- 5 Aralık 2014
- 1.666
- 2.788
- 37
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.301
Emin ol getirmiştir. Evlerine getirerek birde taçlandırmak istedi.Aynen katılıyorum. Acaba geçmişte anası yüzünden zeynebe yaptıkları için de anasının da burnundan getirmişmiydi.
Görümce ve kayinin hic iletişimde bulunmamasida cok ilginç resmen psikolojik baski yapıyorlar
Yine çıktı yalnız bırakma diyen. Adamın akli melekeleri yerinde değil. Kadını öldürse cezai ehliyeti bile yok belki ve annesinin vefatından eşini sorumlu tutuyor. Geçmişte de sevgi böceği değilmiş. Kafasında saksı kırmış kadının. Siz herşeyi okuduğunuza emin misiniz?Zeynep konunu okudum tum yorumlarinla
Cnm gecmiste adam sana cehennemi yaşatmis.o zaman bosamaliydin haa bosamadysan esin olarak devam ettysen zor zamaninda birakman olmaz.sen onu seviyorsun bunu gördük msjlarinda.cenettim dediğin evdeki günlerine ozlemine hissettim.adamin eskiden ders cikarip artik seni uzmedgni cok mutlu oldgunu yazdin.ben arkadslarin aksine birak git diyemiyorum
Çünkü onu seviyorsun
Çünkü agir bir travma yasadi zor günler geciriyo.belki de gerçekten psikolojsi bozuldu.vicdan azabi yasiyor
Bu aciyi herkes farkli sekilde yaşar
Belli ki akli basindan gitmis
Tek bir ilaci var o da zaman
Sadece biraz zaman...
Acele etme pişman olursun
Keşke dersin belki sonra
Zaman..birazcik zaman..
Ne yapacagina o zaman karar verirsin.
Yine çıktı yalnız bırakma diyen. Adamın akli melekeleri yerinde değil. Kadını öldürse cezai ehliyeti bile yok belki ve annesinin vefatından eşini sorumlu tutuyor. Geçmişte de sevgi böceği değilmiş. Kafasında saksı kırmış kadının. Siz herşeyi okuduğunuza emin misiniz?
Ben zeynep in tum yazdklarni okudumYine çıktı yalnız bırakma diyen. Adamın akli melekeleri yerinde değil. Kadını öldürse cezai ehliyeti bile yok belki ve annesinin vefatından eşini sorumlu tutuyor. Geçmişte de sevgi böceği değilmiş. Kafasında saksı kırmış kadının. Siz herşeyi okuduğunuza emin misiniz?
Ben zeynep in tum yazdklarni okudum
Kafasında saksi kirarken boşamadgna göre onu affetmis ki bosamamis.o zaman bosamabilordi
Kendisi adamin artik eskisi gibi olmadgini yazdi ben mi yanlis okudum.cok mutluyduk dedi
Ben onu sevdgini dusunuyorum hala ki msjlarinda bu acik
Adamin belki de gerçekten psikoljisi bozuldu. Olamaz mi?
Bakin yaptiklari normal demiyorum.
Belli ki yasadklari bilincszlestrmis onu
Terapiyle ve zamanla ozellikle zamanla gecebilir
Adam evi yakmaya kalkmış kadın gelince.
Yemin ederim bu kafayla çok kadın ölüme gider ya
Ne koca aşkı ne koca merakıymış. İki buçuk yaşında bebeleri umursamıyorsunuz da hala elin delisine sahip çıktırıyorsunuz.
Evi yakan kocaya sahip çıkmaktansa evlatlarına sahip çıksın bu kadın.
Yeter ama cidden ya.
Yazmayayım dedikçe dayanamıyorum ya
Yeter yani
Hakikaten yeter ya.
Bu adam on sene önce saksı kırdı olayından çıktı zaten evi yaktı evi!!!
