- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.201
Çok karışık, bu konu kapatılıp yeni konu açılsa daha iyiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız, hatta aslında temelli kapatılmalı, zira başını okuyan vefatını bilmediği için kayınvalideye veryansın ediyor, sonunu okuyan baştaki duruma hakim olmadığından Zeynep hanıma laf ediyor. 217 sayfada öyle tek tek okunamıyor ki sabır ve zaman ister, insanlarda mecburen bildikleri kadarına yorum yapıyor.
Zeynep hanım daha sonra isterse başka bir konu açar eşiyle durumunu yazar.
bilmiyorum cennetim dediğim evime giresim gelmiyor artıkAllah yardımcınız olsun,kısa zamanda çok zor şeyler yaşadınız.
Umarım eşinizin tedavisi olumlu sonuçlar verir.
Siz bir anne olarak mutlaka düşünmüşsünüzdür ancak ben yazmadan edemeyeceğim;bu süreçten çocuklarınızı olabildiğince uzak tutun bence,onların düzeninin devam etmesini sağlayın,".
Altından böyle birşey çıkacağı belliydi. Eşinin psikolojisi normal değil. Annem beni çağırıyor bütün gece mezarlıkta kaldım diyen adam bu. Hastaneye yatırıldı şuan dimi. İyi sana birşey olmadı zeynep sana da birşey yapabilirdi farkındasın olayın sanırım. Sıra sende. Artık güçlü dur. Çocukların için. Yaşadıkların büyük farkındayım ama çocukların sana ihtiyacı varhepimiz beni merak ettiniz allah razı olsun herkezden çok zor günler geçiriyorum yazamadım özür dilerim. o gün eve gittim eşime bakmaya araba kapının önündeydi. zile bastım kapıyı açmadı seslendim bağırdım cevap vermedi karşı komşu çıktı akşam eve geldi bidaha çıktığını görmedim dedi. deli oldum bağırdım yalvardım açmadı. sonra içerden yanık kokuları almaya başladım. apartmanı ayağa kaldırdım hemen toplandı komşular polisi aradılar eşim evi ateşe verdi kanepeyi tutuşturmuş. kapıyı kırdılar içeri girdiler hemen söndürdüler kanepeyi allahtan diğer eşyalara sıçramadı. ama kanepeyle hali kullanamaz hale geldi. polisler eşimi aldı peşinden gittik karakola. orda konuşturmuşlar eşinizin sağlık durumu iyi değil dediler. hastaneye sevkettiler. eşim şuanda hastanede yatırdılar. tedavi görmedi gerekiyo dediler. doktor tedavi süresi hakkında net cevap veremem dedi. bende babamlar dayım pazartesi çocukların okul kaydını buraya alıcam. evimizin kilidini değiştirdik kitledik kapıyı. dün annemle temizledik evi. bu kadar acıya nasıl dayanabiliyorum nasıl sabredebiliyorum inanın bende bilmiyorum. bugün kaynımla görümcem geleceklerdi. beni arayan olmadı bilmiyorum ne yaptılar.
Yo kendi evinizde kalın aynı okullara devam etsinler demek istemedim,ruh hallerinin durumu;okulda devamsızlık yapmamaları konusundaki düzenden bahsetmiştim.bilmiyorum cennetim dediğim evime giresim gelmiyor artık