- 21 Eylül 2016
- 202
- 1.087
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.221
eşim şuan hastanede yatıyor ne kadar yatacağı da belli değilya allah korusun apartman yansaydı bir sürü insan yanacaktı allah korusun
gitsin yakmak istiyosa kendini yaksın milleti niye yakıyo
eşiniz tedavi oluyor mu şu an
eşim şuan hastanede yatıyor ne kadar yatacağı da belli değilya allah korusun apartman yansaydı bir sürü insan yanacaktı allah korusun
gitsin yakmak istiyosa kendini yaksın milleti niye yakıyo
eşiniz tedavi oluyor mu şu an
Ahh Allah yardimcin olsun canım çok zor biliyorum..ama her şerde bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek. İyiki evi ateşe vermeye kalkmış da hastaneye yatirmislar yoksa kendi isteği ile gitmeyecekti..sen dediğin gibi ailenin yanında kal.bu süre içinde oda tedavisini olsun.inşallah düzelir..sende çok üzülme çünkü elinden gelenin fazlasını yaptın zaten..çocuklarını düşün kendini düşün ve ailenin yanında huzurlu ol.hepimiz beni merak ettiniz allah razı olsun herkezden çok zor günler geçiriyorum yazamadım özür dilerim. o gün eve gittim eşime bakmaya araba kapının önündeydi. zile bastım kapıyı açmadı seslendim bağırdım cevap vermedi karşı komşu çıktı akşam eve geldi bidaha çıktığını görmedim dedi. deli oldum bağırdım yalvardım açmadı. sonra içerden yanık kokuları almaya başladım. apartmanı ayağa kaldırdım hemen toplandı komşular polisi aradılar eşim evi ateşe verdi kanepeyi tutuşturmuş. kapıyı kırdılar içeri girdiler hemen söndürdüler kanepeyi allahtan diğer eşyalara sıçramadı. ama kanepeyle hali kullanamaz hale geldi. polisler eşimi aldı peşinden gittik karakola. orda konuşturmuşlar eşinizin sağlık durumu iyi değil dediler. hastaneye sevkettiler. eşim şuanda hastanede yatırdılar. tedavi görmedi gerekiyo dediler. doktor tedavi süresi hakkında net cevap veremem dedi. bende babamlar dayım pazartesi çocukların okul kaydını buraya alıcam. evimizin kilidini değiştirdik kitledik kapıyı. dün annemle temizledik evi. bu kadar acıya nasıl dayanabiliyorum nasıl sabredebiliyorum inanın bende bilmiyorum. bugün kaynımla görümcem geleceklerdi. beni arayan olmadı bilmiyorum ne yaptılar.
eşim şuan hastanede yatıyor ne kadar yatacağı da belli değil
Bir insan sirf annesini kaybetti diye bu kadar delirir mi? Annesi oldu diye mi evi yakiyor? Ayrica evi yakmak icin gelmenizi mi beklemis?
Bana kalpsiz diyebilirsiniz ama kocaniz deli degil, annesini eve almamanizi fitil fitil burnunuzdan getirmeye kararli simarik biri.
ben ilk geldiğimde koku yoktu sonra kokmaya başladı ben dışarda çırpınırken o içerde kanepeyi tutuşturduBaşka yere sıçramadan söndürüldüğüne göre Zeynep kapıyı çaldıktan sonra yaktı.
Haklısın.
Zeynep'in de çocukların da hayatını zindan edecek.
ben ilk geldiğimde koku yoktu sonra kokmaya başladı ben dışarda çırpınırken o içerde kanepeyi tutuşturdu
1.cisi seni beklemis evi yakmak için 2 ciside sanırım annesinin yattigi kanepeyi yaktı demi?ben ilk geldiğimde koku yoktu sonra kokmaya başladı ben dışarda çırpınırken o içerde kanepeyi tutuşturdu
Bile isteye hayatı sana zindan etmeye çalışan bencil düşüncesiz hadsiz ve bir gr bile değeri haketmeyen bir adam bu..eğer aklını başına toplama sa tekmeyi vur defolsun gitsin.seninkide can neler çektin yetmedi mi?sırf annesini istemedin evinde diye yaptıklarına bak ya..deli olucam okudukça yemin ederim!!ben ilk geldiğimde koku yoktu sonra kokmaya başladı ben dışarda çırpınırken o içerde kanepeyi tutuşturdu
Bana göre deli değil bilincli yapıyor deli olsa zeynebi bekleyip ateş yakmaz planlamis bunuZeynep bak ailenin desteği ortada.
Eşin delirdi mi deliliğe mi vuruyor doktor değilim bilemem.
Her iki durum için de sonuç aynı aslında.
Kaç kurtar kendini.
Verme destek falan, iyi gün kötü gün olayı değil bu başka bir şey.
evet kv nin yattığı kanepe yandı1.cisi seni beklemis evi yakmak için 2 ciside sanırım annesinin yattigi kanepeyi yaktı demi?
Kanepe işte büyük ihtimal annesinin yattigi kanepe sırf zeynebe ofkesini gostermek için yakilmis bence çünkü zeynebi beklemizKanepe ne alaka anlamadım. Diyeceksiniz ki adam hasta ama bu işin içinde başka bir iş var gibi..
Bakın işte doğru düşünmüşumevet kv nin yattığı kanepe yandı
Kanepe işte büyük ihtimal annesinin yattigi kanepe sırf zeynebe ofkesini gostermek için yakilmis bence çünkü zeynebi beklemiz
evet kv nin yattığı kanepe yandı