-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #3.221
Konu sahibi bu konusunu kapattirdiktan sonra başka bir üyelik alıp yeni konu açmış.Adminler anlamislar iki hesabında aynı kişiye ait olduğunu. O konusunda da kayınvalidesinden şikayet ediyordu. Admin de senin kayınvaliden ölmemişmiydi diye mesaj atmıştı6 yıl önceki konu niye hortlatiliyor ki? Fake olduğunu nasil anladiniz? Ben sadece konu sahibinin profilinden onun yazdığı mesajlari okudum . Her sey cok hizli ilerlediği icin mi fake deniyor?
Admin @Mune 6 yıl önce konunun kapatılmasını istemiş zaten konu sahibi
Zeynep zamaninda kayınvalidesiyle aynı evde yaşayan çileli bir gelin.Allahını seven özet geçsin neymiş neymiş
Yanlış okumadıysam 1 ay içinde olanlar olmuş. Bugün yazılanları da okuyacağım. Sadece konu sahibinin mesajlarını okudum. Beğenmedime basmamak için zor dayandım. Herkes de kadına hak vermiş. Ben herkeste suç da buldum.Allahını seven özet geçsin neymiş neymiş
Zeynep zamaninda kayınvalidesiyle aynı evde yaşayan çileli bir gelin.
Çok çekmiş, hatta kocası balkonda ağladığı bir gün kafasında saksı kırmış.
Sonra evleri ayırmışlar.
Yıllar sonra kayınpeder ölünce kayınvalide ben tek yaşayamam sizin yanınıza yerlescem demiş.
Zeynep kocasına istemediğini söylemiş ama nafile.
Zeynep kayınvalidesinden kurtulma mücadelesi verirken kadıncagız zınk diye ölmüş.
Zeynep kocasına beni suçluyor musun diye sorunca adam önce hayır senin bir suçun yok desede sonra boşanmak istemiş.
Psikolojisi bozulduğu için evin içinde kanepe yakmış.
Zeynep üç çocuğuyla boşanmış.
Sonra yeni bir eve taşınmış.
Tam iş bulmaya çalışırken konusunun fake olduğu ortaya çıkmış.
Yanlış okumadıysam 1 ay içinde olanlar olmuş. Bugün yazılanları da okuyacağım. Sadece konu sahibinin mesajlarını okudum. Beğenmedime basmamak için zor dayandım. Herkes de kadına hak vermiş. Ben herkeste suç da buldum.
Kayınbabası ölmüş. Kaynanası küçüklüğünden beri tek kalamıyormuş. Bu da konu sahibinin evine gidip gelmeye başlamış. Eskiden de 2 sene mi ne beraber yaşamışlar ve kadın baskın olduğundan birbirinine giriyorlarmış. Gelin ve damatlara üvey evlat muamelesi de yapıyormuş kaynana.
Sonraa, konu sahibi kaynanayı istememiş. Kocası ben napayım, annem kalamaz demiş. Gelip oturma odasındaki kanepede yatmış kaynana geceleri. Konu sahibi ya annen ya ben demiş. Kocası annemi bırakamam demiş. Eşini de seviyormuş. Sonra konu sahibi baba evine 3 çocuğuyla gitmiş. Geçici sözde. Haber geliyormuş ki birkaç gün sonra kaynana kalp krizi geçirmiş. Sonra da vefat edince eşi perişan olmuş. Konu sahibine soğuk davranmış eşi. Adam kötüyken çocuğunu terslemiş, artık çocukları görmek istememiş, soğumuş. Konu sahibi de darlamaya devam etmiş eşini. Birkaç gün sonra eve gitmiş ve eşi kapıyı açmamış. İçeriden yanık kokusu gelince polis vs gelmiş, kapı kırılmış. Sadece annesinin yattığı kanepe yanmış. Dooğru hastaneye götürülmüş eşi. Eşi berbat haldeyken bir de hala boşanma davası diyor. Hemen anlaşıp boşanmışlar. Benimle soğuk konuşuyordu diyor. Aklı başında değilken eşi nasıl mahkemeye çıkarılır, orası ayrı. 11de başlamış mahkeme ve 12de bitmiş, 1saatte boşanmışlar. Eşi memur olduğundan farklı şehre tayin istemiş.
