- 21 Eylül 2016
- 202
- 1.087
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.261
bundan sonra ne yaparsa yapsın. davayı açıp boşansam ailemle bu şehirden gidicez bi dahada asla evliliği düşünmüycem yalnız ölürüm daha iyişuan kendisi ile ilgilenildiği için totosu kalkmış durumda
Zeynep etrafında pervane cünkü güya oc alıyor aklınca
Zeynep sen ilgilenmeyi kesin aklı başına gelir bence bırakın kalsın hastanede tedavi mi oluyor ne oluyorsa olsun
3 evladını bir karısını anasını düşündüğü kadar düşünecek kadar aklı yoksa zaten sana da evlatlarına da çok lazım değil
Bekle bakalım babanlarda şimdilik ne yapacak
artık dayanacak gücüm kalmadı. cehennemin dibinde olsun evide evliliği de kocasıda istemiyorum. yakın zamanda boşanma davasını açıcam iyileşsede istemiyorum. babam emekli zaten babama boşanmak istiyorum dedim sevindi. boşanırsan başka şehre gider yerleşiriz durmayız burda dedi
biliyorum merak ettiğinizi çok sağolun. dün girdim siteye ama yazamadım. yazmak için biraz kendime gelmeyi bekledim. kendimi hiç iyi hissetmiyorumZeynep öldük meraktan.. herkes söylemiş.. seni mi beklemiş koltuğu yakmak için? Sırf sen üzül kahrol, vicdan yap diye yapıyor. O üzüldü seni de üzmek istiyor aklınca. Yangın çıkardığı için karakolluk olmamak için deliye yatıyor pis açıkgöz. Annesi rahmetli oldu ama gider ayak yaptı yapacağını, yuvanızı ateşe verdi de gitti
amin canım inşallah. tek istediğim çocuklarım iyi olsun onlar bari kalsın benimleZeynep seni çok güzel bir hayat bekliyor emin ol buna.
Çok daha mutlu olacaksın.
Zeynep en son 3.5 saat kadar önce giriş yapmış, konuyu da o zaman açtırdı herhalde. Çok sevindim, demek ki iyi, sağlığı yerinde. En yakın zamanda güzel haberlerini alırız inşallah.
geçmiş olsun zeynep hanım; rabbim yardımcınız olsun. doktor değilim Ama ben de arkadaşlara katılıyorum. SiZi beklediğine göre eşiniz bu olayı planlı yapmış, intikam almak için. Deliyim psikolojim bozuk ayağına cezai ehliyeti de olmayacak. Lütfen artık onunla yalnız kalacağınız ortamlarda bulunmayın. Sizde mümkünse psikolojik destek alın. Bu süreçte çocukların durumu da önemli; onlara babalarının hasta olduğunu söyleyebilirsiniz. İnşaallah okullarına düzenli devam ettikleri sürece çabuk atlatırlar. Allah annenizi babanızı korusun, sağlıklı uzun ömür versin, başınızdan eksik etmesin. Maaşallah her şekilde yanınınzda oldular, bu kötü günleri onların desteğiyle çarçabuk atlatacaksınız inşaallah.biliyorum merak ettiğinizi çok sağolun. dün girdim siteye ama yazamadım. yazmak için biraz kendime gelmeyi bekledim. kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Amin inşallah zaten merak etmeyin size verirler kizmayin ama evi ateşe vermis olmasi sizin lehinize olmuş bu durumda mahkeme bu babaya vermez çocukları ailenizin durumu da iyiyse yerinizde olsam kendimi biran önce toparlarim bi isede baslarimamin canım inşallah. tek istediğim çocuklarım iyi olsun onlar bari kalsın benimle
Bende katılıyorum bu düşünceye. 3 kardes içinden en zayıfi Zeynep'in eşi çıktı. O yüzden kvnin vefatını kaldıramiyor bir türlü. Ayrıca diğer eltiye niye kocası eziyet etmiyor. Görümce niye bu kadar kendini yerden yere vurmuyor.Başka yere sıçramadan söndürüldüğüne göre Zeynep kapıyı çaldıktan sonra yaktı.
Haklısın.
Zeynep'in de çocukların da hayatını zindan edecek.
Aynen katılıyorum. Acaba geçmişte anası yüzünden zeynebe yaptıkları için de anasının da burnundan getirmişmiydi.şuan kendisi ile ilgilenildiği için totosu kalkmış durumda
Zeynep etrafında pervane cünkü, güya oc alıyor aklınca
Zeynep ilgilenmeyi kessin aklı başına gelir , bırakın kalsın hastanede tedavi mi oluyor ne oluyorsa olsun
3 evladını bir karısını anasını düşündüğü kadar düşünecek kadar aklı yoksa zaten sana da evlatlarına da lazım değil
simdilik bekle bakalım babanlarda ne yapacak
Haklı olsanız da .. yani biz sana demiştik tavrı hoş değil. Kadın şu anda zor durumda. Desteğe ihtiyacı var.bir kadının kafasında saksı kıran adamın normal olmadığını 444848445468 mesajdır anlatmaya çalışıyoruz ki nihayet anlaşılmış.. dua et sana bir şey olmadı adamın psikopatlığını anlayacaksın diye zeynep.. demek ki neymiş, geçmiş geçmişte kalmıyormuş değil mi arkadaşlar??
Haklı olsanız da .. yani biz sana demiştik tavrı hoş değil. Kadın şu anda zor durumda. Desteğe ihtiyacı var.
Bana diyosunuz diye demiyorum ama baştan beri kv kadar hatta daha fazla kocası suçlu... zeynep bu evlilik için çok fazla fedakarlık yaptı. Şu anda için rahat bir şekilde, aklında hiç acaba olmadan mutlu olucak inşallahbiz sana demiştik değil, biz buradaki "git destek ol"culara demiştik diyorum.. kadın o saksıyı kafasına yediğinden beri zor durumda.. en azından buradaki üyeler bundan sonra daha dikkatli yazarlar yorumlarını, onlara ders olsun en azından..
Bana diyosunuz diye demiyorum ama baştan beri kv kadar hatta daha fazla kocası suçlu... zeynep bu evlilik için çok fazla fedakarlık yaptı. Şu anda için rahat bir şekilde, aklında hiç acaba olmadan mutlu olucak inşallah