kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Haklısınız, hatta aslında temelli kapatılmalı, zira başını okuyan vefatını bilmediği için kayınvalideye veryansın ediyor, sonunu okuyan baştaki duruma hakim olmadığından Zeynep hanıma laf ediyor. 217 sayfada öyle tek tek okunamıyor ki sabır ve zaman ister, insanlarda mecburen bildikleri kadarına yorum yapıyor.

Zeynep hanım daha sonra isterse başka bir konu açar eşiyle durumunu yazar.

Çok çok mantıklıydı bu. Neden kilidi kalktı ki? Yani gerçekten de 217 sayfa, eminim birileri gelip yeniden ilk mesaja yorum yazacak. Belki de yazdı çünkü okuyamadım ben de diğer yorumları.
Hatta millet birbirine giriyor şu an, konu açıldı da niye yazmadı diyenlerle yazmayabilir bu ne sabırsızlık pembe dizi mi bu diyenler.

Birinin derdiyle dertlenip onu merak etmekte suç oldu ya pes! Pembe dizimiymiş, hee pembe dizi, birinin hayatı bu kadar basit çünkü!
Size ne ya merak ediyoruz evet size ne! Kadının başına kötü bir şey geldi mi diye korkuyoruz , insanız çünkü!

Herkes yazıyorsa merakından yazıyor.

Kocasıyla tartışınca yazdı, evi terkedince yazdı, kv vefat etti geç de olsa yazdı, eşi eve gelmedi yazdı, eşi msj attı yazdı, babasının evine döndü yazdı...

Şimdi hiç birşey söylemeyince daha kötü şeyler geliyor insanın aklına. Bunun üzerine girip konuyu açtırması ve bişi söylenmemesi de garipseniyor doğal olarak

Konu bence kapanmasin bence eninde sonunda yazacak buraya..ben esiyle beraber olduklarini dusunuyorum.tepkilerden korktugu icin yazmiyor olabilir.hayirlisi olsun mutlu olsunlarda.

hepimiz beni merak ettiniz allah razı olsun herkezden çok zor günler geçiriyorum yazamadım özür dilerim. o gün eve gittim eşime bakmaya araba kapının önündeydi. zile bastım kapıyı açmadı seslendim bağırdım cevap vermedi karşı komşu çıktı akşam eve geldi bidaha çıktığını görmedim dedi. deli oldum bağırdım yalvardım açmadı. sonra içerden yanık kokuları almaya başladım. apartmanı ayağa kaldırdım hemen toplandı komşular polisi aradılar eşim evi ateşe verdi kanepeyi tutuşturmuş. kapıyı kırdılar içeri girdiler hemen söndürdüler kanepeyi allahtan diğer eşyalara sıçramadı. ama kanepeyle hali kullanamaz hale geldi. polisler eşimi aldı peşinden gittik karakola. orda konuşturmuşlar eşinizin sağlık durumu iyi değil dediler. hastaneye sevkettiler. eşim şuanda hastanede yatırdılar. tedavi görmedi gerekiyo dediler. doktor tedavi süresi hakkında net cevap veremem dedi. bende babamlar dayım pazartesi çocukların okul kaydını buraya alıcam. evimizin kilidini değiştirdik kitledik kapıyı. dün annemle temizledik evi. bu kadar acıya nasıl dayanabiliyorum nasıl sabredebiliyorum inanın bende bilmiyorum. bugün kaynımla görümcem geleceklerdi. beni arayan olmadı bilmiyorum ne yaptılar.

Allah yardımcınız olsun,kısa zamanda çok zor şeyler yaşadınız.
Umarım eşinizin tedavisi olumlu sonuçlar verir.
Siz bir anne olarak mutlaka düşünmüşsünüzdür ancak ben yazmadan edemeyeceğim;bu süreçten çocuklarınızı olabildiğince uzak tutun bence,onların düzeninin devam etmesini sağlayın,".

Allah yardımcınız olsun,kısa zamanda çok zor şeyler yaşadınız.
Umarım eşinizin tedavisi olumlu sonuçlar verir.
Siz bir anne olarak mutlaka düşünmüşsünüzdür ancak ben yazmadan edemeyeceğim;bu süreçten çocuklarınızı olabildiğince uzak tutun bence,onların düzeninin devam etmesini sağlayın,".
bilmiyorum cennetim dediğim evime giresim gelmiyor artık

hepimiz beni merak ettiniz allah razı olsun herkezden çok zor günler geçiriyorum yazamadım özür dilerim. o gün eve gittim eşime bakmaya araba kapının önündeydi. zile bastım kapıyı açmadı seslendim bağırdım cevap vermedi karşı komşu çıktı akşam eve geldi bidaha çıktığını görmedim dedi. deli oldum bağırdım yalvardım açmadı. sonra içerden yanık kokuları almaya başladım. apartmanı ayağa kaldırdım hemen toplandı komşular polisi aradılar eşim evi ateşe verdi kanepeyi tutuşturmuş. kapıyı kırdılar içeri girdiler hemen söndürdüler kanepeyi allahtan diğer eşyalara sıçramadı. ama kanepeyle hali kullanamaz hale geldi. polisler eşimi aldı peşinden gittik karakola. orda konuşturmuşlar eşinizin sağlık durumu iyi değil dediler. hastaneye sevkettiler. eşim şuanda hastanede yatırdılar. tedavi görmedi gerekiyo dediler. doktor tedavi süresi hakkında net cevap veremem dedi. bende babamlar dayım pazartesi çocukların okul kaydını buraya alıcam. evimizin kilidini değiştirdik kitledik kapıyı. dün annemle temizledik evi. bu kadar acıya nasıl dayanabiliyorum nasıl sabredebiliyorum inanın bende bilmiyorum. bugün kaynımla görümcem geleceklerdi. beni arayan olmadı bilmiyorum ne yaptılar.
Altından böyle birşey çıkacağı belliydi. Eşinin psikolojisi normal değil. Annem beni çağırıyor bütün gece mezarlıkta kaldım diyen adam bu. Hastaneye yatırıldı şuan dimi. İyi sana birşey olmadı zeynep sana da birşey yapabilirdi farkındasın olayın sanırım. Sıra sende. Artık güçlü dur. Çocukların için. Yaşadıkların büyük farkındayım ama çocukların sana ihtiyacı var

En mantıklı şeyi yapıyorsunuz.

Siz eşinize destek olun elbette ama çocukların artık bir düzen olmalı ve bu düzen dedelerinin evinde olur.

Eşiniz tam olarak iyileşmeden sakın eve dönmeyin, can güvenliğiniz yok.

X