Bu olayları birkaç aya yaysa inanılır ama bu olaylar 1 ay bile olmadan yaşanıyor. Kadın hala ben eşimden daha kötü haldeyim, evim de evim diyor. Kanepe yanınca evinden soğudu. Bu arada evde eşya yansa, birkaç dkda evi sarar. Bu evde ise kanepe hariç her şey yangın kalkanıyla kaplı. O yüzden inandırıcılık 4/10. Fazla puan verdim yine de.
Senin bilgilerin daha taze ama ben aklımda kaldığı kadarıyla yazabildimBenimki geniş özet, sonuç ve tartışma olmuş
Sırlar dünyası mübarek, evde tek yanan rahmetli cadı kaynananın yattığı kanepe, diğer eşyalara is bile bulaşmıyor skdkdk. Paranormal activity.Yanlış okumadıysam 1 ay içinde olanlar olmuş. Bugün yazılanları da okuyacağım. Sadece konu sahibinin mesajlarını okudum. Beğenmedime basmamak için zor dayandım. Herkes de kadına hak vermiş. Ben herkeste suç da buldum.
Kayınbabası ölmüş. Kaynanası küçüklüğünden beri tek kalamıyormuş. Bu da konu sahibinin evine gidip gelmeye başlamış. Eskiden de 2 sene mi ne beraber yaşamışlar ve kadın baskın olduğundan birbirinine giriyorlarmış. Gelin ve damatlara üvey evlat muamelesi de yapıyormuş kaynana.
Sonraa, konu sahibi kaynanayı istememiş. Kocası ben napayım, annem kalamaz demiş. Gelip oturma odasındaki kanepede yatmış kaynana geceleri. Konu sahibi ya annen ya ben demiş. Kocası annemi bırakamam demiş. Eşini de seviyormuş. Sonra konu sahibi baba evine 3 çocuğuyla gitmiş. Geçici sözde. Haber geliyormuş ki birkaç gün sonra kaynana kalp krizi geçirmiş. Sonra da vefat edince eşi perişan olmuş. Konu sahibine soğuk davranmış eşi. Adam kötüyken çocuğunu terslemiş, artık çocukları görmek istememiş, soğumuş. Konu sahibi de darlamaya devam etmiş eşini. Birkaç gün sonra eve gitmiş ve eşi kapıyı açmamış. İçeriden yanık kokusu gelince polis vs gelmiş, kapı kırılmış. Sadece annesinin yattığı kanepe yanmış. Dooğru hastaneye götürülmüş eşi. Eşi berbat haldeyken bir de hala boşanma davası diyor. Hemen anlaşıp boşanmışlar. Benimle soğuk konuşuyordu diyor. Aklı başında değilken eşi nasıl mahkemeye çıkarılır, orası ayrı. 11de başlamış mahkeme ve 12de bitmiş, 1saatte boşanmışlar. Eşi memur olduğundan farklı şehre tayin istemiş.
Bu olayları birkaç aya yaysa inanılır ama bu olaylar 1 ay bile olmadan yaşanıyor. Kadın hala ben eşimden daha kötü haldeyim, evim de evim diyor. Kanepe yanınca evinden soğudu. Bu arada evde eşya yansa, birkaç dkda evi sarar. Bu evde ise kanepe hariç her şey yangın kalkanıyla kaplı. O yüzden inandırıcılık 4/10. Fazla puan verdim yine de.
Meşhur koltuk yakan Zeynep bu muymuş?
Hiç vermedin ismini gerçekten şuvan.he birde ismimi vermek istemediğim bazı arkadaşlar bize kızıyordu inanmıyoruz diye
edit: pardon üstte birini etiketlemişim
Boşanması çok hızlı oldu. İnsanlar bugün karar verip 1 haftada nasıl boşandın, nasıl sıra aldın dediler. Sanırım küçük bir il ya da ilçede yaşıyorum, hemen gün verildi gibi bir şey dedi. O ilde yaşayan biri de mümkün olmadığını söyleyince patladı3k yazilmis
Fake olduğu nasıl ortaya cikti?
