- 18 Temmuz 2013
- 67
- 54
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.781
Allah yardimcin olsun
Tez vakitte ferahlatsin seni insaAllah
Bosanmasaniz bile sinir küpü olup esinden cocuklarindan cikarir hep beraber huzursuz olursunuz
Olmuyor olmuyor kendi annemle bile olmaz yani
canım zeynep evi terk etti kv 1 hafta sonra öldü koca yalandan kafayı yedi çocukları istemiyor ve 1 celsede boşandılar.
aynen yalnizca Allah a havale et O en adaletli olan..ben adaleti ahirete bıraktım. bu dünyada ne ekersek ahirette onu biçeriz.
canimmmmmm ya kiyamam Allah im sana ve senin durumunda olanlara yardim etsin insallaheşimle mahkemeden sonra birdaha görüşmedik. babam geçenlerde eski evimin önünden geçmiş satılık yazılmış pencereye. bunu duyduğum anda dayanamadım ağlamaya başladım. ben ağlayınca annemde ağladı. pişman oldum ağladığıma ama elimde değil. bazen düşündükçe delirecek gibi oluyorum. bir zamanlar yuvam diye sıkı sıkı sarılmıştım oraya aldığımızda içi eskiydi dişimden tırnağımdan artırdım cennet yaptım ben orayı ama boşunaymış. dünyada herşey bir varmış bir yokmuş.
Vallahi tövbe amadirisi de dağıtacaktı yuvamı ölüsüde dağıttı ama kv ye ne diyebilirimki eşim sahip çıkmadı bize
Amin inşaallah. Ne kadar güçlü ve cesaretli bi kadın çıktınız zeynep hanım, maaşallah size. Anne babanızın desteği de çok önemli tabi ama herşey sizde bitiyor. Üzülmeyin, bi kapı kapanır bi kapı açılır. İnşaallah güzel bi iş bulacaksınz, ben inanıyorum. Hepimiz dua ediyoruz sizin için. Sakın sigortasız bir işe girmeyin olur mu? Sigorta önemli. Bulunduğunuz yerde hastane varsa hastaneye de müracat edin, oralarda temiZlik elemanı çalıştırıyor, eğitim durumunuz ne bilmiyorum ama imkanınız varsa açıktan lise vs okuyun. Kızınızla birlikte okursunuz, size derslerde yardımcı olur. Eğitim ne kadar iyi olursa iş bulma şansı o kadar iyi oluyor. Rabbim büyüktür, sizi darda koymayacak inşaallah. Sıkıldıkça buraya yazın, biz sizin güzel haberlerinizi bekliyoruz.arkadaşlar. 12 de iş bulma kurumundaki iş görüşmesine gittim küçük bir şirkette çaycılık temizlik. tecrüben varmı diye sordular. daha önce hiç çalışmadım dedim. anlamıyorum çaycılık sonuçta tecrübe olmasada olur. ama çalışmadım deyince bi değişti yüzleri. bilgilerimi aldılar. diğer kişilerlede görüşelim size döneriz dediler. ama olmayacak gibi. keşke olsa ne iyi olur. 1300 maaşı vardı. 700 de mustafadan gelecek 2000 tl çocuklarımla gül gibi geçinirdik. inşallah olur. 15 günde bir pazar günü tatili var. sabah 7:30 akşam 18:30 çalışma saatleri. allahım işi olmayan herkeze yardım etsin.
konuyu kapatmayı düşündüm aslında ama buraya yazmak çok rahatlatıyor beni. burdaki gibi kimseyle konuşamıyorum. annemle dertleşmek istesem dayanamıyo ağlıyo ozaman ben daha kötü oluyorum. bi kız kardeşim var o evli ankarada onunla konuşuyoruz bazen ama oda bana çok üzülüyormuş bu durumu eşine çocuğuna fazla yansıtıyormuş geçenlerde eniştem aradı. zeynep canan çok üzülüyo senin durumuna evde çocuğa karşı çok sabırsızlaştı. oradaki mevzuları canana çok yansıtma dedi. tamam dedim. ne diyebilirim. kardeşim benim yüzümden eviyle kötü olmasın. arıyo abla nasılsın diyo çok iyiyim diyorum geçiştiriyorum. dertleşemiyorum. sığınacağım güveneceğim çevremde arkadaşım yok. inanın ben hiç kimseyle burdaki kadar dertleşmedim.
Sen tek kız değil miydin? Burnuma kötü kokular geliyorkonuyu kapatmayı düşündüm aslında ama buraya yazmak çok rahatlatıyor beni. burdaki gibi kimseyle konuşamıyorum. annemle dertleşmek istesem dayanamıyo ağlıyo ozaman ben daha kötü oluyorum. bi kız kardeşim var o evli ankarada onunla konuşuyoruz bazen ama oda bana çok üzülüyormuş bu durumu eşine çocuğuna fazla yansıtıyormuş geçenlerde eniştem aradı. zeynep canan çok üzülüyo senin durumuna evde çocuğa karşı çok sabırsızlaştı. oradaki mevzuları canana çok yansıtma dedi. tamam dedim. ne diyebilirim. kardeşim benim yüzümden eviyle kötü olmasın. arıyo abla nasılsın diyo çok iyiyim diyorum geçiştiriyorum. dertleşemiyorum. sığınacağım güveneceğim çevremde arkadaşım yok. inanın ben hiç kimseyle burdaki kadar dertleşmedim.
Doğru babası bir tane kızım var demişti...Allah AllahSen tek kız değil miydin? Burnuma kötü kokular geliyor
Doğru babası bir tane kızım var demişti...Allah Allah
Sen tek kız değil miydin? Burnuma kötü kokular geliyor
Doğru babası bir tane kızım var demişti...Allah Allah
Birde Empati yapıyorum da ailemin isimlerini bu kadar rahat yazamazdim
Zeynep Güven Canan kocasınin adı Bolu ilçesi... vb. Ne kadar rahatlamak amacıyla da yazsam "kızlar isimler ve yerler hayal ürünü " derdim.