kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Allah yardimcin olsun
Tez vakitte ferahlatsin seni insaAllah
Bosanmasaniz bile sinir küpü olup esinden cocuklarindan cikarir hep beraber huzursuz olursunuz
Olmuyor olmuyor kendi annemle bile olmaz yani

canım zeynep evi terk etti kv 1 hafta sonra öldü koca yalandan kafayı yedi çocukları istemiyor ve 1 celsede boşandılar.

Allah razi olsun
Yazdiktan sonra degistiremedim
Simdi bastan mesajlari okuyordum
Cok üzüldüm Allah yardimcin olsun zeynep
Sükürler olsunki yinede sana sahip cikan bi ailen var
InsaAllah bundan sonra yüzünüz hep gülsün

Zeynep hanım, Allah sizin yardımcınız olsun. Çocuklarınıza sarılın. İş için üzülmeyin, orası olmazsa başka yer olur. Benim annem de ilk defa 33 yaşındayken çalışma hayatına girmişti. Girmek zorunda kalmıştı daha doğrusu. İlkokul mezunu bir kadın üstelik annem. Siz kendinizi güzel anlatın yeter, işi çok istediğinize, iyi yapacağınıza karşı tarafı inandırın. Hem ne güzel sigortanız da işler (sakın sigortasız işlerde çalışmayı kabul etmeyin), yaşınız gelince güzelce emekli de olursunuz. Kimseye muhtaç olmazsınız. Çocuklarınız da sizin bu mücadelenizi görerek büyüyecek ve çocuklar aptal değildir, her şeyi kazırlar hafızalarına. Babanın ettiğini de unutmazlar siz anlatmasanız bile merak etmeyin. O adam çocuklarını bir zaman sonra hatırlayacak, bu zaman belki birkaç seneye olur, belki iki büklüm olup yaşlanıp çocuklarına muhtaç olduğunda olur, belki kendisine bir hastalık geldiğinde olur. İşte o zaman ektiğini biçer.

canimmmmmm ya kiyamam Allah im sana ve senin durumunda olanlara yardim etsin insallah
gözlerim doldu kendim yasamis gibi oldum
benim de cok tartismalarim oldu esimle
kendimi yerine koydum içim acidi
ama malesef hayat devam ediyo en azindam cocuklarin icin güçlü olmak zorundasin ((
agla bosalt icini aglamak ferahlatir
keske bi arkadasin olsa da ona anlatsan detdini onunla bi çay icip dertlesseniz ne guzel olur
oyle iki geliyo ki bu durumlarda arkadas..
Zeynepcim mahallenizde market vs. yok lu kasada ya da reyonda calissan olmaz mi lise mezunuysan eger aliyorlar oyle yerlere

Ya bu evine alsaydin son donemlerinde bksaydin diyenler ne düşünüyor merak ettim
Zamanin da bana dayak attiran felc gecirmeme neden olan kadin beni evime misafir olarak bile giremezdi
Yarının sahibi Allah
Belki kadini eve alacaktı kadin 20 yıl daha yaşayacaktı
Kim bilebilir bunu
Kadının gençliğini çalmışlar ana ogul orta yaşlılığıni da mi calsalardi

Amin inşaallah. Ne kadar güçlü ve cesaretli bi kadın çıktınız zeynep hanım, maaşallah size. Anne babanızın desteği de çok önemli tabi ama herşey sizde bitiyor. Üzülmeyin, bi kapı kapanır bi kapı açılır. İnşaallah güzel bi iş bulacaksınz, ben inanıyorum. Hepimiz dua ediyoruz sizin için. Sakın sigortasız bir işe girmeyin olur mu? Sigorta önemli. Bulunduğunuz yerde hastane varsa hastaneye de müracat edin, oralarda temiZlik elemanı çalıştırıyor, eğitim durumunuz ne bilmiyorum ama imkanınız varsa açıktan lise vs okuyun. Kızınızla birlikte okursunuz, size derslerde yardımcı olur. Eğitim ne kadar iyi olursa iş bulma şansı o kadar iyi oluyor. Rabbim büyüktür, sizi darda koymayacak inşaallah. Sıkıldıkça buraya yazın, biz sizin güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Bugn iş yerinde ögleden sonramı bu konuya ayırdım. İşi gücü bıraktım. Şu saat oldu (21:54) konu yeni bitti.

Zeynepçim ne zor bi dönemden geçmişsin sanki film gbi. Şoktan şoka girdim. Ne diceni bilemiyo insan. Ama tek bildigim bişe var oda senin gerçekten çok güçlü bi kadın oldugun. Bu saatten sonra hep ileriye bak ve bu kdr iyi niyetli olma. Eşinin eskiiehiri secmeside kardeşinin orda olması. Buraya gel demişlerdir. Çünkü kocan ailesine düşkün onu yönlendiricek ona annesini iyihatırlatıcak tek kişi kız kardeşi.
İnşallah en kısa zamanda bir iş bulup çalışırsın. Herşeyin çok güzel olacagına inan ve olumsuz hiç bişe düşünme. Allah yardımcın olsun

Seninle gurur duyuyorum Z zeynepguven1986

İnan çocuğun olsaydım böyle bir annem var diye ne kadar şükrederdim bilemezsin... hepimiz göçüp gidicez ama inan bu duruşunla çocuklarına sahip çıkmanla iş aramanla benim için adını altın harflerle yazdıran güçlü bir kadınsın sen. Helal olsun senin gibi anneye! İnşallah çocukların güzelce okurlar çoook iyi yerlere gelirler, zaten karakterleri ahlakları eminim çok sağlam olacaktır. Allaha emanet ol çoooook mutlu ol inşallah canım benimmm

Zeynep yeni bir hayata başladın.Kayınvaliden gibi kocan gibi bu konuyuda geçmişte bırak bence.Kendine yeni bir sayfa aç.Konunun sonunu bilmeyende yazıyor .Aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamış oluyorsun.

Başıma gelicekte evlendiğimde ne gelir bilmem ama,ne kadar iyi de olsa kv le yaşamak güzel değil bence.
Çünki hep seni el kızı gibi görür.
Hiç bir zaman anne gibi canı yanmaz insana.
Anneler kutsaldır keşke kv ler gelinlerle iyi davransalar da bizde bu düşüncelerde yanılıyor olsak.
Ama hayat bu yarından habersizce yaşıyıp gidiyoruz...

Sen tek kız değil miydin? Burnuma kötü kokular geliyor
Edit; aşağıya resim olarak attım eski mesajında öyle yazmış

Eklentiler

• 2016-10-21 01.39.02.png
    214,9 KB · Görüntüleme: 716
Son düzenleme:
Sen tek kız değil miydin? Burnuma kötü kokular geliyor
Doğru babası bir tane kızım var demişti...Allah Allah

Birde Empati yapıyorum da ailemin isimlerini bu kadar rahat yazamazdim

Zeynep Güven Canan kocasınin adı Bolu ilçesi... vb. Ne kadar rahatlamak amacıyla da yazsam "kızlar isimler ve yerler hayal ürünü " derdim. Demem gerek gibi hissediyorum. Belki Zeynep benim gibi değil olmak zorunda da değil...

Belki de " bitane" kızım var manasındadir. Günahına girmem ama açık açık yazma be zeynep...

Son düzenleme:

Canım bu isimler, memleket falan bu denli rahat yazıldı mı? Konuyu çok sıkı takip edemediğim için kaçırmışım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…