kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Ahh Allah yardimcin olsun canım çok zor biliyorum..ama her şerde bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek. İyiki evi ateşe vermeye kalkmış da hastaneye yatirmislar yoksa kendi isteği ile gitmeyecekti..sen dediğin gibi ailenin yanında kal.bu süre içinde oda tedavisini olsun.inşallah düzelir..sende çok üzülme çünkü elinden gelenin fazlasını yaptın zaten..çocuklarını düşün kendini düşün ve ailenin yanında huzurlu ol.

Allah yardımcın olsun. Düşünmek bile istemiyorum. Ya sen evde olduğun zamanlarda gece vs yapsaydi. Daha da vahim olacaktı. Verilmiş sadaka varmış.

Başka yere sıçramadan söndürüldüğüne göre Zeynep kapıyı çaldıktan sonra yaktı.

Haklısın.

Zeynep'in de çocukların da hayatını zindan edecek.

Eşinin yanında ol onu yalnız bırakma diyenler olmuştu gördünüzmü adam ne yaptı?evi yakmaya kalktı. Ya Zeynep evdeyken yapsaydı bunu..ya onu öldürseydi??bir çok kişi bu yüzden dedik ailenin yanına git diye..adamın ruh sağlığı bozuk herşeyi yapabilir. Zeynep'in can güvenliği yoktu..

Başka yere sıçramadan söndürüldüğüne göre Zeynep kapıyı çaldıktan sonra yaktı.

Haklısın.

Zeynep'in de çocukların da hayatını zindan edecek.
ben ilk geldiğimde koku yoktu sonra kokmaya başladı ben dışarda çırpınırken o içerde kanepeyi tutuşturdu

ben ilk geldiğimde koku yoktu sonra kokmaya başladı ben dışarda çırpınırken o içerde kanepeyi tutuşturdu

Zeynep bak ailenin desteği ortada.
Eşin delirdi mi deliliğe mi vuruyor doktor değilim bilemem.
Her iki durum için de sonuç aynı aslında.
Kaç kurtar kendini.
Verme destek falan, iyi gün kötü gün olayı değil bu başka bir şey.

Bile isteye hayatı sana zindan etmeye çalışan bencil düşüncesiz hadsiz ve bir gr bile değeri haketmeyen bir adam bu..eğer aklını başına toplama sa tekmeyi vur defolsun gitsin.seninkide can neler çektin yetmedi mi?sırf annesini istemedin evinde diye yaptıklarına bak ya..deli olucam okudukça yemin ederim!!

Bana göre deli değil bilincli yapıyor deli olsa zeynebi bekleyip ateş yakmaz planlamis bunu

Eşiniz gerçekten size çok öfkeli bunu anladım şimdiye kadar git destek ol bırakma diyodum ama sanırım aranıza mesafe koyup duzelmesini beklemenden başka çare yok gibi duruyo seni istemeyene hatasini anlamayana kadar o adam dan uzak dur derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…