- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.051
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.181
Huzuru kaçtı kaçacağı kadarMerak etmeyin huzur kacmayacak kaynana yanlarina yerlesmeyecek çünkü öldü.
esinin degil cocuklarinin yaninda ol biraz ...eşim şuan psikoloji olarak iyi değil ne yapacağını bende kestiremiyorum babam beni onunla bırakmadı kendi evlerine getirdi. eşimde gitmemi istedi yanımda kal deseydi kimseyi dinlemezdim ama istemiyor beni yanında
Dün aktif olduğu zaman konusu kilitliydi o ciktiginda konusu açıldı acildigini görse yazar bu sabirsizlik niye istemiyorsanız bakmayın konuyaAktf olduysa insan girp tek kelime iyiym der yani bu kadar insan çoğu zaman birbrine girdi onun için umursamazlık olmamış yani
Bende öyle sanıyordum ama şu anda farklı düşünüyorum.Huzuru kaçtı kaçacağı kadar
Adamın psikoloji iyi değil, kadının başına kalkacak ömürboyu
Allah yardımcısı olsun Zeynep'in
Bende öyle sanıyordum ama şu anda farklı düşünüyorum.
Zeynep hanımla eşinin herşeyin ustune sünger çekip tekrar evliliklerine eskisi gibi devam edecekler gibi hissediyorum.Nasil dusunuyorsunuz merak ettim
zeynep dünden razı da kocası naza çekiyor kendini.Zeynep hanımla eşinin herşeyin ustune sünger çekip tekrar evliliklerine eskisi gibi devam edecekler gibi hissediyorum.
Bende aynısını düşünüyorum. Böyle olucak bence deZeynep hanımla eşinin herşeyin ustune sünger çekip tekrar evliliklerine eskisi gibi devam edecekler gibi hissediyorum.
Ne kAdar bencil insanlarsiniz ya hu. Merak etmismisler. Kadin caniyla ugrasiyo. Pembe dizi cekmiyor malesef. Cocuklari var. Girebilmis ama yazacak kadar vakti olmamista olabilir.
Ben konuyu kapatmak için değil zeynep yazana kadar durdurmak için çağırdım. Kimse şu anda sizin fikirlerinizi okumak için merakta değil. Herkes zeynep ne yazdı diye merakta. Zeynep yazana kadar aslında yine dondursaMuneyi çağırıp konuyu kapatmaya calisanlar lütfen istemiyorsanız siz girip okumayan size zorla oku diyen yok biz burda merak ediyoruz zeynep hanimi
Hayati normal seyrinde degil ki. Girmis konuyu actirmis zaten.Bi bencil olmadığımız kalmıştı insanı düşünmekte suç oldu.Onca kötü olayın üstüne yazan o günde yazabilirdi ben iyiyim merak etmeyin demek o kadar zor mu?
Siz niye bu kadar dert ettiniz ki açılmasını istediği için açılmıştır diye düşünüyrum sen takip etmem gereken konuları yaz hoppp ordaymDün aktif olduğu zaman konusu kilitliydi o ciktiginda konusu açıldı acildigini görse yazar bu sabirsizlik niye istemiyorsanız bakmayın konuya
bu sabırsızlık niye merak ediyrsan takpte olursun yeni konu açar zeynep zatenMuneyi çağırıp konuyu kapatmaya calisanlar lütfen istemiyorsanız siz girip okumayan size zorla oku diyen yok biz burda merak ediyoruz zeynep hanimi