahibinin profilinden onun yazdığı mesajlari okudum . Her sey cok hizli ilerlediği icin mi fake deniyor?
Admin Mune 6 yıl önce konunun kapatılmasını istemiş zaten konu sahibi

Zaten üst üstesiniz daha ne istiyormuş? Acaba kiraya falan vermek mi istedi kendi evini? Ne bileyim, etrafta gördü canı mı istedi ?

Asla kabul etme. İnsanlar çok bencil hep kendi hayatları kv denin yanına kaynanası yerleşti mi hayatta herkesin geçmesi gereken yollar var kendileri çocuklarını istedikleri gibi büyütüyor sonra senin hayatını hiçe sayıp bir de senin düzenini bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…