- 21 Eylül 2016
- 202
- 1.087
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.241
Nihayet anladınız tebrikler..Eşiniz gerçekten size çok öfkeli bunu anladım şimdiye kadar git destek ol bırakma diyodum ama sanırım aranıza mesafe koyup duzelmesini beklemenden başka çare yok gibi duruyo seni istemeyene hatasini anlamayana kadar o adam dan uzak dur derim
Evet bende onu diyorum sırf zeynebe göstermek icinKanepe yakmasinin sebebi annesinin o kanepede yatmasiyla alakali sadece
kendini delilige vuruyor bana göre zeynep yokken kanepe yakmayan adam zeynebe güya mesaj vermeye kalkmış
Bu öfke değil bence içindeki manyak çıkmış. Her öfkelenen böyle şeyler yapsa..Eşiniz gerçekten size çok öfkeli bunu anladım şimdiye kadar git destek ol bırakma diyodum ama sanırım aranıza mesafe koyup duzelmesini beklemenden başka çare yok gibi duruyo seni istemeyene hatasini anlamayana kadar o adam dan uzak dur derim
Babanda sevindiyse yuvani yıkma kızım demediyse bildiği vardır evt bence böyle bi adam bosanmali ne yazikkiartık dayanacak gücüm kalmadı. cehennemin dibinde olsun evide evliliği de kocasıda istemiyorum. yakın zamanda boşanma davasını açıcam iyileşsede istemiyorum. babam emekli zaten babama boşanmak istiyorum dedim sevindi. boşanırsan başka şehre gider yerleşiriz durmayız burda dedi
evet bizide kaybetti çocuklarımı da görmesini istemiyorum varsın babaları öldü bilsinlerYalnızca annesini babasını değil bu bencil tavrından dolayı eşini ve çocuklarını da kaybetti..Şu hayatta bir insan olarak bize lazim olan tek şey vicdan merhamet ve adalet bu çok mu zor ya?çok mu zor??
Lütfen duygusal düşünme tam şu anda yaptığın gibi mantikli düşün. Sen elinden geleni yaptın artık üzülme.evet bizide kaybetti çocuklarımı da görmesini istemiyorum varsın babaları öldü bilsinler
onun dünyası biz değil annesiymiş annesi öldükten sonra bizide çıkardı hayatındanHalbuki normal bi insan olsa annem babam gitti bu dünyada sadece eşim ve çocuklarım kaldı deyip size sikica sarilmaliydi
yok üzülmüyorum ama düşünüyorum ben birine bi kötülük mü ettimde ahını mı aldım da bunları yaşadım diyeLütfen duygusal düşünme tam şu anda yaptığın gibi mantikli düşün. Sen elinden geleni yaptın artık üzülme.
ben ilk geldiğimde koku yoktu sonra kokmaya başladı ben dışarda çırpınırken o içerde kanepeyi tutuşturdu
Hayır asla kendini suclama..kader inancın var mı bilmiyorum ama yaşadığımız herşey yazılı. Ve bütün bunlar imtihan.sadece yaşadıklarından ders çıkar ve birdaha hickimseye hakettiginden fazla değer verme..yok üzülmüyorum ama düşünüyorum ben birine bi kötülük mü ettimde ahını mı aldım da bunları yaşadım diye