- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 33
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #3.181
Çünkü bu yaştan sonra kendi yemekle falan uğraşmayacak sana baktıracak kendini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çünkü bu yaştan sonra kendi yemekle falan uğraşmayacak sana baktıracak kendini
Sbdhhahda an beni an
Bide cevap yazdım ya :) teşekkür ederimKonu fake ...
sakın kabul etmeyin ve duruşunuzdan ödün vermeyin.Parası varmış birazda siz destek olun yanına yartılı bi kadın tutun,hem evin işini yapar hem ona arkadaşlık yapar sizde bir süre sık sık gidersiniz mutlu mesut yaşarsınız.kocanız tabiki annesini sokakta bırakamaz ama evini dağıtmayın sakın.slm arkadaşlar,
kk yı sık takip ederdim şuan büyük bir derdim var o nedenle kayıt oldum. 2 ay önce kayınbabamı kaybettik kv yalnız kaldı eşinden maaşda kaldı evi de gayet nezih bir yerde ama ben yalnız yaşayamam diyo başka bişey demiyo bizim yanımıza yerleşmek istiyo. eşimin abisi var ama onlar başka bir şehirde olduğundan onalrın yanına gitmek istemiyo kv 65 yaşında. zamanında çok çektirdi bana çok dominant dediğim dedik bir insan kv ile aramız hiç birzaman tam manasıyla iyi olmadı. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum var. eşime bunu kabul edemeyeceğimi söyledim. ama oda ne yapayım o benm annem mecbur kabul edicez diyo. aslında kv nin evi bize çok yakın ama illaki yanımıza yerleşmek istiyo. şuan eşimle çatışma halindeyiz evde huzur kalmadı. ben daha kabul etmeden kv eşyalarını dağıtmaya başlamış bile. benim bi düzenim var 35 yaşından sonra kv ile nasıl yaşarım.
Bide cevap yazdım ya :) teşekkür ederim
sakın kabul etmeyin ve duruşunuzdan ödün vermeyin.Parası varmış birazda siz destek olun yanına yartılı bi kadın tutun,hem evin işini yapar hem ona arkadaşlık yapar sizde bir süre sık sık gidersiniz mutlu mesut yaşarsınız.kocanız tabiki annesini sokakta bırakamaz ama evini dağıtmayın sakın.
Rica ederim hayal ürünüydü zaten konuda:))
Konu fake haberiniz olsun:))
Bi tane kv bizde yasayacak diye konuya 320 sayfa ne yazıldı???
Ve fake nası yaa? Neden ??
Neler yazılmadı ki konuya.
Nedeni sadece hayal dünyası olan bir vakaydı.
ay çok güldüm ya kayınpeder öleceğine ben öleyim yazmana allah iyiliğini versinne oluyormuş kayınpeder ölünce ? evi var maaşı var daha ne evde kurt mu kapıyor ?
bence eşinizle huzursuz olmayın gidin kaynanızla konusun, bana sordun mu hiç deyin, bu kadar sene ayrı yaşayıp sonradan birleşmek çok kötü ya
seni yalnız bırakmayız gider geliriz sen de gelirsin ama berbaer olmaz deyin açıkca söyleyin
ay böle bir şey düşmanımın başına vermesin allah, kayınpeder ölüp de kaynayla yaşamak zorunda kalacağıma kayınpeder öleceğine ben öleyim daha iyi
Ay hayret yaa...sebep???
Konunun fake oldugunu cakan ilk mesaj bu herhalde? 139. Sayfada. kim bilir simdi de ne fake konular donuyordurValla pat diye koca da giderse
Bir kahraman da çıkıp fake len bu konu der herhalde :d