Yanlış okumadıysam 1 ay içinde olanlar olmuş. Bugün yazılanları da okuyacağım. Sadece konu sahibinin mesajlarını okudum. Beğenmedime basmamak için zor dayandım. Herkes de kadına hak vermiş. Ben herkeste suç da buldum.
Kayınbabası ölmüş. Kaynanası küçüklüğünden beri tek kalamıyormuş. Bu da konu sahibinin evine gidip gelmeye başlamış. Eskiden de 2 sene mi ne beraber yaşamışlar ve kadın baskın olduğundan birbirinine giriyorlarmış. Gelin ve damatlara üvey evlat muamelesi de yapıyormuş kaynana.
Sonraa, konu sahibi kaynanayı istememiş. Kocası ben napayım, annem kalamaz demiş. Gelip oturma odasındaki kanepede yatmış kaynana geceleri. Konu sahibi ya annen ya ben demiş. Kocası annemi bırakamam demiş. Eşini de seviyormuş. Sonra konu sahibi baba evine 3 çocuğuyla gitmiş. Geçici sözde. Haber geliyormuş ki birkaç gün sonra kaynana kalp krizi geçirmiş. Sonra da vefat edince eşi perişan olmuş. Konu sahibine soğuk davranmış eşi. Adam kötüyken çocuğunu terslemiş, artık çocukları görmek istememiş, soğumuş. Konu sahibi de darlamaya devam etmiş eşini. Birkaç gün sonra eve gitmiş ve eşi kapıyı açmamış. İçeriden yanık kokusu gelince polis vs gelmiş, kapı kırılmış. Sadece annesinin yattığı kanepe yanmış. Dooğru hastaneye götürülmüş eşi. Eşi berbat haldeyken bir de hala boşanma davası diyor. Hemen anlaşıp boşanmışlar. Benimle soğuk konuşuyordu diyor. Aklı başında değilken eşi nasıl mahkemeye çıkarılır, orası ayrı. 11de başlamış mahkeme ve 12de bitmiş, 1saatte boşanmışlar. Eşi memur olduğundan farklı şehre tayin istemiş.
Bu olayları birkaç aya yaysa inanılır ama bu olaylar 1 ay bile olmadan yaşanıyor. Kadın hala ben eşimden daha kötü haldeyim, evim de evim diyor. Kanepe yanınca evinden soğudu. Bu arada evde eşya yansa, birkaç dkda evi sarar. Bu evde ise kanepe hariç her şey yangın kalkanıyla kaplı. O yüzden inandırıcılık 4/10. Fazla puan verdim yine de.