kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

artık dayanacak gücüm kalmadı. cehennemin dibinde olsun evide evliliği de kocasıda istemiyorum. yakın zamanda boşanma davasını açıcam iyileşsede istemiyorum. babam emekli zaten babama boşanmak istiyorum dedim sevindi. boşanırsan başka şehre gider yerleşiriz durmayız burda dedi

Nihayet anladınız tebrikler..

B
Bu öfke değil bence içindeki manyak çıkmış. Her öfkelenen böyle şeyler yapsa..

Babanda sevindiyse yuvani yıkma kızım demediyse bildiği vardır evt bence böyle bi adam bosanmali ne yazikkiannesinin kanepesini yakmış senide oldurebilir bu adam

Yalnızca annesini babasını değil bu bencil tavrından dolayı eşini ve çocuklarını da kaybetti..Şu hayatta bir insan olarak bize lazim olan tek şey vicdan merhamet ve adalet bu çok mu zor ya?çok mu zor??
evet bizide kaybetti çocuklarımı da görmesini istemiyorum varsın babaları öldü bilsinler

şuan kendisi ile ilgilenildiği için totosu kalkmış durumda
Zeynep etrafında pervane cünkü, güya oc alıyor aklınca
Zeynep ilgilenmeyi kessin aklı başına gelir , bırakın kalsın hastanede tedavi mi oluyor ne oluyorsa olsun
3 evladını bir karısını anasını düşündüğü kadar düşünecek kadar aklı yoksa zaten sana da evlatlarına da lazım değil
simdilik bekle bakalım babanlarda ne yapacak

ben ilk geldiğimde koku yoktu sonra kokmaya başladı ben dışarda çırpınırken o içerde kanepeyi tutuşturdu

Zeynep bu yaptiklari hep sen pisman ol diye. Deli falan degil aksine cok akilli. Evladini kaybedenler dunyanin en buyuk acisini yasiyor da boyle sacma tepkiler vermiyor. Yasli basli annesini kaybedince kimse delirmez. Anasinin yattigi kanepeyi niye yakiyor ayrica gitsin kaldigi evi yaksin, yurudugu kaldirimlari, bindigi otobusu, gittigi yerleri yaksin.

Tam nefretlik yani.

yok üzülmüyorum ama düşünüyorum ben birine bi kötülük mü ettimde ahını mı aldım da bunları yaşadım diye
Hayır asla kendini suclama..kader inancın var mı bilmiyorum ama yaşadığımız herşey yazılı. Ve bütün bunlar imtihan.sadece yaşadıklarından ders çıkar ve birdaha hickimseye hakettiginden fazla değer verme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…