- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.021
- 34
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
Olsun. Yani evinin huzursuz olmasından iyidir. Ya da kocasına desin ki git sen yaşa annenle ?sartları kabul etmez ki adam
kotu gelin olur bu sefer de
Olsun. Yani evinin huzursuz olmasından iyidir. Ya da kocasına desin ki git sen yaşa annenle ?
Kırmadan nasıl olur onu bilemedim. Kv belli ki naz yapıyor. Konu sahibi ne derse kırılacakkonu sahibi kırmadan nasıl soylerim onun derdinde...bu tarz konusmaları yapabilecek biri gibi gelmedi...zaten adam coktan anasıyla kararını vermiş....kadın evden gitmedikce onların onune hiçbişey gecemez artık...
ben şöyle düşünüyorum, bir oğlum var ve ondan başka kimsem kalmadı. hayatta yapayanlızım duvarlar üstüme üstüme geliyor konuşacak kimsem yok tek başıma evde kalmaktan delirmek üzereyim ve oğlumla gelinimin yanında sakince ölümü beklemek istiyorum. Ama sizler burada 25 sayfa boyunca evlilik biter ayrıl kabul etme diyerek insanlara gaz veriyorsunuz. Kendinizi o kadının yerine koysanız bir kere keşke! Kim olursa olsun çaresiz tek yalnız bir kadına, bir kadın yardım etmeli arkadaşlar. Bu bizimde başımıza gelecek bir gün.
Zaten sorun buradan çıkıyor. Bir insanın hayatta tek meşgalesi çocuğu olmayacak. Çocuğuna bağımlı yaşam sürmeyecek. Evde yalnız kalamıyorum diye duygu sömürüsü yapmayacak. Çocuğunu zor durumda bırakmayacak.ben şöyle düşünüyorum, bir oğlum var ve ondan başka kimsem kalmadı. hayatta yapayanlızım duvarlar üstüme üstüme geliyor konuşacak kimsem yok tek başıma evde kalmaktan delirmek üzereyim ve oğlumla gelinimin yanında sakince ölümü beklemek istiyorum. Ama sizler burada 25 sayfa boyunca evlilik biter ayrıl kabul etme diyerek insanlara gaz veriyorsunuz. Kendinizi o kadının yerine koysanız bir kere keşke! Kim olursa olsun çaresiz tek yalnız bir kadına, bir kadın yardım etmeli arkadaşlar. Bu bizimde başımıza gelecek bir gün.
ben şöyle düşünüyorum, bir oğlum var ve ondan başka kimsem kalmadı. hayatta yapayanlızım duvarlar üstüme üstüme geliyor konuşacak kimsem yok tek başıma evde kalmaktan delirmek üzereyim ve oğlumla gelinimin yanında sakince ölümü beklemek istiyorum. Ama sizler burada 25 sayfa boyunca evlilik biter ayrıl kabul etme diyerek insanlara gaz veriyorsunuz. Kendinizi o kadının yerine koysanız bir kere keşke! Kim olursa olsun çaresiz tek yalnız bir kadına, bir kadın yardım etmeli arkadaşlar. Bu bizimde başımıza gelecek bir gün.