kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

aslında kaza sonucu oldu başka bir arkadaşın mesajına da aynı cevabı verdim. ben burnunu kırmak istememiştim sadece tokat atmak istemiştim ama sonuç bu. ama aklı başına geldi mi, evet.
He mutlusunuz eminim :KK70:
Ne garip insanlar var ya

aslında kaza sonucu oldu başka bir arkadaşın mesajına da aynı cevabı verdim. ben burnunu kırmak istememiştim sadece tokat atmak istemiştim ama sonuç bu. ama aklı başına geldi mi, evet.
Baştan söylesenize amacınız burun kırmak değilmişki sorun yok :kahve:

Enteresan bir ilişki açıkcası.. Hâlâ yüzyüze bakmanız ilginç
niye bu ayrılık sebebi mi ahhahaha sonuçta kazayla olmuş bi şey ve erkek arkadaşım da bunun farkında. daha da bana el kaldırmadı. benim de doğal olarak kendimi savunmama gerek kalmadı. nesi yanlış acaba bunun? o bana şiddet gösterirken benim de elim armut toplamayacaktı herhalde?

niye bu ayrılık sebebi mi ahhahaha sonuçta kazayla olmuş bi şey ve erkek arkadaşım da bunun farkında. daha da bana el kaldırmadı. benim de doğal olarak kendimi savunmama gerek kalmadı. nesi yanlış acaba bunun? o bana şiddet gösterirken benim de elim armut toplamayacaktı herhalde?
Seni alacak olan adama allah yardım etsin:KK53::KK53::KK53::KK53:

Soylemeye cekiniyorum linç edilirim korkusuyla ama bana da biraz gercek disi geliyor. Konu sahibi birkac günde bir girip bir bomba daha patlatip gidiyor. Hızlandırilmis cekim gibi.
Bir tek ben boyle düşünüyorum herhalde diye bir sey yazmadim ama sizin mesajinizi gorunce de tutamadim kendimi.
Daha once de birkac sansasyonel konu sonunda ben aslinda arastirma yapıyordum vs gibi seyler yazmisti konu sahipleri. Bunun gibi bir sey mi cikacak altindan acaba demeden edemiyorum.
Aynen yaa. Kadın bırden bıre öldü fılm izlesek anca bu kdr olur. Bana resmn hıkaye gıbı geldi. Ama bakıyım bınlerce yorum olmuş. Ben yanılıo olmalıyım dıorum kendı kendıme bu kadar insan anlamsdı da bı ben mı anladım yani :))))

çocuklarınla bağını koparma onlar senin evlatların dedim başlarına bişey gelse için yanmayacakmı yardımlarına koşmayacakmısın dedim başlarına bişey gelsede haberim olmaz diyo

Evi satmayı, arabanın kendisinde kalmasını isteyen adamın aklı gayet yerindedir, artık onun için üzülmeyi bırakın Zeynep hanım.
Ve arkadaşlar mutlaka söylemiştir ama çocuklarını yok sayan birine baba denmez, hiçbir acı insanın evladını silmesine sebep değildir, dünya da ölüm acısı çeken tek insan kendisi değil, bende babamı kaybettim, akşam üzeri 6-7 gibi konuştuğum babamın gece 3'te ölüm haberini aldığımda yaşadığım acı hala ciğerimi yakar ama ölenle de ölünmüyor, o zaman hepimiz anamız babamız öldü diye çoluk çocuğu silip atalım, eşleri de atalım başımızdan acımda acım diyelim.

Çok özür dilerim fakat sizin 10 yıl boyunca iyi günler yaşattığını, mutlu ettiğini zannettiğiniz adam eşte olamamış baba da, siz iyi davrandığınız için karakterini maskelemiş.

Arkanıza dönüp bakmayın bile, çocukları görüştürmek için uğraşmayın, o görüşmek istemeyeceği için reddedilen çocuklar daha çok yaralanır çünkü.

Hakkınızda hayırlısı olsun, bundan sonra siz ve yavrularınız için herşey güzel olur umarım.

Elbette armut toplamayacaktı.
O sana şiddet gösterince sen de gereken yerlere şikayet edecek veya ayrılacaktın.
Ama ilişki dinamiğiniz farklıysa demekki..
Yiyin birbirinizi banane Allahaşkına.
Bir gün yine döver, yine kırarsın burnunu, ağzını filan..Yuvarlanıp gidersiniz.
Mutluluklar (!)

Elbette armut toplamayacaktı.
O sana şiddet gösterince sen de gereken yerlere şikayet edecek veya ayrılacaktın.
Ama ilişki dinamiğiniz farklıysa demekki..
Yiyin birbirinizi banane Allahaşkına.
Bir gün yine döver, yine kırarsın burnunu, ağzını filan..Yuvarlanıp gidersiniz.
Mutluluklar (!)
yaşın kaç bilmiyorum ama düşüncelerin çok saçma. iyi dileklerin için teşekkürler.

Kv zeynep evi terkettikten bi kac gun sonra kalp krizi sonucu vefat etti.
Zeynep kocasiyla bi kac gun ayni evde yasadi ama adam kendimi iyi hissetmiyorum.annem aklima geliyor yalniz kalmak istemiyodu yalniz kalmaktan korkuyodu su koltukta yatiyodu annem beni cagiriyor diye mezarina gidiyomus.
Hal boyle olunca zeynep tekrar baba evine gitti.ertesi gun kocasiyla konusmak icin eve gittiginde adam koltugu atese verip yakiyor polisler felan hastaneye yatirip bi kac gune cikincada senide cocuklarida gormek istemiyorum diyor ve anlasmali bosanmayi istiyerek arabayi kendisinde kalacagini evin yarisini ve cocuklarin nafakasini odeyecegini soyluyor.
Not olarak adam butun bunlari kafasinin yerinde olmadigini artik kimseye faydasi olmayacagini dusundugu icin bosanmayi ve cocuklari gormek istemiyor bu yuzden.kisaca ozet bu.
Araba adamda kalcak yani bide evi yari yariya paylasmayi istemis.
Herşeyin sorumlusu o adamdı. Utanmadan deli numarası yapıyor hala ders almamis. Cekismeli boşan bence hicbirseyden çekinme o adam bunu hakediyor. Tabi can guvenliginizi tehditkar tavrı varsa gebersin hayrını gormesin malları başını yesin

Hesap kitap yaparken aklı yerinde ama ailesine gelince aklını mı kaybediyor. İnsan böyle durumlarda ailesine sarılır varlıklarına şükreder. Mağdem bukadar kolaydı herşey annesi sağ iken sizi boşayıp annesini tercih etseydi?!?!
Annesinden miras kalacakta karıyla kızla yeme derdine mi düşmüş bu adam?
Ya ıqsu çok düşük ya da cidden ahlaksız her iki durumda da size eş olacak kapasite yi görmedim kemdisinde

Bi once yazdigin da onumuzdeki hafta bosanma islemlerini baslatcaz cocuklarin okul naklini halledeceklerdi.belki onlarla ugrasiyodur evden de cikip ailesine yerlesecekti cunku evin yarisini demis adam ev satilcak galiba.

X