Net olarak istemediginizi bildinin. Illa tasinirsa da esyalarinizi toplayin kv nin bosalttigi eve gecin:)) cidden net olun kesinlikle acaba olur mu demeyin. Dayimin esi bu sekilde ninemle yasadi 10 yil. Psikolojik olarak coktü hatta hastanede kaldi aylarca o derece. Doktor kesin tedavisi yok demis elektrik akimi gibi bitsey deniyorlarmiş şuanslm arkadaşlar,
kk yı sık takip ederdim şuan büyük bir derdim var o nedenle kayıt oldum. 2 ay önce kayınbabamı kaybettik kv yalnız kaldı eşinden maaşda kaldı evi de gayet nezih bir yerde ama ben yalnız yaşayamam diyo başka bişey demiyo bizim yanımıza yerleşmek istiyo. eşimin abisi var ama onlar başka bir şehirde olduğundan onalrın yanına gitmek istemiyo kv 65 yaşında. zamanında çok çektirdi bana çok dominant dediğim dedik bir insan kv ile aramız hiç birzaman tam manasıyla iyi olmadı. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum var. eşime bunu kabul edemeyeceğimi söyledim. ama oda ne yapayım o benm annem mecbur kabul edicez diyo. aslında kv nin evi bize çok yakın ama illaki yanımıza yerleşmek istiyo. şuan eşimle çatışma halindeyiz evde huzur kalmadı. ben daha kabul etmeden kv eşyalarını dağıtmaya başlamış bile. benim bi düzenim var 35 yaşından sonra kv ile nasıl yaşarım.
Diğer hesabın adı neydi? İşsiz gibi oradaki mesajları da okuyayımMeşhur koltuk yakan Zeynep bu muymuş?
Ölmüş kv zaten, sözde tabii ki.Net olarak istemediginizi bildinin. Illa tasinirsa da esyalarinizi toplayin kv nin bosalttigi eve gecin:)) cidden net olun kesinlikle acaba olur mu demeyin. Dayimin esi bu sekilde ninemle yasadi 10 yil. Psikolojik olarak coktü hatta hastanede kaldi aylarca o derece. Doktor kesin tedavisi yok demis elektrik akimi gibi bitsey deniyorlarmiş şuan
Zeynep bacımıza yetişemedim ben, namını sonradan duydumDiğer hesabın adı neydi? İşsiz gibi oradaki mesajları da okuyayım
Once ozet icin tesekkur ederimYanlış okumadıysam 1 ay içinde olanlar olmuş. Bugün yazılanları da okuyacağım. Sadece konu sahibinin mesajlarını okudum. Beğenmedime basmamak için zor dayandım. Herkes de kadına hak vermiş. Ben herkeste suç da buldum.
Burdan biri aynı sehirdeydi, o kv ölüm tarihini deyince bakti ölüm kayıtlarına kadin yoktu ölen, birde herke yazarken saygiyla zeynep hanım diyorduÖlmüş kv zaten, sözde tabii ki.
Biliyorum o konuyu. Çoğu üye fake olduğunu söylemişti. Konu bir gazetede çıkmıştı sonra. Konu sahibide o gazete haberi yüzünden çok zor durumda kaldığını söyleyip üyeliğini iptal ettirmişti. Sonu belirsiz bir konu yani.Arkadaşlar zeynep i boşverin şimdi.Madem eski konu hortlama saatindeyiz . Günlerdir aklıma gelen bir üye var.Hani 7 aylık hamileydi kocası evden ise isten ev bir adamdı.Bir gün arabada trafikteyken kocasının arabasını görüyor. Sonra cafe gibi bir yerde bir kızla başbaşa gördü.Orda yüzüğü çıkarıp vermişti. Ne oldu o uye bir daha hiç yazmadı.Eskiler hatırlar büyük ihtimal.Gunlerdir kafamı meşgul ediyor.Aslinda 1mb yer kalmadı içeride ama bulmam lazım o hikayenin sonunu.Hbadi bakalim bir beyin fırtınası yapalim