kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Arkadaşlar aynı IP no diye aynı kişi farklı üyelik alıyor sanılmasın öyle bir durum olabilir mi? Aynı wifi üzerinden bağlananlar mesela aynı kişi sanılıyor olabilir mi?

aynı IP no diye aynı kişi farklı üyelik alıyor sanılmasın öyle bir durum olabilir mi? Aynı wifi üzerinden bağlananlar mesela aynı kişi sanılıyor olabilir mi?
Hala inanmak mı istiyoruz :KK53::KK53::KK53:

İyi düşün iyi olsun :KK70: :KK70:

Kızmayın ne olur bu konu böyle ara ara hortluyor
Hala kapatılmıyor

Hala inanmak mı istiyoruz :KK53::KK53::KK53:

İyi düşün iyi olsun :KK70: :KK70:

Kızmayın ne olur bu konu böyle ara ara hortluyor
Hala kapatılmıyor
İnanmak istemek değil konunun tamamına da hakim değilim açıkçası. Sadece böyle alakasız iki konu sahibi aynı kişi çıkınca arada, acaba yanlışlık olabilir mi diye düşünüyorum.

İnanmak istemek değil konunun tamamına da hakim değilim açıkçası. Sadece böyle alakasız iki konu sahibi aynı kişi çıkınca arada, acaba yanlışlık olabilir mi diye düşünüyorum.
Konunun tamamına hakimim :)
Kazen Bey açıkladı aynı kişi olduğunu değilse kendini savunurdu diye düşünüyorum

Baştaann sona işsiz işsiz okudum, bazı yerleri atladım az az tabi.. Fake olduğunu görünce zamanımın boşa gittiğini gördüm ve hayal kırıklığına uğradım, bir daha böyle konularda son sayfayı okumak lazım herhalde :KK42:

Aman aman aman..
Ben aynı durumu doğuma gitmeme 2 hafta kala yaşadım çoçuk daha bebek odaya gerek yok diye özenle dizdiğim odayı kaynanam eşimin aklına girerek boşaltın demiş eşimde mobilyarı sökicem annem gelicek dedi ben duyar duymaz Delirdim ...
Kesinlikle kabul etmedim ben lohusa halimle annenle uğraşamam dedim beni arayamadı KV. Arasaydı ona da aynı şeyleri derdim ..
En son olayda da bir daha bu evde tartışma veya bu konu geçerse sen git annenle yaşa artık tahamüllüm kalmadı uğraşamam diyip kestirip attım bir Delirdim eşim artık cesaret edip konusunu acamıyor ..:KK62:

ay 300 küsür sayfayı okumaya üşendim atlaya zıplaya baktım ama zeynebin fake olduğu nasıl ortaya çıktı onu merak ediyorum. bilen yeşillendirse keşki
Valla entrika doluydu en son kv öldü dedi yaşadığı yerde olan biri o zamanlarda ölen biri olmadığını sordu kazen profilije yazmıştı baska uyelikle yine kv hakkında konu acmis esim para gönderiyor diye. Konu icinde eşya yakmalar,intihar yok yoktu cok eski hatırladığım bu kadar ama unutmadığım çoğu kisinin zeynep hanim diye yazması ve cok üzülmesi baya uzun sürdü hikayesi

X