Bunu anlamanız için ne olması lazım? Kadını kıtır kıtır kesince mi anlayacaksınız?
Yeter ya hakikaten yeter.
Yuva yıkılmasın diye bi kadını çocuklarını anasız bırakma pahasına deli kocasına itekleyecekler cidden yazmasınlar ya.
Bu artık cinayete azmettirmek oldu.
ama öldürmemiş elvan, bence seviyor sevmese öldürürdü..
Neredeyse öldürüyormuş ama..
Ay unuttum o eskidendi adam melek olmuştu.
Anasının ölümüyle başa çıkamamış ö çocuklarını evlatlıktan atmış bir adam için ne yırtındılar yaa. Orada üç çocuk annesiz babasız sevgisiz kaldılar okula bile gidemiyor kimsenin umurunda değil. Ben 10 yaşında babamın ölümüyle başa çıktım 40 yaşında herif anasının ölümüyle başa çıkamadı diye 3çocuğu anasızlığa mahkum ediyorlar ya. Ne koca sevgisiymiş ya.
Yemin ederim sinir stres sahibi oldum bu konu yüzünden.
ya elvan ben anlamıyorum.. tamam her ölüm erken ölümdür, annedir, eminim çok zordur da yeter yahu.. hayatını doya doya yaşamış, çocuklarını evlendirmiş, torun-torba sahibi olmuş, hatta bu da kesmemiş millete hayatı zehir de etmiş.. kazık mı kakacak dünyaya ölmeyip ben anlamıyorum gerçekten.. yani hepimiz öleceğiz, ölümlü dünya.. allah zamansız ölüm vermesin, adam gibi tutsun yasını, ağlasın bitsin gitsin.. ev yakmak nedir yahu oha artık..
Ne meraklisinz yahu hemen boşan git demeye.Adam evi yakmaya kalkmış kadın gelince.
Yemin ederim bu kafayla çok kadın ölüme gider ya
Ne koca aşkı ne koca merakıymış. İki buçuk yaşında bebeleri umursamıyorsunuz da hala elin delisine sahip çıktırıyorsunuz.
Evi yakan kocaya sahip çıkmaktansa evlatlarına sahip çıksın bu kadın.
Yeter ama cidden ya.
Yazmayayım dedikçe dayanamıyorum ya
Yeter yani
Hakikaten yeter ya.
Bu adam on sene önce saksı kırdı olayından çıktı zaten evi yaktı evi!!!
Bunu anlamanız için ne olması lazım? Kadını kıtır kıtır kesince mi anlayacaksınız?
Yeter ya hakikaten yeter.
Yuva yıkılmasın diye bi kadını çocuklarını anasız bırakma pahasına deli kocasına itekleyecekler cidden yazmasınlar ya.
Bu artık cinayete azmettirmek oldu.
Ne meraklisinz yahu hemen boşan git demeye.
Ya siz psikolojisi bozulan gormednz mi
Tıpkı psikiyatre gidenleri deli gören kafadansnz.adam hastalndi belli ki
Benim bi arkadsm sirf aldatildi diye sigarayla kolunu yakarken yakaladm.deli miydi yani.hayir yaşadgi sokun etkisyle bilincszlesmisti.o an o aciyi bile hissetmiyordu yasadgi aciyla.
Ne oldu sonra zaman en iyi ilacti kendine gelip normallesti ve suan hatrlarken gulup utaniyo yaptgina.
Herkesin yasadklari acilara gosterdgi tepkiler farklidr.anormal davranslarin tedavi edilmesi lazim.en buyuk ilac zamandr bu durumlarda
Yazdklarimi carpitmayin
Normal bi zamanda boyle davranmis olsaydi birak git derdim bende
Ama belki de ciddi bir sok yasiyor tedavi olsun zaman iyi gelir kendine gelir diyorum
Konu sahibi esini yuvasini seviyor.yapmayin yangina korukle gitmeyin
Acele karar vermesn diyorum