kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Ne kadar saçma yani... Konu açıldı yeniden; Zeynep açtırdı ama buraya bişi yazma gereği duymadı... Veya Mune neye istinaden açıldığını yazsın...

Dün annem soruyo; bak bakalım o kadın napmış diye...

Aktf olduysa insan girp tek kelime iyiym der yani bu kadar insan çoğu zaman birbrine girdi onun için umursamazlık olmamış yani

eşim şuan psikoloji olarak iyi değil ne yapacağını bende kestiremiyorum babam beni onunla bırakmadı kendi evlerine getirdi. eşimde gitmemi istedi yanımda kal deseydi kimseyi dinlemezdim ama istemiyor beni yanında
esinin degil cocuklarinin yaninda ol biraz ...
artik birak kocani sen degil kardesleri dusunsun...
yaninda onlar kalsin bi muddet..
simdi acidigin adam kv olmeseydi sana neler ederdi kim bilir ...
sindi barissan bile ilerdr hep basina kakacak .senin yuzunden oldu anam diyecek...
esim gel dese kkmseyi dinlemem giderdim diyosun...
ya hic mi bu kadar olay oldu biraz olsun sogumadın kocandan.baris ya da barisma en son karar senin yine de.ama insan biraz olsun sogur.kendi haline birakir.ne hali varsa gorsun der.
zamana birak ve cocuklarinla ilgilen.
bi oraya git bi buraya git cocujlarin da psikolojisini bozuyorsunz

Aktf olduysa insan girp tek kelime iyiym der yani bu kadar insan çoğu zaman birbrine girdi onun için umursamazlık olmamış yani
Dün aktif olduğu zaman konusu kilitliydi o ciktiginda konusu açıldı acildigini görse yazar bu sabirsizlik niye istemiyorsanız bakmayın konuya

Muneyi çağırıp konuyu kapatmaya calisanlar lütfen istemiyorsanız siz girip okumayan size zorla oku diyen yok biz burda merak ediyoruz zeynep hanimi

Ne kAdar bencil insanlarsiniz ya hu. Merak etmismisler. Kadin caniyla ugrasiyo. Pembe dizi cekmiyor malesef. Cocuklari var. Girebilmis ama yazacak kadar vakti olmamista olabilir.

Bi bencil olmadığımız kalmıştı insanı düşünmekte suç oldu.Onca kötü olayın üstüne yazan o günde yazabilirdi ben iyiyim merak etmeyin demek o kadar zor mu?

Muneyi çağırıp konuyu kapatmaya calisanlar lütfen istemiyorsanız siz girip okumayan size zorla oku diyen yok biz burda merak ediyoruz zeynep hanimi
Ben konuyu kapatmak için değil zeynep yazana kadar durdurmak için çağırdım. Kimse şu anda sizin fikirlerinizi okumak için merakta değil. Herkes zeynep ne yazdı diye merakta. Zeynep yazana kadar aslında yine dondursa Mune iyi olurdu.

Bi bencil olmadığımız kalmıştı insanı düşünmekte suç oldu.Onca kötü olayın üstüne yazan o günde yazabilirdi ben iyiyim merak etmeyin demek o kadar zor mu?
Hayati normal seyrinde degil ki. Girmis konuyu actirmis zaten.
10 gun sonra da haber olsak meraktan olmeyiz sonucta. Derdi basindan askin kadina birde niye yazmadin diye yuklenmeyi gereksiz buluyorum sadece.

Dün aktif olduğu zaman konusu kilitliydi o ciktiginda konusu açıldı acildigini görse yazar bu sabirsizlik niye istemiyorsanız bakmayın konuya
Siz niye bu kadar dert ettiniz ki açılmasını istediği için açılmıştır diye düşünüyrum sen takip etmem gereken konuları yaz hoppp ordaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…