kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Koltuk olayı neydi tam olarak hatırlatırmısınız, en baştn takip ediyorum ama htırlar gibi oluyorum pat gidiyor
Eşi koltuğu yakmıştı ya onu diyorum. Kapıyı vurmuş vurmuş açmamıştı daha sonra yakmıştı.
Zaten o olaydan sonra takibi de bıraktım.
İnşallah yanılıyorumdur.

Bu konunun uydurma olmasını çok istiyorum
Okudukça acaba diyorum okudukça yok canım daha neler diyorum ...
Yani 20 günde buraya yazılanlar yaşanılanlar hiç bi film de yoktur sanırım
Eğer gerçekse de ciddi ciddi bu konudan bi sinema filmi çıkar diye düşündüm(affınıza sığınarak içimden geçeni yazıyorum)

Eşi koltuğu yakmıştı ya onu diyorum. Kapıyı vurmuş vurmuş açmamıştı daha sonra yakmıştı.
Zaten o olaydan sonra takibi de bıraktım.
İnşallah yanılıyorumdur.

ben de olay, kayınvalide ölünce koptu.ha olmaz mı,olur ama milyonda bir.bu kadar tesadüf bir araya gelir mi?

Bu konunun uydurma olmasını çok istiyorum
Okudukça acaba diyorum okudukça yok canım daha neler diyorum ...
Yani 20 günde buraya yazılanlar yaşanılanlar hiç bi film de yoktur sanırım
Eğer gerçekse de ciddi ciddi bu konudan bi sinema filmi çıkar diye düşündüm(affınıza sığınarak içimden geçeni yazıyorum)
aynı düşüncelerdeyiz ama taşlanırım diye yorum yapmamıştım.

Sen tek kız değil miydin? Burnuma kötü kokular geliyor
Edit; aşağıya resim olarak attım eski mesajında öyle yazmış

Aslinda büyük bir çelişki yakaladiniz. Ben yine saf gibi inanıyordum da dogru hani tek kiziydi babasinin simdi baska ilde kiz kardes çıktı.
Diziden hızlı ilerledi her sey inandırıcı gelmiyor bana da artık.
Kayınvalide geldi kavga gurultu babasına gitti, bir kaç güne kalmadan hemen kalp krizi hemen ölmesi. Uc kardeslerken diğerleri yedisine bile kalmayıp dönerlerken kocanın kafayı yemesi falan. Koltuk yakma olayı. Ufak bir ilçe bile olsa hemen hop boşanmasi. Adamın tayini Eskişehire hemen çıkarma çabası bile çelişki. Ben Eskisehirliyim eşim açık kadro bulamiyor Eskisehir'e atanmak çok zor millet eş durumuyla bile zor atanıyor. A kardeşim orda hadi yerleşelim denilerek gidilecek kolaylikta bi şehir değil ne yazık ki olsa biz bir yıldır gitmeye çalışıyoruz gideriz.
Her ay aşırı hızlı ve dramatik zaten yetmez gibi bu celiskiler... Bilemedim

direk istemiyorum demeniz yanlış olmuş kadınların en büyük hatası kesin tavırları oluyor zaten.

bizim daha evlenmeden kayınvalideyle yaşama düşüncemiz vardı kayınpederim çok sorumsuz kavgacı adam akıllı çalışıp para kazanmayan bela bir tip eşim annesini onunla bırakmak istemiyordu ilk başta duruma göre bakarız demiştim hemen istemem olmaz yeni evli olcaz ne işi var bizimle diye kesin ve kavgacı bir uslupla konuşsaydım eşim hoş karşılamayacaktı ama ben ne yaptım daha evlenmeden yavaş yavaş işledim hep yeri geldiğinde evde 3. bir kişi olunca rahat edemeyeceğimizi gösterdim annesi eşimin bir şeyine karıştığında bak evlenince rahat olmak isticeksin ben izin versem de annen başının etini yicek ya da beni doldurcak gibi sözlerle bu düşüncesinden vazgeçirmiştim. geçenlerde yine annem bizle yaşasa çocuğumuz olduğunda bakar rahat edersin gibi şeyler söyledi ama yine bir kaç örnek vererek vazgeçirdim. ama benim eşim ev ortamında rahatına çok düşkün olduğu için benim işim kolay oluyor.

