kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

ben kendi adıma konuştum evet sorun kv ve oğludur hepsi sorumludur herşey adamın anasında biter seninki çok iyi galiba böyle savunduğuna göre
Kayınvalidesi öldü, adam hala aynı. Hep insanlar kocalarının aslında iyi olduklarını hepsinin kayınvalideden kaynaklandığını sanarlar ama maalesef bu olayda eşi de gayet suçlu. Boşanmaları gayet iyi oldu. Ayrıca evli değilim, kimseyi savunduğum yok.

Reactions: anu
Bazı yorumlar acımasızca "tabiki kastım pohpohlanacak şeyler yapılsın konu sahibine" diye değil ama anlayış bence yorum yapanlar dikkate almalı diye düşünüyorum. Resmen dizi filme dönmüş bu konu herkes merakla takip ediyor

Zeynep, konunu kapattırmak tabi ki en doğal hakkın, ama üzülerek gitme.Aslında konuyu okuyan herkes konunun sahte olmasını dileyerek bir açık bulmaya çalışıyor belki de.Hepimiz çok üzüldük, empati yaptık, sana güç kuvvet diledik.Hala da kalben seninleyiz.Kendine çok iyi bak güçlü kadın.Herşey senin ve çocuklarının gönlüne göre olsun hep mutlu olun artık inşallah.

Biz niye üzdük ?
Abartmayın ya altı üstü internet sitesi neye üzülmüs
Kız neler yaşadı bazıları kalkmış dizi filmi yok ayşegül serisi..
Hepimizin başına gelebiir arkadaşlar,şu kısacık hayatta neler oluyor.
Siz internet gibi görebilirsiniz o sizin görüşünüz ancak Zeynep çok hassas biridir bilenler bilir
Lütfen yorum yaparken biraz daha vicdanımızı dinleyerek yapalım.
He vicdan yoksa o ayrı mesele

yeni olay olduğunda yeni konu aç zeynepcim. bide internet sitesi niye alınsın diyenlere takma kafayı. buraya 100 kişi iyi şeyler yazdı bikaç kişinin dediğine takılma. gözardı butonunu kullan

bazı insanlar gerçekten terbiyesiz ,
inanmıyorsan okuma kardeşim zorlamı okutuyoruz ,

zeynep seni merak etmeye devam edecez inşallah herşey yolundadır.

gun gelir bu yazdıklarını yasadıgında hatırlasın
Konuya inanmayanlara terbiyesiz sıfatını yakıştırmak kimseye düşmez.
Kimi inanır kimi inanmaz. Bu infaz neden anlamıyorum.
Sizden farklı düşünüyorlar diye seviye düşürmek ne derece doğru.
Kelimelere dikkat edelim.

sizde dıkkat edin kadın yaralı üzgün hayatı darmadagın olmuş ve siz buraya gelmiş
yalan film bu düzmece diye atıp tutuyosunuz ,

biz safız ve inanıyoruz siz çok zekisiniz hemen anladınız konunun düzmece oldugunu .

Zeynep hep beraber sana ve evlatlarına dua ettik. Demekki hakkında hayırlısı buymuş dicez ve artık önüne bakacaksın, evlatlarına bakacaksın. Inşallah çok mutlu olacaksın. O adam müsvettesinden lütfen haber alma, haber getirenlerle konuşma. Artık o da annesi gibi sizin için öldü. Ailen arkanda çocukların yanında kim tutar seni??

Bu arada konuyu kapatman bence iyi oldu çünkü her yazmadığın gün başına bişi geldi diye korkuyorduk inan. Ne zaman başın sıkışsa biz burdayız

Isim, soyisim ve.dogum tarihinden nick!
Her zaman suphelidir.
İfşa olmaktan korkar insan.
Senaryo cok sürükleyici.
Ayrıca ilk mesajda 35 yasinda, 20 yillik evliyim diyor.. 86 dogumlu olunca 35 mi oluyor ?

Ben de suphelendim.
Basima birsey gelmeyecekse soyleyeyim dedim.
Gelebilir de tabii

Size katılıyorum kesinlikle klavye lagalugası yapan çok kişi var ve bencilce..

Günde 11 saat çalışılır mı,izin neden iki haftada bir?la havle yaaaa

zeynep hanım yaşadıklarınız o kadar hızlı gelişti ki bende zaman zaman şüpheye düştüm. Ama hayat da her şey insanlar için, olmaz diye bir şey yok.
Yeni konu açmanız daha iyi olur .

Zeynep Hanım bir daha konu açmadan önce lütfen yönetime nüfus aile sureti, ikametgah belgesi ve diğer belgeler (polis tutanakları, hastane giriş çıkış kağıtları, ölüm ilamı, boşanma dilekçesi, boşanma sonuç bildirisi, akrabaların ikametgah belgeleri, sgk dökümü vs.) ve varsa görgü şahitlerinin ıslak imzalı ifadeleri ile bildirim yapın.

Başlığı okuyup yazmışsınız, bodoslama dalmışsınız da hiç merak etmediniz mi 286 sayfa ne yazılmış?kv.ölmüş canım.hatta konunun fake olduğu bile tartışılmaya başlandı hafiften

konu gerçek yada değil ama son tartışmaları görünce yazmak istedim.

bizim burdan kk dan bir anne grubumuz vardı. o kadar çok yazıştık ve arkadaş olduk ki. sonra faceden grup kurduk ordan devam ettik. buluşmalar yaptık resimlerimizi evlerimizin resimlerini paylaştık. birbirimizin evlerine gittik.

bir arkadaş vardı adı ayşe olsun. hepimiz severdik. buluşmalara geleceğini söylerdi hep son dakika çocuğum hasta vs derdi üzülürdük. resmini falan görürdük facede paylaşırdı. iyi bir işi vardı. yurtdışına gider gelir güya ordan resim paylaşırdı.

sonra eşiyle boşanma durumları oldu. birden bodrumdan iş teklifi geldi oraya gitti. herşey o kadar hızlı gitti ki acabalar oldu bizde. herkeste değil ama. sonra 2-3 arkadaş bir gece can sıkıntısından bu olayı konuşurken araştırmaya başladık ve kızın gerçek kimliği ortaya çıktı. ismi resmi herşey farklı. mesleği ve çocuğu aynı. eşiyle arası iyi boşanma durumu yok. boşuna üzülmüşüz yani ayrılıyor diye.

hep yalan söylemiş bize. kız birde mimardı yani. gerçek mesleği de mimar. ve çok samimiydik. hani ilk dalga geçmek için yazdı diyelim sonra söyleyebilirdi. neden yaptığını anlatmadı başka yalanlara başvurdu vs.

demem o ki sosyal ağlara güven olmaz. gerçek olabileceği kadar yalan da olabilir.

Baştan beri dizi senaryosu gibiydi yine de insan gerçekse çok üzücü diye düşünüyor ama konu çok uzadı bir yerde falso vericekti zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…