- 20 Ocak 2010
- 45.178
- 152.820
- 43
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #3.161
Ben bu konuyu o zamanlar okumaya başladım ama gariplikler vardı. Yalnız o kadar savunanlar vardi ki, olumsuz bir mesaj yazarken vaz geçmiştim. Takibi de bıraktım.
Hee diğer nikiyle açtığı konu da haklı olduğumu görmüştü zaten.
Herkesi iyi ya da kötü şekilde etkilemiş bir konu,zaman zaman dillendiriliyor ve ortaya çıkıyor .bu konu neden 317 sayfa :O
Herkesi iyi ya da kötü şekilde etkilemiş bir konu,zaman zaman dillendiriliyor ve ortaya çıkıyor .
Canımya kızına bunu yapma sevmiyormuş insan sevmedigi birinin yanında nasıl kalır senin istemedigin bir şeyi evladına sakın yapma kızın bu tramvayı nasıl atsın üstünden sonuna kadar haklısın dik dur ama eşineen büyüğüm 10 yaşında kız çocuğu ama çocuklar babannelerini sevmiyorlar kızım kalmaz. ama bi deneyebilirim bunu
Konu sahte.Canımya kızına bunu yapma sevmiyormuş insan sevmedigi birinin yanında nasıl kalır senin istemedigin bir şeyi evladına sakın yapma kızın bu tramvayı nasıl atsın üstünden sonuna kadar haklısın dik dur ama eşine
Altlı üstlü oturun varlığınızı hissetsin ama herkesin hakimiyet alanı yuvası ayrı olsunslm arkadaşlar,
kk yı sık takip ederdim şuan büyük bir derdim var o nedenle kayıt oldum. 2 ay önce kayınbabamı kaybettik kv yalnız kaldı eşinden maaşda kaldı evi de gayet nezih bir yerde ama ben yalnız yaşayamam diyo başka bişey demiyo bizim yanımıza yerleşmek istiyo. eşimin abisi var ama onlar başka bir şehirde olduğundan onalrın yanına gitmek istemiyo kv 65 yaşında. zamanında çok çektirdi bana çok dominant dediğim dedik bir insan kv ile aramız hiç birzaman tam manasıyla iyi olmadı. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum var. eşime bunu kabul edemeyeceğimi söyledim. ama oda ne yapayım o benm annem mecbur kabul edicez diyo. aslında kv nin evi bize çok yakın ama illaki yanımıza yerleşmek istiyo. şuan eşimle çatışma halindeyiz evde huzur kalmadı. ben daha kabul etmeden kv eşyalarını dağıtmaya başlamış bile. benim bi düzenim var 35 yaşından sonra kv ile nasıl yaşarım.
Cbsnxbns gulmeeee !
Katılıyorum ben kendi annemle de kv ile de aynı evde yaşamak istemem aynı binadan yada yakindan ev tutar göz kulak olurumeğer aynı durum kendi annemin başına gelse ona evime yakın bir yerde ev tutardım. ama bunu kv ye kabul ettiremiyorum