eşini en iyi sen tanırsın biz kadınlar akıllıyız bence sende onun hoşlanmayacağı rahatsız olacağı bir kaç örnek bul bunu anlat eşine rahatsız olursa istemeyecektir. ya da başka alternatifler üretin anneni yalnız bırakmayız akşam yemeklerini birlikte yeriz sık sık oturmaya gideriz ama evimiz ayrı olsun zaten 3 çocuğumuz var annen yaşlı kadın yeri gelcek başı kaldırmıcak huzuru olmucak evini dağıttık diye baştan düzende kuramıcak boşu boşuna 2 evinde huzuru kaçmasın falan de bakalım inşallah başarılı olursun...

direk istemiyorum demeniz yanlış olmuş kadınların en büyük hatası kesin tavırları oluyor zaten.

bizim daha evlenmeden kayınvalideyle yaşama düşüncemiz vardı kayınpederim çok sorumsuz kavgacı adam akıllı çalışıp para kazanmayan bela bir tip eşim annesini onunla bırakmak istemiyordu ilk başta duruma göre bakarız demiştim hemen istemem olmaz yeni evli olcaz ne işi var bizimle diye kesin ve kavgacı bir uslupla konuşsaydım eşim hoş karşılamayacaktı ama ben ne yaptım daha evlenmeden yavaş yavaş işledim hep yeri geldiğinde evde 3. bir kişi olunca rahat edemeyeceğimizi gösterdim annesi eşimin bir şeyine karıştığında bak evlenince rahat olmak isticeksin ben izin versem de annen başının etini yicek ya da beni doldurcak gibi sözlerle bu düşüncesinden vazgeçirmiştim. geçenlerde yine annem bizle yaşasa çocuğumuz olduğunda bakar rahat edersin gibi şeyler söyledi ama yine bir kaç örnek vererek vazgeçirdim. ama benim eşim ev ortamında rahatına çok düşkün olduğu için benim işim kolay oluyor.

eşini en iyi sen tanırsın biz kadınlar akıllıyız bence sende onun hoşlanmayacağı rahatsız olacağı bir kaç örnek bul bunu anlat eşine rahatsız olursa istemeyecektir. ya da başka alternatifler üretin anneni yalnız bırakmayız akşam yemeklerini birlikte yeriz sık sık oturmaya gideriz ama evimiz ayrı olsun zaten 3 çocuğumuz var annen yaşlı kadın yeri gelcek başı kaldırmıcak huzuru olmucak evini dağıttık diye baştan düzende kuramıcak boşu boşuna 2 evinde huzuru kaçmasın falan de bakalım inşallah başarılı olursun...

canım kv öldü ve zeynep boşandı , 281 sayfada sence neler olmuş olabilir ,

Bosanmismi.
Bu hiz.
Konuyuilk okudugumda banada senaryo gibi geldi.
Yazamadim.
Dogruymuscasina yorumlar yazdim.
Ama bukadar hız wuhuu.
Aysegul serisi vardi hikaye kitabi(tatilde,okulda)
Buda zeynep serisi oldu.

hayırlı günler arkadaşlar.
bugüne kadar destek oldunuz derdimi derdiniz saydınız hepinizden allah razı olsun. ama ben artık konum kapatılsın istiyorum. çünkü yüreğinize şüpheler düşmüş. babam ozaman bitane kızım var derken bana verdiği değeri belirtmek istemişti. elbette kardeşimide babama sorsanız bitanecik kızım diye sever. hepiniz allaha emanet olun. bir aydır ben anlattım siz dinlediniz. zaman ayırdınız. hakkınızı helal edin. hoşca kalın.
Mune Mune hanım konumun kapatılmasını rica ediyorum.

X