kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

bundan sonra ne yaparsa yapsın. davayı açıp boşansam ailemle bu şehirden gidicez bi dahada asla evliliği düşünmüycem yalnız ölürüm daha iyi

Zeynep bekle bakalım bu aptal kocan neler yapacak
inan sadece blof yapıyor
ben zerre kadar inanmıyorum delirdigine
senin resmen gelmeni beklemis
kendini ve evi yakacak olsa bunu sen yokken de yapabilirdi
onun yaptığıni 5 yaşındaki çocuk yapmaz be
o kadar vicdan ediyor madem 3 evladı var babanın evinden mi getirdin ki utanmadan benden artık çocuklara baba olmaz diyebilecek kadar karaktersizlesebiliyor

Zeynep seni çok güzel bir hayat bekliyor emin ol buna.
Çok daha mutlu olacaksın.

Zeynep öldük meraktan.. herkes söylemiş.. seni mi beklemiş koltuğu yakmak için? Sırf sen üzül kahrol, vicdan yap diye yapıyor. O üzüldü seni de üzmek istiyor aklınca. Yangın çıkardığı için karakolluk olmamak için deliye yatıyor pis açıkgöz. Annesi rahmetli oldu ama gider ayak yaptı yapacağını, yuvanızı ateşe verdi de gitti

biliyorum merak ettiğinizi çok sağolun. dün girdim siteye ama yazamadım. yazmak için biraz kendime gelmeyi bekledim. kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Zeynep en son 3.5 saat kadar önce giriş yapmış, konuyu da o zaman açtırdı herhalde. Çok sevindim, demek ki iyi, sağlığı yerinde. En yakın zamanda güzel haberlerini alırız inşallah.
biliyorum merak ettiğinizi çok sağolun. dün girdim siteye ama yazamadım. yazmak için biraz kendime gelmeyi bekledim. kendimi hiç iyi hissetmiyorum
geçmiş olsun zeynep hanım; rabbim yardımcınız olsun. doktor değilim Ama ben de arkadaşlara katılıyorum. SiZi beklediğine göre eşiniz bu olayı planlı yapmış, intikam almak için. Deliyim psikolojim bozuk ayağına cezai ehliyeti de olmayacak. Lütfen artık onunla yalnız kalacağınız ortamlarda bulunmayın. Sizde mümkünse psikolojik destek alın. Bu süreçte çocukların durumu da önemli; onlara babalarının hasta olduğunu söyleyebilirsiniz. İnşaallah okullarına düzenli devam ettikleri sürece çabuk atlatırlar. Allah annenizi babanızı korusun, sağlıklı uzun ömür versin, başınızdan eksik etmesin. Maaşallah her şekilde yanınınzda oldular, bu kötü günleri onların desteğiyle çarçabuk atlatacaksınız inşaallah.

amin canım inşallah. tek istediğim çocuklarım iyi olsun onlar bari kalsın benimle
Amin inşallah zaten merak etmeyin size verirler kizmayin ama evi ateşe vermis olmasi sizin lehinize olmuş bu durumda mahkeme bu babaya vermez çocukları ailenizin durumu da iyiyse yerinizde olsam kendimi biran önce toparlarim bi isede baslarim

Ya pardon cok merak ettim bu konuyu daha once okumustum yorumda yapmistim. Size yerlesmek isteyen kayinvalidemi vefat etti

Başka yere sıçramadan söndürüldüğüne göre Zeynep kapıyı çaldıktan sonra yaktı.

Haklısın.

Zeynep'in de çocukların da hayatını zindan edecek.
Bende katılıyorum bu düşünceye. 3 kardes içinden en zayıfi Zeynep'in eşi çıktı. O yüzden kvnin vefatını kaldıramiyor bir türlü. Ayrıca diğer eltiye niye kocası eziyet etmiyor. Görümce niye bu kadar kendini yerden yere vurmuyor.

bir kadının kafasında saksı kıran adamın normal olmadığını 444848445468 mesajdır anlatmaya çalışıyoruz ki nihayet anlaşılmış.. dua et sana bir şey olmadı adamın psikopatlığını anlayacaksın diye zeynep.. demek ki neymiş, geçmiş geçmişte kalmıyormuş değil mi arkadaşlar??

Aynen katılıyorum. Acaba geçmişte anası yüzünden zeynebe yaptıkları için de anasının da burnundan getirmişmiydi.

Haklı olsanız da .. yani biz sana demiştik tavrı hoş değil. Kadın şu anda zor durumda. Desteğe ihtiyacı var.

Haklı olsanız da .. yani biz sana demiştik tavrı hoş değil. Kadın şu anda zor durumda. Desteğe ihtiyacı var.

biz sana demiştik değil, biz buradaki "git destek ol"culara demiştik diyorum.. kadın o saksıyı kafasına yediğinden beri zor durumda.. en azından buradaki üyeler bundan sonra daha dikkatli yazarlar yorumlarını, onlara ders olsun en azından..

Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin sana. Gerçekten çok zor. Senin için dua etmek ve moral vermekten başka birşey gelmiyor elimizden. Rabbim seni ve darda olan herkesi tez vakitte feraha çıkarsın inş.

Bana diyosunuz diye demiyorum ama baştan beri kv kadar hatta daha fazla kocası suçlu... zeynep bu evlilik için çok fazla fedakarlık yaptı. Şu anda için rahat bir şekilde, aklında hiç acaba olmadan mutlu olucak inşallah

bence k.validenin hiç suçu yok hatta.. o istediği kadar konuşsun, bir evde kocası karısına sahip çıkmıyorsa kimse çıkmaz.. adama eş, çocuk değil kedi bile emanet edilmez.. çok şükür kıza bir şey olmadı..

İyi be herkesin anası babası colugu çocuğu ölüyo kimse bunun kadar sapitmiyor. Apartmanı yakacak. Baska masumlarin gunahina girecek. Ne pis adammis bu. Kardesleri bu kadar sacmalamadi.

Sadece kendine değil başkasına da zararlı bu adam. Evi yakacakmis. Kilidi değiştirdiğiniz iyi olmuş. Bir avukat ile git görüş lütfen. Aklı melekeleri yerinde olmadığı için onun kısıtlayıp senin denetimine verebilirler. Böylece istese de istemese de onu tedaviye zorlayabilirsin. Direk boşanmayi düşünmeden böyle alternatif bir çözüm seni rahatlatabilir. 3 tane çocuğun var. Maddi olarak da hastaneden çıktıktan sonra sapitip borç vs yapabilir. Size yaramasin diye mali mülkü satabilir, dağıtabilir. Mallarına tedbir koydurabilirsiniz belki. Adam resmen düşmanlik peşinde. Yaşadığı hiç bir şey onu haklı çıkaramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…